Bedømmelse af Rethymno Residence

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,9 ud af 10 baseret på 55 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,9 / 10
Rengøring
 
7,9 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,7 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mad og drikke
 
7,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,4 / 10
Service
 
8,3 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-07-27


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-07-13


8 ud af 10

+
At der var små snack barer og rutchebaner
-
De skal håndhæve at man IKKE må optage liggestole da der ikke var nok til folk.

Bekræftet køb : 2019-07-06


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Sted
  • 3,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

53% af gæsterne anbefaler

468 bedømmelser
Meget godt
 
167
Godt
 
138
Middel
 
81
Mindre godt
 
46
Dårligt
 
36

5 nyeste bedømmelser

30-09-2017

Indlæg af Coenenbache Helsingør, Danmark

Flot men også lidt slidt nogle steder

Var heldig at have bestilt væreslsr i stuen ( nr 803 ) som helt klart er et af bedste værelser hvis man skal bo i stuen da mange ardre har man ikke privatliv på. Det er lidt slidt men pænt indrettet, rengøringsniveau er ok, men de fleste dage fik vi ingen bademåtte og måtte bruge et håndklæde. Det kneb lidt med rengøring omkring pools, de trænger til at få vasket det værste skidt af i kanten, og der lå tit tomme plastik glas. Maden er super, helt klart noget af det bedste All In vi har prøvet, og fedt der er flere små spisesteder til frokost. Om aften, var der en smule for meget hygge blandt personalet i baren, når de andre havde fri, der blev skåret meget i Raki, og JA de skal have lov til at hygge sig, men vi var flere der snakkede om det var lidt for meget, og det til tider kneb med at få kontakt til dem. Vi havde meget sen afgang og prøvede flere dage om mulig for at mod betaling kunne blive på værelset, men aften før var beskeden vi måske kunne flytte til et andet mod betaling af eur 70,00 hvilket vi syntes er meget for max 6 timer. Skønt med en pool,hvor der ikke var adgang for børn hvilket personalet var flinke til at overholde men JA endnu et sted hvor du desværre skal tideligt ned og ligge håndklæder som al for mange gør og IKKE er ok.

 
28-09-2017

Indlæg af X948NHthomasc Helsingør, Danmark

Sikke en fest, men mest for personalet !

Kender du det, når man føler at man har crashet en andens fest ? Sådan har jeg det efter 14 dage på Rethymno Recidence. Super fin mad, og 3 temabarer med græsk hhv. Italiensk mad, samt en U.S burgerbar. Bevares alle steder havde max 5 ting på menuen, men det var ok. Men så snart det blev aften, og man endte i den primære bar, endte det hver aften med at 7-10 af personalet, stadig i uniform gav den gas. Der blev skålet og hygget, i en grad så man som betalende gæst, nærmest følte at man var en smule i vejen. En god ting var at ved en af pølerne, var der ikke adgang for børn. Til gengæld var personalet der passede en massage salon der, pænt anmasende for at sælge en dyr behandling. Da det nærmede sig tiden til at skulle hjem, spurgte vi om vi kunne købe ekstra tid på værelset, da check ud tid var 11.00 og bussen der skal køre os til lufthavnen, kommer først 21.40. Det anede hotellet ikke 48 timer før vi skulle ud, men kunne det lade sig gøre, skulle det koste hele 70 euro. Så det droppede vi. Faktisk sidder jeg i en behagelig solseng på hotellet, med udsigt til over 9 timers ophold her. Heldigvis er der ingen all inclusive armbånd, så i det mindste er der forplejning lige til afgangstid. Been here, done that, kommer ikke tilbage.

 
15-09-2020

Indlæg af davedre33

What a great hotel

Located in a fabulous place. The hotel has many large and safe swimming pools for children. The whole place was full of cleanliness and our family room was excellent with lots of amanities inside. The view from the balcony was at the pool. The sunset looks great from there. All the staff were good with us and with our children. I recommend it with pride.

 
14-09-2020

Indlæg af changcvo Shenzhen, Kina

Wedding anniversary

We have just had a 2 night stay to celebrate a birthday and our wedding anniversary. The hotel is very beautiful and clean. Social distancing at all around the hotel. Our room was very large and the bathroom, too. Attentive staff and friendly service. Reasonable prices and great booking. I would love to recommend it for your vacations and not only!

 
11-09-2020

Indlæg af 553rebekam

Satisfied family

We've stayed here before a few days. Check in/out was fast and the receptionist was kind and informative. Our room was spacious with large bed and soft pillowes. Restroom was also huge with fresh and clean towels, shamphoo etc. Staff was friendly, the whole place was clean and tidy. Me and my kids had a great time, at the wonderful and exceptional hotel. We'd like to recommend this beautiful hotel to all!