Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,9 ud af 10 baseret på 25 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,9 / 10
Rengøring
 
8,8 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mad og drikke
 
7,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,4 / 10
Service
 
8,6 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Personalet og udsigten samt morgenmad
-
Bad trænger til en kraftig renovering.

Bekræftet køb : 2021-09-17


5 ud af 10

+
-
Dette svar drejer sig om hotellet på Kos: Det undrer mig at et 3-stjernet hotel ikke kan servere morgenmad - det kunne de andre hoteller vi boede på i Grækenland. Det lader til at det var et sparetiltag at servere "fly-morgenmad". Det undrer mig desuden at der kun kan være rengøring hver anden dag - det virker også som om det var et sparetiltag.

Bekræftet køb : 2021-08-27


9 ud af 10

+
Venligt og imødekommende personale - fantastisk beliggenhed flot udsigt.
-
Morgenmadseveringen var lidt langsommelig(formentlig grundet Coronaregler).

Bekræftet køb : 2021-08-20


9 ud af 10

+
Rent og pænt. Dejlig balkon med havudsigt og et fantastisk personale.
-

Bekræftet køb : 2021-07-16


2 ud af 10

+
Placeringen
-
Når der står på jeres hjemmeside at alle værelser har balkon nogen med havudsigt og nogen med delvis havudsigt, er vi meget skuffede over at have udsigt til hotellets baggård!

Bekræftet køb : 2019-08-09


7 ud af 10

+
Fuldstændig fantastisk udsigt
-
Skriv på hjemmesiden at der er rigtig mange trapper. Skriv at stranden er meget lille og med sten. Men i øvrigt meget idyllisk. Der manglede et menukort i poolbaren - man skulle spørge hver gang man var interesseret i at købe noget , og det var dyrt.

Bekræftet køb : 2019-07-05


9 ud af 10

+
Det er rent, god service og strand i gå afstand.
-
Ærgerligt at man ikke på foto af hotellet kan se det tykke kabel som hænger foran hotellet, og som generer for udsigten. Sengene er MEGET hårde.

Bekræftet køb : 2019-06-14


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

66% af gæsterne anbefaler

65 bedømmelser
Meget godt
 
38
Godt
 
17
Middel
 
6
Mindre godt
 
2
Dårligt
 
2

5 nyeste bedømmelser

19-06-2019

af Tina T Høje-Tåstrup

Dejligt rent hotel med styr på tingene ....

Dejligt hotel, lidt små værelser men det vænner man sig hurtigt til når man ser udsigten, som bare er skøn. Det er dog synd for udsigten, at man har et kabel hængende lige foran hotellet. Sengene er hårde, men rengøring er helt i top og morgenbuffet er over græsk standard. Rigtig flinke og hjælpsomme ansatte.

 
28-08-2017

af JMelchior1 Varenna, Italien

Rigtigt godt hotel

Rigtig godt hotel beliggende ned til stranden. Eneste ulempe er en middeltrafikeret vej imellem. Aircon virker fint, dog larmer kompressoren noget. Meget fint og varieret morgenmad incl. i prisen. Meget fin service. En stol var i stykker men lyn hurtigt blev den udskiftet.. Rengøring med daglig udskiftning af er meget tilfredsstillende

 
29-08-2020

af MaroulaSid Athen, Grækenland

Perfect stay

Amazing location (one can easily walk to Agia Marina and Liskaria), really clean, variety of choice for breakfast and very helpful/friendly staff. Highly recommend a stay here! Will definitely come back!

 
16-09-2019

af Mohannad0 London, Storbritannien

Wonderful staff, location and hotel!

Lovely beach and hotel. Not a 5star but it’s worth staying here. The staff are soooooo good !!! Friendly and helpful. Breakfast is good. Location is fantastic. Car parking available for free. If I had to improve two things, it would, shower & pillows. ( although my friends did not mind the pillows )! Stay here !!!!

 
19-08-2019

af MollyW1234 Mill Valley, Californien

Nice location, very basic rooms

This is a nice location across from a small beach. We stayed for only one night so it was fine, but it is very basic. The bathrooms especially are small, with ridiculously small showers. Everyone was very nice and the breakfast was good. For the price it was ok. Not sure there’s anything approaching fancy on the island.