Minos Ambassador Suite & Spa

Minos Ambassador Suite & Spa er et luksushotel for dig over 16 år. Her kan du svømme i infinity-poolen, der ligger på hotellets tagterrasse, og se solen gå ned bag tagene i Rethymnons gamle bydele. Slap af i hotellets spa og tag en træning i fitnessrummet. Der er også restauranter og en bar på tagterrassen. På få minutter kan du nå Rethymnons restauranter og hyggelige butikker.


Værelsestyper

Junior-suiter for 2 personer. Junior-suiter superior for 2 personer. Suiter for 2 personer. Deluxe suiter for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 50 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 180 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Minos Ambassador er en oase i Rethymnon og her kan du slappe af i hotellets udendørs pool, der ligger på tagterrassen. Solstole og parasoller er inkluderet. Poolhåndklæder er på værelset og er inkluderet. Pool bar.

I Minos Ambassador Suite & Spas buffetrestaurant Elia, kan du spise morgenmad og middag. I Thalasso Pool Restaurant kan du spise frokost. Varme og kolde drikke og is serveres i Thalassa Pool Bar og drinks i Sunset Lobby Bar. Du kan også bruge søsterhotellet Minos restauranter og barer, men Minos er ikke et voksenhotel med en aldersgrænse.

Spa med hammam, sauna, massage og diverse skønhedsbehandlinger - alt sammen mod betaling. Fitnessrum. Indendørs pool, opvarmet afhængigt af vejret. Hotellet deler faciliteter med nabohotellet Minos hvor der er et udendørs fitness, to pools med solstole og parasoller, billard mod betaling, dart, bordtennis, forskellige aktiviteter såsom vandaerobic, stretching og aftenunderholdning.

Wifi er inkluderet på offentlige områder. Deponering i receptionen mod betaling. Room Service. Vaskeservice. Parkering. Bagageopbevaring og bad ved sen afgang. For at nå stranden skal du krydse en vej med gennemgående trafik. Turist- og strandområde med lokal trafik. Trapper og niveauforskelle inden for hotellet. Bussen kører og henter gæster og bagage ved hovedvejen, cirka 75 meter fra hotellet.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Morgenmaden serveres kl. 07.30-10.30 og aftensmad kl. 18.30-21.30. Du kan også bruge søsterhotellet Minos restauranter og barer. Minos er ikke et voksenhotel med en aldersgrænse.

Altid på vores hoteller for voksne

  • Klassificering mindst 3 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Rethymnon kyst

Aquila Rithymna Beach

Aquila Rithymna Beach er et elegant og førsteklasses hotel med privat strand på Rethymnons lange kyststribe. Hotellet tilbyder et stort poolområde og aktiviteter for både store og små. Her er flere restauranter, der serverer alt lige fra traditionelle græske retter til international mad. Børnene sætter pris på Tasty Corner, hvor de kan vælge blandt pizza, vafler, is og andre lækkerier.

Varvara's Diamond

Varvara's Diamond er et hotel i Platanes, en af feriebyerne langs kysten øst for Rethymnon. Her bor du ved en rolig gade, kun nogle minutter fra Platanes centrum med restauranter, butikker og barer. Lige udenfor hotellet ligger stranden og havet, og et lille stykke væk findes en dejlig hotelpool.

Akti Chara

Akti Chara er et populært familiehotel med dejlig beliggenhed ved stranden. Her bor du i hyggelige lejligheder med havet udenfor døren. Den store pool indbyder til badeture. Nær centrum med restauranter og butikker et par minutters gåafstand herfra.

Rethymno Palace

Hotel Rethymno Palace er beliggende direkte på stranden i Adelianos Kampos med et skønt poolområde og separat børnepool. Morgenmadsbuffet er inkluderet, og du kan tilkøbe halvpension eller All Inclusive.

Amira Luxury Resort

Amira Luxury Resort er et af vores Apollo Mondo Duo hoteller – hoteller for voksne, der gerne vil væk fra hverdagen og slappe af med deres partner eller ven. Her bor du på dejlige værelser lige ved siden af sandstranden og et palmeomkranset poolområde med en smuk udsigt. Det store fitnessrum har masser af udstyr og spaen har både hammam og jacuzzi for dem, der virkelig vil slappe af. Book et superior-værelse eller junior-suite med fælles pool for lidt ekstra luksus eller hvorfor ikke en suite med privat pool. Hotellet er for gæster over 16 år eller ældre.

Galeana Beach

Galeana Beach ligger nær stranden i Platanes, en af de mange badebyer øst for Rethymnon. Her bor du i lejligheder spredt i lave små bygninger i typisk græsk stil med hvidkalkede vægge og blå døre.

Rethymno Mare Resort

All Inclusive-hotellet Rethymno Mare Resort venter et roligt ophold med flere værelsestyper at vælge mellem. Hvad med et hyggeligt familie-værelse i bungalow eller måske et superior-værelse med jacuzzi? Hvad end du vælger, kan du nyde en tegnebogsfri ferie, hvor du kan nyde lækker mad i buffetrestauranten.

Marva

Det familieejede hotel Marva ved Rethymnons kyst har en dejlig beliggenhed med gåafstand til både strand og centrum i Platanes. Her bor du i lejligheder, hvor du kan nyde din ferie. På hotellet finder du en pool, og hotelområdet er omgivet af en stor græsplæne og have.