Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,2 ud af 10 baseret på 90 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,2 / 10
Rengøring
 
9,5 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mad og drikke
 
8,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,9 / 10
Service
 
9,5 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-10-11


7 ud af 10

+
At det lå lige ned til stranden
-
Marmortrapper op og ned til værelserne uden skridsikker belægning når det regnede og blev uvejr. Flere gæster faldt ned af trapperne selvom vi holdt fast i gelænderet. Nedslidte værelser med fugtpletter og mugne fuger i badeværelset.

Bekræftet køb : 2021-10-11


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-10-11


10 ud af 10

+
Super beliggenhed og det venlige personale
-
Mulighed for lidt bedre hyldeplads til tøj

Bekræftet køb : 2021-10-11


9 ud af 10

+
Personalet/familien
-

Bekræftet køb : 2021-10-04


9 ud af 10

+
Beliggenheden og væk fra byen
-
0

Bekræftet køb : 2021-10-04


10 ud af 10

+
Det er et mega hyggeligt hotel med græsk charme og så er beliggenheden perfekt lige ned til stranden og med den smukkeste udsigt.
-
Ikke noget.

Bekræftet køb : 2021-10-04


10 ud af 10

+
Beliggenheden , familen som driver og ejer hotellet og de skønne udendørs områder ud mod vandet
-
Sengene

Bekræftet køb : 2021-09-27


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-09-27


7 ud af 10

+
Personalet og deres service, som var helt fantastisk
-
Syntes ikke det er et 4 stjernet hotel fx. kunne toiletdør ikke rigtig lukkes, samt sprøjtede vand over det hele, når man var i bad, da dør ikke lukkede helt til, og vand var svært at indstille til ensformig temperatur, så et nyt brusearmatur kunne anbefales. Senge og hovedpuder var også af ret billig kvalitet. Så syntes ikke værelset levede op til at være 4 stjerner.

Bekræftet køb : 2021-09-27


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

80% af gæsterne anbefaler

53 bedømmelser
Meget godt
 
39
Godt
 
11
Middel
 
2
Mindre godt
 
1
Dårligt
 
0

5 nyeste bedømmelser

26-07-2021

af ChrisEggertsen Århus, Danmark

Det dejligste hotel på Lefkas med den bedste service

Mægtig godt! Sødt personale, rene hotelværelser og fantastisk udsigt. God og varieret morgenmad - kan også anbefale deres cocktails :) vi havde værelse nr. 15, som på trods af “limited seaview” havde en virkelig god udsigt ud over havet. Ingen klager herfra!

 
20-07-2021

af Bugtrup Karlslunde, Danmark

Fremragende familiehotel, lille af størrelse, stort på service og hjerterum

Super service fra vi ankom til receptionen og til de søde værter vinkede farvel til bussen. Altid smilende, venlige og imødekommende lige fra vores dejlige rengøringshjælp, søskendeparret, der driver Armeno Hotel, betjeningen i den lille taverna og til pigerne ved morgenmaden. Som i øvrigt er rigtig god, også efter dansk målestok. Stort soveværelse med dobbelt seng og 2 enkeltsenge. Fladskærms-TV. Gratis aircon og safety box på værelset. Bad med bruser og hårtørrer. Alt nydeligt, i orden og pertentligt rent. Fin terrasse direkte mod havet. Armeno hotel byder på 18 værelser i 2 plan, en reception og et lokale, hvor morgenmaden er stillet frem. Desuden en lille taverna og bar, hvor morgenmaden indtages og hvor der serveres enkle retter til både tidlig og sen frokost. Begge dele meget velsmagende. Og naturligvis alt til at slukke tørsten. Efter tavernaens sidepladser ligger stranden med gratis reserverede solstole og parasol. Bare 2 lange skridt fra det Ioniske hav. På den enden side af vejen har hotellet et antal overdækkede parkeringspladser, gratis for gæsterne. I umiddelbar nærhed er der udlejning af både, SUP, kajakker o.a. til vandsport. Det bedste? Svært at vælge, men de dejlige mennesker, der tog sig af os og sørgede for, at vi fik et ualmindeligt dejligt ophold på Armeno hotel går af med sejren. Det værste? At Armeno hotel ikke ligger det næste sted vi kommer på ferie. Medmindre... I gør det bare fantastisk :-)

 
02-07-2019

af h0vmark Danmark

Super dejligt hotel

Personalet gør alt for at gæsterne føler sig velkommen, man får en lille velkomst pakke (vand, sodavand og lidt snaks) og en gratis drinks i baren, ved ankomsten. Vi bor i den ældre del, men der er pænt og rent og en fantastisk udsigt. Hotellet ligge et lille stykke fra centrum, men der ligger flere supermarkeder tæt på. Der er en super dejlig atmosfære på hotellet, skøn strand med gratis solstole. Vi har heldigvis nogle dage tilbage endnu. Dette er et hotel vi med sikkerhed vender tilbage til.

 
05-06-2019

af Mettekjaergaard Brande, Danmark

Hyggeligt hotel med en skøn udsigt.

Hvis du vil spise din morgenmad på stranden, så skal du bo på Armeno Beach Hotel. Med en beliggenhed ned til vandet og med den skønneste udsigt. Værelserne er pæne og rene. Personalet er søde og venlige Eneste minus, er at der mangles en pool. Så havde man både pool og strand.

 
15-06-2017

af Jan M Odder, Danmark

fremragende græsk oase

Vi valgte Armeno Beach pga de gode anmeldelser, og vi må sige at de levede fuldtil forventningerne. Vel ankommet til hotellet fra lufthavnen, (ca 40 min kørsel) fik vi vores værelse på 1. sal, og konstaterede at det var et dejligt værelse med udsigt over havet og til haven, gik derefter i baren for at købe 2 kolde øl, som bartenderen med et stort smil sagde "welcome, its on the house" sådan! Så skulle vi have købt lidt til køleskabet, ud af hotellet, og 2 min gang, dejligt supermarked, fik vand og hvad vi ellers skulle have. Byen ligger ca 5 mins gang fra hotellet, masser af forretninger og dejlig havne promenade med masser af spisemuligheder. Morgenmaden indtages i haven, hvor man kan sidde og nyde maden til bølernes klukken mod stranden. Dejligt ophold.