Transfer fra Kos til Leros


OBS! Ny info for transfer til Leros sommer 2021 vil blive opdateret i marts 2021.

Ankomst fra Billund torsdage:
Ved rejse før 15/6 sejler du til Leros torsdag aften. Ved ankomst 15/6 eller senere overnatter du første nat på Kos. Hotel oplyses i lufthavnen ved ankomst. Om fredagen er der transfer fra hotellet til havnen. Herefter er der transfer med båd fra Kos til Leros ca. kl. 13.30 (tidspunktet kan ændres). Transfer tager ca. 1,5 time. Fra Leros havn tager transfer ca. 10-15 minutter til alle vores hoteller.

Ved afrejse ankommer gæsterne til Kos by tidligt om morgenen. Du tilbydes at tilbringe dagen på et af Apollos hoteller på Kos, og derfra er der transfer til lufthavnen. Bemærk, at du ikke tilbydes et værelse.

Ankomst fra København fredage:
Transfer til Leros afgår fredag fra Mastichari på Kos. Transfer fra lufthavnen til havnen i Mastichari tager ca. 15 minutter. Sejlads til Leros tager omkring 1,5 time. Transfer fra havnen til hotellerne i Leros tager ca. 15 minutter. 

På din returflyvning går båden fra Leros til Mastichari på Kos fredag.

Bemærk venligst at bådtiderne kan ændres.

Afhængig af vejr og vind eller uforudsete hændelser, som Apollo ikke er herre over, kan ventetid mellem flyankomst og bådrejse, og/eller overnatning på Kos på både ud- og hjemrejsen, forekomme på alle vores flyvninger. Vi anbefaler at pakke en mindre taske med skiftetøj og badetøj, så en evt. længere ventetid kan udnyttes hvis dette ønskes.

Tilkøb transfer hjemmefra

Transfer tilkøbes som et tillæg til rejsen. Vi anbefaler, at du tilkøber transfer tur/retur inden du rejser, så er bådbilletten tur/retur Kos/Leros inkluderet i prisen, og du slipper for at sørge for billet, når du ankommer til Kos.
Læs mere om at tilkøbe transfer her.