Alea Mare

  • • Værelser med havudsigt
  • • Nær stranden og centrum
  • • Gratis solstole og parasoller ved stranden

Med en smuk udsigt over havet byder hotellet Alea Mare på en skøn ferie. Hotellet ligger kun et stenkast fra stranden, hvor der er gratis solstole og parasoller, og du bestiller enkelt dine snacks og drikkevarer fra hotellets bar. Om aftenen kan du gå ind til centrum i Alinda og slå dig ned ved en af tavernerne langs vandet.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Personalet og udsigten samt morgenmad
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 68 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Alea Mare er et hotel lige ved havet på Leros. Fra hotellet kan du nyde en smuk udsigt over havet og det middelalderlige slot på øen. På stranden er der gratis solstole og parasoller, og hvis du skulle få lyst til noget fra en bar på hotellet, så serveres der snacks og drikkevarer ned til stranden. En vej skal krydses for at komme til stranden. Gratis wifi på hotelområdet. Til centrum i Alinda er der kun en kort gåtur, og her finder du et par hyggelige taverner langs med vandet. Reception som er åben døgnet rundt.

Måltider

Morgenmad.

Alle hoteller i Leros

Chrithonis Paradise

Chrithonis paradise er et elegant og moderne hotel nær stranden. Frodigt poolområde og kort gåafstand til stranden. Hvis du får lyst til at være aktiv, kan du gå ned i fitnesscentret og senere slappe af i jacuzzien.

Gianna

Gianna er et hyggeligt hotel beliggende i rolige omgivelser. Du bor et stenkast fra den dejlige strand, og du kan gå en aftentur til det lokale centrum, der ligger lige ved havnen. Her er der nogle butikker og et par taverner at kigge på.

Alinda

Familieejet hotel Alinda tilbyder et traditionelt græsk ophold med unik atmosfære. Hotellet er smukt beliggende ved havet og omgivet af smukke pinje- og oliventræer. Lige udenfor døren finder du en stor sandstrand, og hvis du booker et værelse med havudsigt, kan du nyde den smukke udsigt direkte fra balkonen. På hotellet findes der også en restaurant, der er populær blandt de lokale på Leros.

Artemida

Tættere på stranden kommer du næsten ikke - på dette lille lejlighedshotel har du den fine sandstrand lige udenfor døren. I lejligheden er der et minikøkken, så kig i butikken, om du kan finde noget græsk som du kan friske dine gamle opskrifter op med. Vil du holde dig ajour med nyhederne, er der gratis wifi i receptionen.