Itanos

  • • Perfekt beliggenhed ved havnepromenaden
  • • Et stenkast fra stranden
  • • Fin tagterrasse med bar

Hotel Itanos ligger i hjertet af Sitia – med caféer, taverner og butikker rundt om hjørnet. På tagterrassen findes både pool og restaurant. Her kan du slå dig ned med en drink og samtidigt beundre havet, havnen og byens huse, der klatrer op ad bjergsiden.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer eller 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Tagbaren
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Itanos bor du i gåafstand til det meste. Hotellet har en lille pool på taget samt solstole. På tagterrassen ligger også en hyggelig bar, der er åben fra tidlig eftermiddag til sen aften. I baren kan du købe forfriskninger, snacks og cocktails og nyde den smukke udsigt over havnen og byen. Gratis lille fitnessrum. Massage, hydromassage og skønhedscenter mod betaling. Gratis wifi på hele hotellet.

Indendørs restaurant der serverer morgenmadsbuffet. På promenaden ved hotellet ligger à la carte-restauranten og caféen Thalassa, hvor du kan købe kaffe, snacks samt græske og internationale frokost- og middagsretter. Lobbybar/café der er åben døgnet rundt. Roomservice.

Nær shopping, busholdeplads, restauranter, caféer og barer. Lokaltrafik udenfor hotellet. Lyd fra legepladsen bagved hotellet kan virke forstyrrende.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Morgenmaden serveres mellem kl. 07.00-10.30.

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmadsbuffet og middag)

Alle hoteller i Sitia

Flisvos

Vil du bo med god beliggenhed i Sitia, og en smuk udsigt over den glitrende bugt? Så er Flisvos, et prisvenligt og enklere alternativ. Uanset hvor du vil hen, om det er til stranden, havnen, butikker, barer eller restauranter, er du der på fem minutter. Morgenmaden serveres i den lille have.

Sitia Beach City Resort & Spa

Velkommen til Sitia Beach City Resort & Spa et af Sitias hoteller – et hotel med et rummeligt poolområde, en lækker spa og skøn beliggenhed nær stranden og centrum. Velkommen til en komplet ferieoplevelse for både par og familier.

El Greco Sitia

På det populære hotel El Greco Sitia bor du centralt blandt Sitias charmerende smalle stræder og er nær tavernaer og barer. Et svalende dyp er nær da havet og stranden ligger en kort gåtur herfra.