Restaurant på Lefkas

Restauranter på Lefkas

Hyggelige middage med udsigt ud over hav og solnedgang, traditionel græsk mad, gode pizzaer og forfriskende drikke. I populære Nidri på Lefkas finder du et stort udvalg af restauranter, barer og cafeer. Her kommer vi med 9 favoritter!

Tom´s

Her kan du nyde en dejlig atmosfære, mens du nyder klassiske retter og kigger på den flotte solnedgang. Restauranten ligger på stranden i Nidri, og her er en smuk udsigt ud over øen Madouri og den lille kirke, Agios Kiriki.

Pinewood

På Pinewood, der ligger lige ved havet i Nidri, kan du nyde lækre retter, som er lavet af gode råvarer med et moderne touch. Her serveres alt fra saftig souvlaki til friske salater.

Græsk mad på Lefkas

Ola Kala

Hos den gamle cirkusartist George på tavernaen Ola Kala er der fokus på græsk mad. De varme retter tilberedes for det meste på grillen, og vi elsker deres gyros og lammegryde! Bliv ikke overrasket hvis George kommer ud og viser et par cirkus-tricks. Ola Kala ligger på hovedgaden i Nidri. 

Mamma Mia!

Tag familien med og besøg restauranten Mamma Mia i Nidri, hvor Jessica med familie sørger for, at I får en hyggelig aften. Her får du god mad, og for de mindste er der et legerum. Nyd græske delikatesser fra en varieret menu. En gang om ugen er der livemusik, og I kan opleve Jessicas mand Spyros danse græsk dans.

Pomodoro

Elsker du pizza, pasta eller lasagne, så anbefaler vi et besøg på den populære italienske restaurant Pomodoro i Nidris havn.

Café de Paris

Kaffe eller måske en forfriskende paraplydrink? Så er Café de Paris noget for dig. Fra tidlig morgen til sen aften serveres her drikkevarer og lette retter. Caféen ligger midt på havnepromenaden i Nidri.

Tranquilo

Tranquilo i Nidri er et godt valg til morgenmad eller en kop kaffe. Her er også en pool og solstole, som restaurantens gæster må benytte.

Dimitris taverne

På Dimitris taverne spiser du traditionelle, græske retter. Fra den hyggelige terrasse har du en fantastisk udsigt over de Ioniske øer. Tavernen ligger i byen Paleokatouna oppe i bjergene ca. 3 kilometer fra Nidri.

Makis restaurant

På Makis restaurant spiser du frisk fisk direkte fra Middelhavet og fra den hyggelige taverne, har du dejlig udsigt over Det Ioniske Hav. Makis ligger i Ligia ca. 10 km. nord for Nidri.