Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
6,4 ud af 10 baseret på 59 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
6,4 / 10
Rengøring
 
6,4 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
5,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
5,8 / 10
Faciliteter
 
6,5 / 10
Mad og drikke
 
6,3 / 10
Værelse/lejlighed
 
6,4 / 10
Service
 
6,8 / 10

Seneste anmeldelse


5 ud af 10

+
Der var godt udvalg ved alle måltider.
-
Værelset lignede på ingen måde nogle af billederne ved bestilling.

Bekræftet køb : 2022-10-23


8 ud af 10

+
Maden var virkelig god, og der var altid mange forskellige valgmuligheder - både til morgen, middag og aften + dessert. Kunne se at mange havde klaget over manglede snackbarer, men der var fin mulighed for at få mad mellem hovedmåltiderne i to "snackbarer" + isbar. Personalet var rigtig flinke og hotellet var stort, med god mulighed for at hygge sig på forskellige steder. De mange pools var fantastiske, og børnene (og de voksne) var godt underholdt i vandrutsjebanerne og babybassin. Der var også et godt legerum til børnene med fint udvalg af legetøj, bolde, maling, tusser osv. Stranden var skøn og i gåafstand. Fin mulighed for at købe lidt ind i kiosker lige ved siden af hotellet. Vi var meget positivt overraskede over hotellet og vores ophold. Vi kommer gerne igen her :-)
-

Bekræftet køb : 2022-10-15


7 ud af 10

+
God beliggenhed - god mad og drikke døgnet rundt - meget flot
-

Bekræftet køb : 2022-10-15


7 ud af 10

+
Maden, vandrutsjebanerne og drikke.
-

Bekræftet køb : 2022-10-15


7 ud af 10

+
Stille og roligt, flere forskellige pool steder
-

Bekræftet køb : 2022-10-09


3 ud af 10

+
Værelset
-

Bekræftet køb : 2022-10-09


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-10-02


2 ud af 10

+
Intet.
-
Som sagt slidt og beskidt. Dertil utrolig meget støj fra bl.a. bagvedliggende motorvej, poolbar og det kan simpelthen ikke udgøre sig som 4-stjernet! Temmelig skuffet og man føler sig snydt!

Bekræftet køb : 2022-10-02


2 ud af 10

+
At der var all inclusive
-
Der stod det var et 4 stjernet hotel - det var det langt fra. Meget støj fra poolbaren om aftenen og i øvrigt meget larm fra en motorvej lige ved siden af hotellet. Lugt i værelset - måske kloak?

Bekræftet køb : 2022-10-02


6 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-10-01


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Sted
  • 3,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

53% af gæsterne anbefaler

580 bedømmelser
Meget godt
 
195
Godt
 
159
Middel
 
100
Mindre godt
 
64
Dårligt
 
62

5 nyeste bedømmelser

23-09-2022

af patrickbN7326NQ

Lever slet ikke op til beskrivelsen

Dette Hotel lever slet ikke op til beskrivelsen. Ankommer til en overbrækket terrasse om natten som de så ikke kunne/gad gøre noget ved før næste morgen, så vi kunne sove i en stank af en fremmeds opkast. Dernæst opgav vi efter 2 forsøg fra deres rengørings personale på at gøre rent efter dette. Der er en gennemtrængende lugt af fugt på værelset og adskillige fugt plamager og det virker til at det bliver malet over 1 gang om året. Efter daglig rengøring, er der nærmest mere beskidt end inden med fremmedes hår på alle flader. Bruse døre mangler, så et oversvømmet badeværelse er garanteret efter hvert bad! Flabet receptions personale lige fra indtjekning til udtjekning! Brug jeres penge på et andet hotel!

 
24-02-2022

af SusanneEbeltoft Ebeltoft

perfekt for en enkelt overnatning

centralt beliggende. Byen har små smalle gader, så det er vigtigt med en Gps for at finde frem. Vi boede på 3. sal med en lille altan. pænt værelse. Tydelig tv støj fra naboen. Dejlig morgenmad. Vi kommer gerne igen

 
30-09-2017

af Coenenbache Helsingør, Danmark

Flot men også lidt slidt nogle steder

Var heldig at have bestilt væreslsr i stuen ( nr 803 ) som helt klart er et af bedste værelser hvis man skal bo i stuen da mange ardre har man ikke privatliv på. Det er lidt slidt men pænt indrettet, rengøringsniveau er ok, men de fleste dage fik vi ingen bademåtte og måtte bruge et håndklæde. Det kneb lidt med rengøring omkring pools, de trænger til at få vasket det værste skidt af i kanten, og der lå tit tomme plastik glas. Maden er super, helt klart noget af det bedste All In vi har prøvet, og fedt der er flere små spisesteder til frokost. Om aften, var der en smule for meget hygge blandt personalet i baren, når de andre havde fri, der blev skåret meget i Raki, og JA de skal have lov til at hygge sig, men vi var flere der snakkede om det var lidt for meget, og det til tider kneb med at få kontakt til dem. Vi havde meget sen afgang og prøvede flere dage om mulig for at mod betaling kunne blive på værelset, men aften før var beskeden vi måske kunne flytte til et andet mod betaling af eur 70,00 hvilket vi syntes er meget for max 6 timer. Skønt med en pool,hvor der ikke var adgang for børn hvilket personalet var flinke til at overholde men JA endnu et sted hvor du desværre skal tideligt ned og ligge håndklæder som al for mange gør og IKKE er ok.

 
28-09-2017

af X948NHthomasc Helsingør, Danmark

Sikke en fest, men mest for personalet !

Kender du det, når man føler at man har crashet en andens fest ? Sådan har jeg det efter 14 dage på Rethymno Recidence. Super fin mad, og 3 temabarer med græsk hhv. Italiensk mad, samt en U.S burgerbar. Bevares alle steder havde max 5 ting på menuen, men det var ok. Men så snart det blev aften, og man endte i den primære bar, endte det hver aften med at 7-10 af personalet, stadig i uniform gav den gas. Der blev skålet og hygget, i en grad så man som betalende gæst, nærmest følte at man var en smule i vejen. En god ting var at ved en af pølerne, var der ikke adgang for børn. Til gengæld var personalet der passede en massage salon der, pænt anmasende for at sælge en dyr behandling. Da det nærmede sig tiden til at skulle hjem, spurgte vi om vi kunne købe ekstra tid på værelset, da check ud tid var 11.00 og bussen der skal køre os til lufthavnen, kommer først 21.40. Det anede hotellet ikke 48 timer før vi skulle ud, men kunne det lade sig gøre, skulle det koste hele 70 euro. Så det droppede vi. Faktisk sidder jeg i en behagelig solseng på hotellet, med udsigt til over 9 timers ophold her. Heldigvis er der ingen all inclusive armbånd, så i det mindste er der forplejning lige til afgangstid. Been here, done that, kommer ikke tilbage.

 
12-11-2022

af 579evitar Letland

Average hotel

Definitely not a 4star hotel. It was alright if you don’t have high standards. But it was not homey, I didn’t not want to stay there the whole day so our AI was a waste. Also all include starts from 10-22:00 and it included a snack during the day witch was nice, different cocktail options and three types of wine. The room was alright but it just feels cold, everything is white and with glass… we had ants in our room so we couldn’t leave anything on the table. The toilet has zero privacy, so if you are a shy person you have to be prepared that the toilet has a glass door next to the bed and you can hear everything, feels like there is no door. They didn’t change our sheets the whole week, just cleaned and changed the towels. Food was cafe type, nothing special, no extra flavours or something special. For kids there were some type of fries all teh type and in teh mornings pancakes or something of that sort. It was not a good weather the first half of the week so we couldn’t enjoy full possibilities the hotel offers like pool and pool bar. If you are travelling with and infant than the travel cot was alright, we used it without their mattress as it was different size as the bed. Overall it was good but nothing extra or special to expect from here. I’ve been to some cosier places with as much stars, but it obviously depends on your expectations. Lidl was quite near and a bus stop. You can leave your car on the other side of the hotel. It’s not an official parking but just a street where is free parking. We chose to stay in Airbnb afterwards as it was trying to drive with a baby all the time, usually they had travel cots in all of them so that is an option if you can’t decide where to stay.