Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,8 ud af 10 baseret på 12 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,8 / 10
Rengøring
 
9,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
7,1 / 10
Mad og drikke
 
7,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,8 / 10
Service
 
9,0 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
swimming poolen og beliggenheden lige i centrum
-

Bekræftet køb : 2021-09-19


9 ud af 10

+
Hotellet var udstyret meget bedre en der stod på hjemmesiden. Badehåndklæder Hårtørre Køleskab. Badekåbe Bagagen blev hentet ved bussen og kørt til bussen ved hjemrejsen. Personalet var meget serviceminded og ville gøre alt for at vi følte os godt tilpas. Dejlig atmosfære. Morgenmaden meget god og alle corona restriktioner blev overholdt.
-
Der kunne måske være en EL kogekande, så man selv kunne lave en kop kaffe på værelset .

Bekræftet køb : 2021-09-12


8 ud af 10

+
Beliggenheden
-
Værelse i anneks er så nedslidt, sengene er håbløse. Værelset har en flot farve på den ene væg, mens der er store revner på andre. Undres over hvordan standarden mon kan være på et billigt hotel, når det her er standarden på et af byens dyreste hoteller. I highlighter en restaurant, som ikke er der. Fint bliver kufferten afhentet, når man kommer til byen. Tilbage er det ens eget problem. Værre er det, at man ikke kan få morgenmad, det burde I gøre opmærksom på, så havde man kunne forberede sig. En vandkoger the/kaffe på værelset havde været et plus.

Bekræftet køb : 2021-09-12


6 ud af 10

+
Personalet. Altid smilende og serviceminded
-
Der burde laves ordentlig renovering af værelserne. Virker som om det er uddannede håndværkere der har lavet det. Forkert tilslutning af varmt/koldt vand. Løs vandhane. Revner i bord ved håndvask. Toiletbræt løst. Dørhåndtag til værelse løst og i stykker. I det hele taget mangler det finish... Swimmingpool trænger i den grad til renovering/udskiftning. Poolbar mangler frokostretter, såsom omeletten osv.

Bekræftet køb : 2021-09-12


8 ud af 10

+
At forventning stemte overens med det beskrevne. Vi blev kun positivt overraskede over beliggenhed, standarden og personalet. Det var en fantastisk dejlig rejse og ophold.
-
Nogle forhold var påvirket af corona restriktioner og derfor scorer eksempelvis mad og drikke lavere, da hotelrestauranten havde lukket.

Bekræftet køb : 2021-09-05


8 ud af 10

+
Beliggenhed
-
Trænger til en genopfriskning. Restauranten er desværre lukket og kun åben for morgenmad. Badebroen burde renoveres eller fjernes.

Bekræftet køb : 2021-09-05


10 ud af 10

+
Alt
-

Bekræftet køb : 2021-08-29


7 ud af 10

+
Beliggenheden er fantastisk.
-
Det er slidt og trænger til at blive frisket op.

Bekræftet køb : 2021-08-08


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-08-08


6 ud af 10

+
Morgenmaden
-
Skriv at poolen er offentlig og åben for alle, hotellet er rimeligt slidt, beach baren lukker kl. 18.00, det er for tidligt.

Bekræftet køb : 2021-08-01


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

53% af gæsterne anbefaler

176 bedømmelser
Meget godt
 
100
Godt
 
42
Middel
 
20
Mindre godt
 
11
Dårligt
 
3

5 nyeste bedømmelser

20-06-2016

af Irene S Helsingør, Danmark

Værelse med udsigt : -)

Mit foretrukne hotel - ligger nærmest i strand kanten. Den rolige og venlige atmosfære - med værelser som vender ud mod en dejlig gårdhave til den ene side og med udsigt til havet med bølgeskvulp lige under vinduet - til den anden side. Nyindrettet. Meget rent. Roligt og afslappet.

 
22-05-2016

af Thorsteds

God beliggenhed

Dette hotel der er indrettet i et gammelt oliven presseri ligger lige i vandkanten. Hotellet er meget charmerende og personalet er meget hjælpsomme. Værelserne er små så hvis man kun skal sove der og ellers ud for at se på den græske kultur kan dette anbefales. MEN som sagt er værelserne små og de er ikke til en romantisk kæreste tur.

 
31-07-2021

af paulhX4033LA Grækenland

Perfect view from our room!

Maybe the best view from a room we've ever stayed in. The room was comfortable and the aircon was good. The staff were great, friendly, informal, couldn't do enough for you. The pool was an added bonus as getting in the sea can be a bit of challenge. Really enjoyed our stay.

 
30-07-2021

af DIMITRI_MITS New York City, New York

Best balcony ever

Fantastic hotel located next to the sea and beach and it is combined with friendly staff ,clean rooms and delicious breakfast . The two ladies in the reception are always very helpful . Highly recommended .

 
25-08-2020

af mf2006 Grækenland

Not what I expected

It is a cosy little hotel in a great location, really by the seaside, in fact the waves break on the front wall of the hotel. The rooms are renovated, clean, everything in place. The seaside just in front with umbrellas and chairs. I was disappointed by the relactance of the staff to abide by the rules imposed due to the covid 19 situation. That means that none wore mask, there was no protective glass at the reception. Only the personel that served breakfast wore masks. The breakfast was poor and just basic, nothing to do with the class of the hotel and of course there was no local food or specialties. I understand the special circumstances of this year but there is no excuse when one charges the double price than other similar hotels of the village. Not to mention that in a hotel that in previous years was a soap making factory one would expect to find in the bathrooms soaps and toiletries made from olive oil...