Bedømmelse af Orion (Lefkas)

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,4 ud af 10 baseret på 80 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,4 / 10
Rengøring
 
9,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,6 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mad og drikke
 
8,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,3 / 10
Service
 
9,5 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Søde og venlige personale Lækker beliggenhed Dejlige værelser
-

Bekræftet køb : 2019-10-14


10 ud af 10

+
Særdeles flinkt, kompetent og hjælpsomt personale. Hotellets beliggenhed er helt i top.
-
Tidspunktet på ud og hjemrejse havde været helt i top, hvis man rejste om morgenen.

Bekræftet køb : 2019-10-07


9 ud af 10

+
Beliggenheden
-
Hotellets personale kunne godt være lidt mere oppe på dupperne.

Bekræftet køb : 2019-10-07


10 ud af 10

+
Alle de søde og SØDE MENNESKER der hver dag er de samme. Beliggenhed tæt på vandet er unik.
-
Det er 3die gang vi er på hotellet og denne gang havde selv kroge med til håndklæder. Så med så små ting kan vi ikke fremhæve nogen virkelige forbedringer..

Bekræftet køb : 2019-09-30


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-30


10 ud af 10

+
Beliggenhed i forhold til strand og by
-

Bekræftet køb : 2019-09-16


10 ud af 10

+
Very clean hotel, daily cleaning and change of towels when needed. Very clean swimming pool
-
Considering that the rooms are small this is not a family hotel.I don't recommend you go there with a child. Apollo should reconsider when giving this option to families. My rating is based on the fact that the room was too small while traveling with a 5 year old child. Also some of the personnel was not really friendly. I would recommend the hotel for couples. That will work perfectly. The menu at the restaurant is international, did not include anything local (maybe except the Greek salat). Don't expect fish there...go better to a Tavern. Climate control and safe box not included in the price. For 1 week you need to pay 52Eur (includes also the Greek tax). Breakfast was not the best...No chance for a vegan!

Bekræftet køb : 2019-08-19


10 ud af 10

+
Rolig beliggenhed, herlig udsigt, hjælpsomt og yderst venligt personale, fine værelser
-
Generelt er der på Nidris strande meget plast affald, der ligger på strandbredden. Vi oplevede en dag med plast der flød i vandet. Så kunne man iværksætte opsamling af affald, ville det pynte og gavne naturen/havets dyr.

Bekræftet køb : 2019-06-17


10 ud af 10

+
Alt levede op til forventningerne, og lidt til. Alt ialt det bedste hotel...
-

Bekræftet køb : 2019-06-03


10 ud af 10

+
Den meget smukke udsigt fra hotellet og den gode service.
-

Bekræftet køb : 2019-05-27


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 5/5 Søvnkvalitet
  • 5/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

100% af gæsterne anbefaler

101 bedømmelser
Meget godt
 
88
Godt
 
12
Middel
 
1
Mindre godt
 
0
Dårligt
 
0

5 nyeste bedømmelser

04-10-2016

Indlæg af vibekealeth København, Danmark

Vidunderligt hotel

Det mest vidunderlige lille hotel med en super service. Hotellet lå med en fantastisk udsigt ud over den Ionniske Bugt. Personalet var meget venligt og der var super rent alle vegne. Vi har boet mange steder rundt om i verden, men dette lille hotel med 21 værelser var et af de bedste steder vi har boet. Loungeområdet 2 meter fra stranden var perfekt, hvis man ikke ville være direkte i solen. Sidst i september var det ca. 25 grader om dagen og en 18/19 grader om aftenen/natten. Hotellet lå for enden af en lille stille vej, så man blev ikke generet af trafik fra hovedgaden. Hovedgaden var ikke noget af skrive hjem om, souvenir butikker, barer og restaranter, meget turistet. Havnepromenaden var dejlig, med masser af forskellige restauranter så man skulle nok kunne finde noget at spise. Sejltur med M/S Christina er et must, sjovt at komme rundt til andre øer og bade i det skønne vand. Der er mulighed for gåture, både lange og kortere, til bla. vandfald, små byer i bjergene og spændende kirker. Busserne til både Lefkada og Vasilliki fungerere fint. Det tog ca 50 minutter begge veje og det er i hver sin ende af øen, så ser man samtidig øen og skal ikke koncentrere sig om at køre. Alt i alt en rigtig dejlig ferie og vi kommer meget gerne tilbage til hotel Orion

 
05-07-2016

Indlæg af Agnete K Greve, Danmark

Skønt sted

Et dejligt lille hotel i topklasse. Tæt på alt. Fantastiske værelser og superservice. Pragtfuld pool, der ligger helt ned til stranden. Skønt personale og høj service.dejlig morgenmad, der indtages med udsigt over havet. Her trives man virkeligt.

 
16-05-2016

Indlæg af 852jensj Skibby, Danmark

Super beligenhed, god betjening.

Hotel med meget god beligenhed i strandkanten, og udsigt til Scorpios,10 minuters gang fra havn/centrum. Personallet er alle super venlige/søde. Kan kun anbefales #3 vi håber at komme tilbage en anden gang.

 
16-07-2015

Indlæg af Vibeke A København, Danmark

Hyggeligt lille hotel

Hotel Orion er et hyggeligt lille hotel med kun 21 værelser. Der er pool og direkte adgang til stranden, det koster 2,50 euro pr. person at benytte liggestolene på stranden. Værelserne er fine med balkon, med delvis eller hel udsigt til stranden/ havet. Personalet er venlige og imødekommende. Når man spiser morgenmad kan man sidde og se ud på hav og øer. En vidunderlig udsigt.

 
08-07-2015

Indlæg af kristian19902015 Odense, Danmark

Stille og hyggeligt hotel lige ved havet og med fremragende pool

Hotellet ligger helt nede til stranden og med kun få meter til vandet. Hotellet er lille og hyggeligt, hvilket afspejles i en afslappet atmosfære. Der er en fantastisk pool med poolbar. Personalet er utrolig søde og flinke, og servicen er generelt høj. Værelserne (selv i den bagerste bygning) har en utrolig god udsigt over havet og er rigtig fine. Hotellet ligger tæt på centrum, så der er kun få minutters gang til de fleste restauranter. Dog ligger hotellet nede af en lille sidegade, hvor der ikke kører biler. Der er derfor meget stille, og det stille vand i havet kan nydes fra værelserne. Det eneste negative er at der ikke er sandstrand, men det er der ikke nogle steder på Lefkas. Det kan klart anbefales.