Bedømmelse af Rethymno Residence

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,2 ud af 10 baseret på 87 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,2 / 10
Rengøring
 
8,1 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mad og drikke
 
7,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,7 / 10
Service
 
8,5 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-07-27


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-07-13


8 ud af 10

+
At der var små snack barer og rutchebaner
-
De skal håndhæve at man IKKE må optage liggestole da der ikke var nok til folk.

Bekræftet køb : 2019-07-06


9 ud af 10

+
De små retter i poolområdet og servicen i samme.
-

Bekræftet køb : 2019-05-11


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

53% af gæsterne anbefaler

480 bedømmelser
Meget godt
 
171
Godt
 
141
Middel
 
85
Mindre godt
 
47
Dårligt
 
37

5 nyeste bedømmelser

30-09-2017

Indlæg af Coenenbache Helsingør, Danmark

Flot men også lidt slidt nogle steder

Var heldig at have bestilt væreslsr i stuen ( nr 803 ) som helt klart er et af bedste værelser hvis man skal bo i stuen da mange ardre har man ikke privatliv på. Det er lidt slidt men pænt indrettet, rengøringsniveau er ok, men de fleste dage fik vi ingen bademåtte og måtte bruge et håndklæde. Det kneb lidt med rengøring omkring pools, de trænger til at få vasket det værste skidt af i kanten, og der lå tit tomme plastik glas. Maden er super, helt klart noget af det bedste All In vi har prøvet, og fedt der er flere små spisesteder til frokost. Om aften, var der en smule for meget hygge blandt personalet i baren, når de andre havde fri, der blev skåret meget i Raki, og JA de skal have lov til at hygge sig, men vi var flere der snakkede om det var lidt for meget, og det til tider kneb med at få kontakt til dem. Vi havde meget sen afgang og prøvede flere dage om mulig for at mod betaling kunne blive på værelset, men aften før var beskeden vi måske kunne flytte til et andet mod betaling af eur 70,00 hvilket vi syntes er meget for max 6 timer. Skønt med en pool,hvor der ikke var adgang for børn hvilket personalet var flinke til at overholde men JA endnu et sted hvor du desværre skal tideligt ned og ligge håndklæder som al for mange gør og IKKE er ok.

 
28-09-2017

Indlæg af X948NHthomasc Helsingør, Danmark

Sikke en fest, men mest for personalet !

Kender du det, når man føler at man har crashet en andens fest ? Sådan har jeg det efter 14 dage på Rethymno Recidence. Super fin mad, og 3 temabarer med græsk hhv. Italiensk mad, samt en U.S burgerbar. Bevares alle steder havde max 5 ting på menuen, men det var ok. Men så snart det blev aften, og man endte i den primære bar, endte det hver aften med at 7-10 af personalet, stadig i uniform gav den gas. Der blev skålet og hygget, i en grad så man som betalende gæst, nærmest følte at man var en smule i vejen. En god ting var at ved en af pølerne, var der ikke adgang for børn. Til gengæld var personalet der passede en massage salon der, pænt anmasende for at sælge en dyr behandling. Da det nærmede sig tiden til at skulle hjem, spurgte vi om vi kunne købe ekstra tid på værelset, da check ud tid var 11.00 og bussen der skal køre os til lufthavnen, kommer først 21.40. Det anede hotellet ikke 48 timer før vi skulle ud, men kunne det lade sig gøre, skulle det koste hele 70 euro. Så det droppede vi. Faktisk sidder jeg i en behagelig solseng på hotellet, med udsigt til over 9 timers ophold her. Heldigvis er der ingen all inclusive armbånd, så i det mindste er der forplejning lige til afgangstid. Been here, done that, kommer ikke tilbage.

 
29-07-2021

Indlæg af 332olgak Riga, Letland

Thanks!

Very nice and helpful staff. Beautiful hotel, separated from the road by the fence, so it is quite and relaxing inside. Mini waterpark, good food and very good location. Many thanks for all the hotel personnel for their hard work during these times.

 
27-07-2021

Indlæg af 303mantasm

Family vacation

Lovely hotel for the family. Didn't dissapiont by choosing this hotel. Will recomend for the friends. The rooms was cleaning every day, the food was very nice and different. Ice cream and soft drinks for the kids all day.

 
21-07-2021

Indlæg af SimonSlovakia123

The best place for me in Crete

I was here like 7days and it was perfect! Rooms- we had a big one with big bathroom and with balcony. The rooms was cleaning every day so 👌 Food- was perfect too...a lot of food to choose so another 👌 Employers- rly good and kind. Manager in first of our day change our room bcs we had only one bed and we nedded 3 and it was no problem for him Pool bars- there i must stop because there was working two good barmans Andreas and Andreas 😃 they make really goood coctails and they are the best employers for me ✌️ Really try Blue Lagoon 👌👌👌👌 So in short i really recomend this Hotel the 4⭐⭐⭐⭐ are really worth 👌 Simon from Slovakia 🇸🇰