Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
6,5 ud af 10 baseret på 179 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
6,5 / 10
Rengøring
 
6,2 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
5,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
6,3 / 10
Faciliteter
 
6,1 / 10
Mad og drikke
 
6,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
6,7 / 10
Service
 
7,0 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Poolområde og service.
-

Bekræftet køb : 2022-10-09


8 ud af 10

+
Venligt personale og stemningen af "badehotel " Og servering af kage til vores søn på hans fødselsdag, data de selv havde opsnappet
-

Bekræftet køb : 2022-10-06


9 ud af 10

+
Pool og bar
-

Bekræftet køb : 2022-10-02


9 ud af 10

+
Den delte private pool var super. Rigtig god service ved strandbaren. Omgivelserne på hotellet var rigtig hyggelige.
-

Bekræftet køb : 2022-09-29


9 ud af 10

+
De søde folk der arbejdede på hotellet og maden er fantastisk.
-

Bekræftet køb : 2022-09-28


7 ud af 10

+
Det søde og hjælpsomme personale
-

Bekræftet køb : 2022-09-24


4 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-09-24


8 ud af 10

+
Poolområde og lejligheden
-

Bekræftet køb : 2022-09-24


8 ud af 10

+
Receptionen service i top Deluxeværelse var ikke deluxeværelse de var magen til almindelig værelser
-
Jeres billeder af stranden passer ikke til virkeligheden ville aldrig have valgt det hotel, hvis stranden var så klam

Bekræftet køb : 2022-09-22


6 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-09-18


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Sted
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

74% af gæsterne anbefaler

659 bedømmelser
Meget godt
 
268
Godt
 
226
Middel
 
82
Mindre godt
 
38
Dårligt
 
45

5 nyeste bedømmelser

24-09-2022

af CristaL60

Perfect holiday

Efter en uge på rethymno mare resort, må vi sige at vi alle 4 er yderst tilfredse med hotel og omgivelser. Dejlig varieret mad, skøn pool med rutsjebaner til børn og voksne. Underholdning stort set hver aften, selv i slutningen af sæsonen. Vi lejede en åben Suzuki og fik en på opleveren i bjergene omkring erythmnon. Anbefaling herfra. Meget venligt personale og ren pool og værelser. Virkelig lækkert. De bedste hilsner fra Tess, Noah, Crista og Thomas 4400 Kalundborg

 
25-07-2022

af 905s_renw

Frygteligt hotel kun et stjerne hotel

Hotellet er beskidt og en uge på hotellet er der blevet gjort rent en gang på værelset. All inclusive mad er så ringe og fadene næsten tomme. Der kan ikke købes mad lavet ordentligt på hotellet. Ind til byen 14 km for at spise. Al sodavand er hjemmelavet. Personalet stjæler på værelser. Nabo fik ny computer stjålet af personale med nøgle. Restaurant personalet er sure og skælder ud hele tiden på gæster og hinanden. Særligt en ældre mand med briller bør ikke være i nærheden af gæsterne. Havde bestilt familiesuite med ekstra to enkelt senge. Blev en køjeseng til børn trods vi var 3 voksne + en på 14 år. Opfordring vælg noget andet.

 
20-07-2017

af nolund Horsens, Danmark

Middelhotel max 3+ kategori

Hotellet er et ældre hotel, men alt fungerer. Sengene er gode. Personalet er helt i top og fortjener et KLART 5 tal. Maden i restauranten er ok. Vinen er god. Poolbarerne er helt i top, super betjening af især Maria og Linda. Poolen er klart bedst om morgenen, mest ren, om eftermiddagen føler man lidt man bader i en lidt ubehagelig blanding af vand og sololie. Stranden ligger for langt væk og er en stenstrand. Ikke værd at bruge tid på. Der er MEGET kuperet i område, så folk med dårlig rygge, knæ m.v...Det er ikke der i skal hen. Det ligger ca. 15 min. kørsel fra Rethymnon by og et tips, spis IKKE på havnen, det koster kassen og er det ikke værd, vælg i stedet nogen af sidegaderne, hvor der er masser af gode steder. Det kan anbefales at leje en bil og køre til Lake Kournas, som er den eneste ferskvandssø, super lækkert sted, og godt sted at bade. Det kan ligeledes anbefales at spise i Kournas by, virklig lokalt, hvor maden laves på åben grill.

 
23-10-2016

af Lasse H Sønderborg, Danmark

Ikke nogen succes

Er netop hjemvendt efter 8 dage på Rethymno Mare. Det der skuffede mest ved hotellet, var helt sikkert maden. Den var generelt kedelig og derudover var udvalget meget tyndt. Første halvdel af ugen havde vi begge dårlig mave, indtil vi stoppede med at spise deres æg og grøntsager. For at nævne agurkerne som et eksempel, virkede de altid som om at de var skåret dagen før - helt tørre og halv rynke. Om onsdagen var der BBQ tema på restauranten, hvilket faktisk, overraskende nok, var ret lækkert - lige indtil jeg nåede til mit stykke kyllingebryst. Det var helt råt inden i, hvilket også forklarer lidt om kokkenes evner til at lave mad, og dermed vores efterfølgende maveproblemer. Tjenerne ligner nogle der overhovedet ikke gider at være der, på nær restaurantchefen, hun var altid flink og smilende. Det virkede ret tydeligt at alle de "unge" af alle gæsterne bare blev tildelt værelser i nede i kælderen, lige ved siden af hotellets diskotek. Det var i sig selv fair nok, nogle skal jo have de dårlige værelser. MEN, at personalet ikke gør det mindste for indeklimaet dernede er af al kritik. Det lugtede simpelthen så fælt af fugt og gammel ulækker kælder. Det ovenstående var kun den ene ting de "unge" skulle bydes. På vores sidste dag skulle vi først afsted fra hotellet kl 19.00, men skulle checke ud af værelset kl 12.00. Vi spurgte dagen inden om det var muligt at låne et sted at kunne komme i bad osv, så vi stadig kunne nyde den sidste sol ved poolen inden vi skulle afsted. Det kunne vi sagtens, hvis vi vel og mærke pungede ud af egen lomme - mellem 15 og 45 euro for hver time, alt afhængig af tidspunktet på dagen. Jo senere, jo dyrere. Så det valgte vi at undlade. Vi snakkede herefter med de andre gæster (ældre par/børnefamilier), som skulle hjem med samme bus som os. De fortalte at de helt uden at spørge, var blevet tilbudt at låne et værelse til at gå i bad, lige når de havde lyst og helt uden at betale en flad øre. Helt tydelig forskelsbehandling på gammel og ung. Det er simpelthen uacceptabelt efter min mening. Jeg kan bestemt ikke anbefale hotellet, specielt ikke hvis man er ung, eller ikke kan leve med kedelig mad flere dage i træk.

 
19-10-2016

af 655evat Skævinge, Danmark

Ganske godt hotel

Dejligt hotel, men ligger noget afsides. Rengøringen var ikke den bedste, meget overfladisk. Restauranten med buffet var helt fin med mange forskellige retter hver dag. Der burde være en dispenser med desinfektion ved indgangen til restauranten, især når der er tale om buffet. Der burde også være dress-code, på et 5 stjernet hotel, alt for mange feriegæster kom i shorts.