Kite- og windsurfing på Lefkas

På Lefkas er det vandsport, der gælder, når det kommer til sport. Wind- og kitesurfere fra hele verden tager hertil for at træne og mestre de udfordrende bølger. Strandene på Lefkas kvalificerer sig til top 10 listen over de bedste surferstrande i verden. Vinden er stærk og lun samt helt perfekt til surfere. Vinden er hovedsagelig vest-og nordvestlig og blæser på næsten samme tid hver dag - fra tidlig morgen til sen eftermiddag.

Læs mere og book din rejse til Lefkas

 

Windsurfing på Lefkas

Bedste surfstrande

Det er især to strande, som er populære for surfere på Lefkas: Vassiliki på det sydlige Lefkas og Agios Ionnis i nord. Vassiliki er rigtig god til windsurfing, mens kitesurferne mest holder til i Agios Ioannis. Men selvfølgelig kan du både wind-og kitesurfe på begge strande. 

Milos Beach på Lefkas

For erfarne og nybegyndere

Ligge ved Agios Ioannis ligger Milos Beach som også er populær blandt kitesurfere. Her arrangeres bl.a. Kite Surf Open. Eftersom vindene og bølgerne er stærkere her, er det bedst for erfarne kitesurfere. Er du nybegynder, så passer Agios Nikolaos bedre, da vindene ikke er så stærke.

Altid tæt på surfmuligheder

Altid tæt på surfmuligheder

Lefkas er en relativ lille ø, så hvor end du bor, så er du altid tæt på skønne surfstrande. Bør du i Nidri, så tager det ca. 25 min til både Vassiliki og Agios Ioannis. Er du bare ude efter at surfe og chille på stranden, så kan du vælge et hotel i Vassiliki. Agios Nikolaos ligger lige over broen på fastlandet, ca. 20 min i bil fra Lefkas by.