Bedømmelse af Rethymno Mare Resort

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,8 ud af 10 baseret på 178 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,8 / 10
Rengøring
 
7,5 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mad og drikke
 
7,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,4 / 10
Service
 
8,7 / 10

Seneste anmeldelse


4 ud af 10

+
Baren
-
Når man bestiller privat pool, så forventer man, at man ikke er til offentlig beskuelse. De billeder på jeres hjemmeside svarer overhovedet ikke overens med hvad vi fik. Værelset var småt og gammelt.

Bekræftet køb : 2021-08-01


10 ud af 10

+
Personale, mad, rengøring var i top
-
Hvis flere af restauranterne havde været åben.

Bekræftet køb : 2021-07-31


8 ud af 10

+
Rigtig god all inklusive, dejlig aftenbar der fungerer sim forsamling punkt på hotel og med fantastisk udsigt til havet, dejlig bar ved stranden
-
På en uge var der flere lange strøm og vand afbrydelser. I beskrivelse skal det stå 11 km fra centrum i stedet for 2,5 km. Det er en landsby med et par butikker der ligger 2,5 km væk. Selv hotellet har frarådet at tage derover. Det skal stå tydeligt at det ligger 11 km til Rethymno hvor al det sjove/spændende ligger hen. Dvs. 20 EUR per vej med taxa eller ca. 30 mn. bustur.

Bekræftet køb : 2021-07-24


9 ud af 10

+
Dejligt personale, lækre pools og all inclusive med stort udvalg af drikkevarer.
-

Bekræftet køb : 2021-07-09


8 ud af 10

+
Fantastisk personale, de gjorde alt for at vores ophold skulle blive godt. Super med livredder i badeland
-
Menuen kunne godt forbedres lidt med flere skift i salat og brød

Bekræftet køb : 2021-07-09


6 ud af 10

+
Værelset
-
At det hele er åben, den en pool samt restaurant var lukket, faktisk den store pool man ser på jeres billeder. Den restaurant der var åben var kedelig, trist og manglet hygge.

Bekræftet køb : 2021-07-04


9 ud af 10

+
Alle fra personalestaben man kom i kontakt med var utrolig søde og hjælpsomme
-

Bekræftet køb : 2019-09-21


10 ud af 10

+
De forskellige aktiviteter var super, vi rejste 13 sammen og med 5 børn fra 6 - 15 år så der var noget for alle - rutchebaner var et hit for alle
-

Bekræftet køb : 2019-09-14


4 ud af 10

+
Deres pool og vandland er virkelig lækker , strand facilitet med stole virkelig gode. Bar og serverings personalet søde og venlige.
-
Når man køber et 4 stjernet hotel, så skal det være tip top. Og det er det ikke. Deres restaurant som man skal bestille bord til dagen før, er i poolbaren og bliver sat op på selve dagen. Deres 5 retters menu, er det samme som vi kunne finde på bordet i den alm restaurant . Vores værelse, var på badeværelset rimelig beskidt, ligeså var altan gulvet fyldt med fuglelort. Og da det blev vasket væk, ja så så gulvet ikke en klud igen. Vi havde et sæt med elkedel og kopper med. Og vores hårde plastik kopper forsvandt , hvilket vi sagde i receptionen. De kontaktede rengøring , dem havde de ikke set. Så optimering af rengøring uden at pille i gæsternes ting . Hotellet er bestemt heller ik for dårligt gående.

Bekræftet køb : 2019-08-30


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-08-03


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Sted
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

74% af gæsterne anbefaler

582 bedømmelser
Meget godt
 
241
Godt
 
217
Middel
 
75
Mindre godt
 
32
Dårligt
 
17

5 nyeste bedømmelser

20-07-2017

Indlæg af nolund Horsens, Danmark

Middelhotel max 3+ kategori

Hotellet er et ældre hotel, men alt fungerer. Sengene er gode. Personalet er helt i top og fortjener et KLART 5 tal. Maden i restauranten er ok. Vinen er god. Poolbarerne er helt i top, super betjening af især Maria og Linda. Poolen er klart bedst om morgenen, mest ren, om eftermiddagen føler man lidt man bader i en lidt ubehagelig blanding af vand og sololie. Stranden ligger for langt væk og er en stenstrand. Ikke værd at bruge tid på. Der er MEGET kuperet i område, så folk med dårlig rygge, knæ m.v...Det er ikke der i skal hen. Det ligger ca. 15 min. kørsel fra Rethymnon by og et tips, spis IKKE på havnen, det koster kassen og er det ikke værd, vælg i stedet nogen af sidegaderne, hvor der er masser af gode steder. Det kan anbefales at leje en bil og køre til Lake Kournas, som er den eneste ferskvandssø, super lækkert sted, og godt sted at bade. Det kan ligeledes anbefales at spise i Kournas by, virklig lokalt, hvor maden laves på åben grill.

 
23-10-2016

Indlæg af Lasse H Sønderborg, Danmark

Ikke nogen succes

Er netop hjemvendt efter 8 dage på Rethymno Mare. Det der skuffede mest ved hotellet, var helt sikkert maden. Den var generelt kedelig og derudover var udvalget meget tyndt. Første halvdel af ugen havde vi begge dårlig mave, indtil vi stoppede med at spise deres æg og grøntsager. For at nævne agurkerne som et eksempel, virkede de altid som om at de var skåret dagen før - helt tørre og halv rynke. Om onsdagen var der BBQ tema på restauranten, hvilket faktisk, overraskende nok, var ret lækkert - lige indtil jeg nåede til mit stykke kyllingebryst. Det var helt råt inden i, hvilket også forklarer lidt om kokkenes evner til at lave mad, og dermed vores efterfølgende maveproblemer. Tjenerne ligner nogle der overhovedet ikke gider at være der, på nær restaurantchefen, hun var altid flink og smilende. Det virkede ret tydeligt at alle de "unge" af alle gæsterne bare blev tildelt værelser i nede i kælderen, lige ved siden af hotellets diskotek. Det var i sig selv fair nok, nogle skal jo have de dårlige værelser. MEN, at personalet ikke gør det mindste for indeklimaet dernede er af al kritik. Det lugtede simpelthen så fælt af fugt og gammel ulækker kælder. Det ovenstående var kun den ene ting de "unge" skulle bydes. På vores sidste dag skulle vi først afsted fra hotellet kl 19.00, men skulle checke ud af værelset kl 12.00. Vi spurgte dagen inden om det var muligt at låne et sted at kunne komme i bad osv, så vi stadig kunne nyde den sidste sol ved poolen inden vi skulle afsted. Det kunne vi sagtens, hvis vi vel og mærke pungede ud af egen lomme - mellem 15 og 45 euro for hver time, alt afhængig af tidspunktet på dagen. Jo senere, jo dyrere. Så det valgte vi at undlade. Vi snakkede herefter med de andre gæster (ældre par/børnefamilier), som skulle hjem med samme bus som os. De fortalte at de helt uden at spørge, var blevet tilbudt at låne et værelse til at gå i bad, lige når de havde lyst og helt uden at betale en flad øre. Helt tydelig forskelsbehandling på gammel og ung. Det er simpelthen uacceptabelt efter min mening. Jeg kan bestemt ikke anbefale hotellet, specielt ikke hvis man er ung, eller ikke kan leve med kedelig mad flere dage i træk.

 
19-10-2016

Indlæg af 655evat Skævinge, Danmark

Ganske godt hotel

Dejligt hotel, men ligger noget afsides. Rengøringen var ikke den bedste, meget overfladisk. Restauranten med buffet var helt fin med mange forskellige retter hver dag. Der burde være en dispenser med desinfektion ved indgangen til restauranten, især når der er tale om buffet. Der burde også være dress-code, på et 5 stjernet hotel, alt for mange feriegæster kom i shorts.

 
09-08-2015

Indlæg af Torben N

Anbefaling

Kan varmt anbefale hotellet som feriested,det har alle faciliteter som et hotel skal have.poolområdet er både til voksne og børn,da børnepoolen er separat fra de "voksnes" dybden på den er 45 cm dyb.det er tilhørende strand til hotellet,men skal dog gå 200 meter,men det overlever man også.personalet er meget imødekomme og hjælpsomme samt smilene.hotelområdet er meget flot,da der er mange planter omkring på området,kan varmt anbefale det

 
29-08-2011

Indlæg af Trine83 Århus, Danmark

Hyggelig hotel lidt væk fra det hele

Rethymno Mare resort er slået sammen med Rethmno Mare Royal hotel og er især et all inclusive hotel. Hotellet ligger lagt ude fra Rethmno by og der er kun få ting i nærheden. Vi synes hotellet var rigtig fint - lidt ældre end hvad man lige får fornemmelse af i rejsekataloget, men hyggelig og rigtig sød personale. Der er 2 pools, hvor der ved den ene spilles musik og den anden er mere stille, hvilket vi synes var rigtig godt. Da hotellet ligger på en bjergskråning er der mange trappe, men til gengæld er der rigtig mange steder på hotellet hvor der er en fantastisk udsigt. Vi havde købt værelse med morgenmad og desværre kan man ikke fx købe lidt frokost på hotellet. Så hvis man ligger og nyder det ved poolen en dag, så man gå 5 - 10 min for at finde lidt frokost. Morgenmaden var rigtig godt med stor buffet. Dog var servicen en anelse beskidt. Går man til venstre når man er kommet ud fra hotellet og ca 500 m hen, er det en super marked, hvor man kan købe brød og pålæg mm til en let frokost på værelset, hvor der er køleskab. Til aften kan man enten gå ned til stranden hvor der er et par taverner eller tage bussen ind mod byen. Stoppestedet er lige ved hotellet.