Bedømmelse af Christinas And Eleftherias Garden

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,5 ud af 10 baseret på 4 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,5 / 10
Rengøring
 
10,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,8 / 10
Faciliteter
 
9,3 / 10
Mad og drikke
 
9,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,5 / 10
Service
 
9,8 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Udsigten, poolen og haven
-
Information om ekstra betalinger for aircon og hotel tax

Bekræftet køb : 2021-07-18


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

66% af gæsterne anbefaler

113 bedømmelser
Meget godt
 
53
Godt
 
21
Middel
 
7
Mindre godt
 
17
Dårligt
 
15

5 nyeste bedømmelser

25-08-2015

Indlæg af 752miat Kerteminde, Danmark

Fantastisk!

Min ferie blev toppet af denne dejlige familie. De var så imødekommende og hjælpsomme med alt hvad man kunne ønske. Deres mad var godt og de underholdte med dans et par aftener. Værelset var dejlig stort og altanen lige sådan. Aircondition og boks skulle som altid købes ved siden af og det fungerede også perfekt. Helt klart et besøg værd! Det lå i øvrigt nær busstop, kiosk og strand - lækkert!

 
02-08-2015

Indlæg af Thomas0404 Grenaa, Danmark

Skør vært men.....

Dejlig lejlighed (202) med stor lækker terrasse. Meget lille køkken og bad. Værten er påtrængende og larmende - ikke min kop the. Haveanlægget på hotel området er meget pænt og velholdt. Morgenmaden er ikke meget værd, men bestemt et dejligt sted 5-10 minutters gang fra stranden.

 
05-07-2015

Indlæg af Grubenlicht

godt hotel

Værten var højtråbende, men charmerende og servicemindet. Dejlig lejlighed med flot rengøring. værelse 111 fint for 2 med geder til nabo, katte og en hund fik vi også besøg af ganske hyggeligt hvis man kan lide dyr, selve byen sker der ikke meget men man kan gå til Petra på ca 20 min maden på hotellet er godt og rustikt hjemmelavet af moderen meget billigt kommer gerne igen

 
02-06-2015

Indlæg af homse69 Stratford-upon-Avon, Storbritannien

Overvurderet

Hotellet ligger godt og værelserne er for en stor dels vedkommende fine. Nogen har farlige trin indvendigt. Værtspar og datter var hjælpsomme og flinke, men kun til at begynde med. Da de fandt ud af at vi også gerne ville prøve andre restauranter blev de kølige og afvisende. Rengøringen var kun nogenlunde og sidste dag var den borte. Der var mangler i køkken og bad, ingen sæber eksempelvis. Ingen klok radio med alarm, og TV var kun på græsk. Boks leje på værelset var mod betaling, og nøglen til boksen blev ikke opbevaret sikkerhedsmæssigt forsvarligt, den havde et værelses nummer på og lå i receptionen, hvor enhver kunne hente den. Wi Fi skulle betales for på værelset og i restauranten skulle man have nyt password hver halve time. Alt i alt ikke et sted jeg ville vende tilbage til.

 
02-06-2015

Indlæg af Thomas M

Lidt skuffende

Ved ankomsten fik vi anvist værelse 602 (dobbeltværelse) det var meget trist, to værelse adskilt af smal gang hvori der stod en "Sofa" hvor man havde en væg indenfor 1,5 m afstand man så lige ind i badeværelset, der var en sofa i køkkenet, men ikke på værelset. Efter klage fik vi anvist 305 (studio) det var helt i orden, rent og pænt, dog var bunden i brusenichen snavset og gardinet nåede ikke ned til kanten af karret, som følge heraf sejlede gulvet i vand når man havde været i bad. Værten, kaldet Iggy, var meget højtråbende og dominerende. Hans hustru og datter derimod ok. Søde, venlige og hjælpende. Værtens dominans tror vi, var medvirkende, at der næsten ingen var der spiste der udover morgenmaden, der ikke var særlig vellykket. Vi havde bestilt "mini iinclusive". d.v.s drikkevarer indbefattet, disse omfattede ud over Juice, kaffe osv alkoholiske drikke, der kun bestod af Uzo og øl, der kunne fås mellem 11.00 og 21.00 og kun med en genstand ad gangen og den måtte IKKE tages udenfor Pool og restaurationsområdet, dvs ikke med på værelset, Som personer over 80 følte vi det som formynderi. Hvis man har problemer med gæster der ikke kan styre sig, kan det ikke være rigtigt at ordentlige gæster skal undgælde for dem. Morgenmaden var under lavmålet, bl.a. var juicen ikke juice men frugtkoncentrat osv, brødet var ikke fra samme dag, smør var der ikke, på trods af, at det stod i bureauets introduktion at det skulle der være.Kaffen ???????. Vi brugte vor pulverkaffe til morgenmaden. De sidste tre dage vi var der, var Iggy sur på os, fordi jeg i forbindelse med en uoverensstemmelse mellem ham og datteren holdt med hende. Herefter opførte han sig som et fornærmet barn.