Bedømmelse af Rethymno Residence

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,1 ud af 10 baseret på 89 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,1 / 10
Rengøring
 
8,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mad og drikke
 
7,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,6 / 10
Service
 
8,5 / 10

Seneste anmeldelse


4 ud af 10

+
Den private pool jeg havde tilkøbt.
-
Maden.

Bekræftet køb : 2021-08-15


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-07-27


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-07-13


8 ud af 10

+
At der var små snack barer og rutchebaner
-
De skal håndhæve at man IKKE må optage liggestole da der ikke var nok til folk.

Bekræftet køb : 2019-07-06


9 ud af 10

+
De små retter i poolområdet og servicen i samme.
-

Bekræftet køb : 2019-05-11


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Sted
  • 3,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

53% af gæsterne anbefaler

486 bedømmelser
Meget godt
 
172
Godt
 
143
Middel
 
85
Mindre godt
 
48
Dårligt
 
38

5 nyeste bedømmelser

30-09-2017

af Coenenbache Helsingør, Danmark

Flot men også lidt slidt nogle steder

Var heldig at have bestilt væreslsr i stuen ( nr 803 ) som helt klart er et af bedste værelser hvis man skal bo i stuen da mange ardre har man ikke privatliv på. Det er lidt slidt men pænt indrettet, rengøringsniveau er ok, men de fleste dage fik vi ingen bademåtte og måtte bruge et håndklæde. Det kneb lidt med rengøring omkring pools, de trænger til at få vasket det værste skidt af i kanten, og der lå tit tomme plastik glas. Maden er super, helt klart noget af det bedste All In vi har prøvet, og fedt der er flere små spisesteder til frokost. Om aften, var der en smule for meget hygge blandt personalet i baren, når de andre havde fri, der blev skåret meget i Raki, og JA de skal have lov til at hygge sig, men vi var flere der snakkede om det var lidt for meget, og det til tider kneb med at få kontakt til dem. Vi havde meget sen afgang og prøvede flere dage om mulig for at mod betaling kunne blive på værelset, men aften før var beskeden vi måske kunne flytte til et andet mod betaling af eur 70,00 hvilket vi syntes er meget for max 6 timer. Skønt med en pool,hvor der ikke var adgang for børn hvilket personalet var flinke til at overholde men JA endnu et sted hvor du desværre skal tideligt ned og ligge håndklæder som al for mange gør og IKKE er ok.

 
28-09-2017

af X948NHthomasc Helsingør, Danmark

Sikke en fest, men mest for personalet !

Kender du det, når man føler at man har crashet en andens fest ? Sådan har jeg det efter 14 dage på Rethymno Recidence. Super fin mad, og 3 temabarer med græsk hhv. Italiensk mad, samt en U.S burgerbar. Bevares alle steder havde max 5 ting på menuen, men det var ok. Men så snart det blev aften, og man endte i den primære bar, endte det hver aften med at 7-10 af personalet, stadig i uniform gav den gas. Der blev skålet og hygget, i en grad så man som betalende gæst, nærmest følte at man var en smule i vejen. En god ting var at ved en af pølerne, var der ikke adgang for børn. Til gengæld var personalet der passede en massage salon der, pænt anmasende for at sælge en dyr behandling. Da det nærmede sig tiden til at skulle hjem, spurgte vi om vi kunne købe ekstra tid på værelset, da check ud tid var 11.00 og bussen der skal køre os til lufthavnen, kommer først 21.40. Det anede hotellet ikke 48 timer før vi skulle ud, men kunne det lade sig gøre, skulle det koste hele 70 euro. Så det droppede vi. Faktisk sidder jeg i en behagelig solseng på hotellet, med udsigt til over 9 timers ophold her. Heldigvis er der ingen all inclusive armbånd, så i det mindste er der forplejning lige til afgangstid. Been here, done that, kommer ikke tilbage.

 
15-09-2021

af 163mimif

A much needed vacation

We had a very good time at Rethymno Residence. We were a group of 8, all adults. The staff is very nice, friendly and attentive especially the restaurant staff and the bartenders at the pool-bar. (we spent most of our evenings o the terrace of the pool bar). The had a number of cocktails on the list and also wine, spirits an beer. The rooms were clean and also room-service came every day to tidy up. The furniture in the rooms needs an update because some of it is old and does not look very nice and maybe they should reconsider the weird bathroom doors. I understand what the designer was going for, but a bathroom door should be opaque. We appreciated the fridge and the air-con. The food was good and everyday we found something different. I personally ate fish everyday and it was cooked in different ways. You can never go hungry at this hotel, because if the restaurant is closed between meals, the snack bar is open. If you have day trips planned there is also the option for you to have a very early breakfast or a late dinner. The hotel as activities everyday, like aqua gym and yoga and pilates. The instructors do no play around, we had a good workout. The location of the hotel is not bad at all, it is close to beach bars and 2 minutes from the bus station. You can easily take the bus to Rethymno old town, and if you don not want to go by bus, the staff at the front desk will happily call a taxi for you (only that will cost more than the buss). Also if you want reservations made at any restaurant, the front desk will make them for you. All in all we had a wonderful experience at Rethymno Residence, the pluses outweighed the minuses and it is for sure on my ''visit again list''.

 
10-09-2021

af helenmV7277OT Lissabon, Portugal

Memorable time with my family

Me and my kids had an incredible time in here. Staff greeted us with a smile. The room was clean and comfy. Refrigerator and a/c included in the room. We enjoyed walking around the city and to the nearby park and beach. The hotel is so convenient for us, free parking was available. Free wifi is offered too in whole venue of the hotel. Amazing and memorable time here with the family.

 
15-08-2021

af adamcI933MB

Not as good as advertised by travel agency

Room: Room was smaller than in an offer (was to be 45sqm, we got around 30sqm). In the beginning there wre constant issues with room fuse getting off just when air conditioning was on, no other power consumers. Has been fixed after 1 day. Room layout was poor - 2 rooms with 2 beds and 1 room wiht 1 bed fronting the toilet with semi-transparent door. Toilet not well isolated from the living part. Furniture in the room is quite devastated, old and has few drawers. We were to get a suite SUX1, we had impression we got the smaller room just arranged for 5 people by removing sofa from the living room and placing a bed there - directly fronting the not-well-isolated toilet). Pools: Quite ok, 3 pools of rather small size, but no issues to get a sunbed even after breakfast. The most attended pool was not as clean as the other ones. Food: Very much average food, most of the dishes not appealing, first hotel with very poor / uneatable croissants. Some dishes were good, but these were exceptionally rare, quite unusual in Greece.