Rethymno Residence

  • • Flere forskellige pools og vandrutsjebaner
  • • Område på hotellet kun for voksne
  • • Nær stranden

Rethymno Residence er et hotel, der tilbyder noget for alle. Her leger familier blandt vandrutsjebaner og børnepools, mens dem som ønsker mere ro, kan placere sig ved poolen, der kun er for voksne. Nyd det skønne All Inclusive-udbud og nærheden til stranden.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 2-4 personer. 3-værelses lejligheder for 4-6 personer. Dobbeltværelser for 1-2 personer. Familie-værelser for 2-4 personer. Junior-suiter for 2 personer. Superior-værelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Der var godt udvalg ved alle måltider.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 7 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Rethymno Residence består af et stort frodigt hotelområde med flere bygninger. Her findes et område med to familie-pools, separat børnepool med vandrutsjebaner (man skal være over 120 cm for at anvende vandrutsjebanerne) samt en separat børnepool for små børn (40 cm dyb). Separat område med pool, der kun er for voksne gæster. Her findes også indendørs pool ved spaområdet, der kan benyttes gratis. Solstole og parasoller ved alle pools. Stranden ligger kort fra hotellet, og her er solstole og parasoller mod betaling. Pool- og strandhåndklæder mod betaling.

Hotellets hovedrestaurant Worldcuisine serverer morgenmads-, frokost- og middagsbuffet både indendørs og udendørs. Buffeten har en del kretensiske retter med vegetariske alternativer samt en speciel børnemenu. 2 snackbarer der serverer forskellige slags snacks. Lobbybar, poolbar samt poolbaren Cabana, som ligger ved området, hvor der kun er adgang for voksne gæster. Der er dresscode i alle restauranter og barer (intet badetøj og mænd skal bære lange bukser om aftenen).

Gratis fitnessrum med få maskiner. Vandgymnastik ved poolen. Spa, massage og behandlinger mod betaling. Gratis wifi på hotelområdet. Børneklub for børn 4-12 år (i hotellets regi). Underholdning 6 gange om ugen. Vaskeservice mod betaling. Receptionen er døgnåben.

Ca. 400 meter til centrum i Adele. 7 km til Rethymnon by.

Måltider

Indgår:

  • All Inclusive

All Inclusive

  • Tidlig morgenmad i hovedrestauranten Worldcuisine inden kl. 07.30
  • Morgenmadsbuffet i hovedrestauranten Worldcuisine, kl. 07.30-10.00
  • Frokostbuffet i hovedrestauranten Worldcuisine, kl. 12.30-14.00
  • Middagsbuffet i hovedrestauranten Worldcuisine, kl. 18.30-21.30
  • Snackbuffet i Snack Bar, kl. 15.00-17.30
  • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-21.30

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd.

Alle hoteller i Rethymnon kyst

Aquila Rithymna Beach

Aquila Rithymna Beach er et elegant og førsteklasses hotel med privat strand på Rethymnons lange kyststribe. Hotellet tilbyder et stort poolområde og aktiviteter for både store og små. Her er flere restauranter, der serverer alt lige fra traditionelle græske retter til international mad. Børnene sætter pris på Tasty Corner, hvor de kan vælge blandt pizza, vafler, is og andre lækkerier.

Rethymno Mare Resort

All Inclusive-hotellet Rethymno Mare Resort venter et roligt ophold med flere værelsestyper at vælge mellem. Hvad med et hyggeligt familie-værelse i bungalow eller måske et superior-værelse med jacuzzi? Hvad end du vælger, kan du nyde en tegnebogsfri ferie, hvor du kan nyde lækker mad i buffetrestauranten.

Varvara's Diamond

Varvara's Diamond er et hotel i Platanes, en af feriebyerne langs kysten øst for Rethymnon. Her bor du ved en rolig gade, kun nogle minutter fra Platanes centrum med restauranter, butikker og barer. Lige udenfor hotellet ligger stranden og havet, og et lille stykke væk findes en dejlig hotelpool.

Akti Chara

Akti Chara er et populært familiehotel med dejlig beliggenhed ved stranden. Her bor du i hyggelige lejligheder med havet udenfor døren. Den store pool indbyder til badeture. Nær centrum med restauranter og butikker et par minutters gåafstand herfra.

Rethymno Palace

Hotel Rethymno Palace er beliggende direkte på stranden i Adelianos Kampos med et skønt poolområde og separat børnepool. Morgenmadsbuffet er inkluderet, og du kan tilkøbe halvpension eller All Inclusive.

Amira Luxury Resort

Amira Luxury Resort er det seneste medlem i vores Apollo Mondo Duo-hotel familie - hoteller for voksne. Her venter et dejligt ophold lige ved sandstranden og et skønt poolområde med smuk udsigt. Book et superior-værelse eller en junior-suite med delt pool for lidt ekstra luksus. Hotellet er kun for gæster over 16 år.

Eva Bay

Hotel Eva Bay er for gæster over 16 år og har en indbydende have og pool lige ved stranden. Her bor du bekvemt med All Inclusive, hvor det meste indgår. Om aftenen bydes der nogle gange på underholdning. Der er kun en kort gåtur til populære Platanes, hvor der findes restauranter og barer.

Galeana Beach

Galeana Beach ligger nær stranden i Platanes, en af de mange badebyer øst for Rethymnon. Her bor du i lejligheder spredt i lave små bygninger i typisk græsk stil med hvidkalkede vægge og blå døre.

Minos Ambassador Suite & Spa

Minos Ambassador Suite & Spa er et luksushotel for dig over 16 år. Her kan du svømme i infinity-poolen, der ligger på hotellets tagterrasse, og se solen gå ned bag tagene i Rethymnons gamle bydele. Slap af i hotellets spa og tag en træning i fitnessrummet. Der er også restauranter og en bar på tagterrassen. På få minutter kan du nå Rethymnons restauranter og hyggelige butikker.