Amira Beach Resort & Spa

apollo mondo duo

Amira Beach Resort & Spa er det seneste medlem i vores Apollo Mondo Duo-hotel familie - hoteller for voksne. Her venter et dejligt ophold lige ved sandstranden og et skønt poolområde med smuk udsigt. Hotellet tilbyde stort fitnessrum og en spa med både hamam og jacuzzi. Book et superior-værelse eller en junior-suite med delt pool for lidt ekstra luksus.


Værelsestyper

Superior-værelser for 2 personer. Superior-værelser med delt pool for 2 personer. Junior-suiter for 2 personer. Junior-suiter med delt pool for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 400 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Det nybyggede Apollo Mondo Duo-hotel Amira Beach Resort & Spa er et eksklusivt voksenhotel ved Rethymnons kyst. Det palmeklædte poolområde har udsigt over havet, og her findes bekvemme solstole samt parasoller. Sandstranden ved hotellet er hotellets private, og her er også solstole og parasoller.

Nær god mad
Hovedrestauranten på Amira Beach Resort & Spa hedder ARION, og her serveres morgenmads-, frokost- og middagsbuffet under åben himmel. Middelhavsrestauranten ALMYRA byder på grillede specialiteter og enkle retter. På gourmetrestauranten OLIO venter en luksuriøs middag med både lokale og internationale retter - samt en fantastisk udsigt. Solnedgangen nydes bedst i lobbybaren Thea, hvor der serveres cocktails og andre drikkevarer. I poolbaren Asterias kan du købe forfriskninger og is, og nede ved stranden ligger baren Votsala, der serverer friskpresset juice.

Træning og velvære
På Amira Beach Resort & Spa kan du træne yoga 3-5 gange om ugen med vores uddannede Apollo-instruktører eller på egen hånd i det store fitnessrum. I fitnessrummet findes alt lige fra løbebånd og cykler til frivægte og crosstrainere. På hotellet er der også billard og bordtennis, og nede ved stranden er der mulighed for windsurfing, vandski, snorkling og dykning. Ved spaafdelingen findes en opvarmet, indendørs pool, jacuzzi, hamam, sauna og brusere. I skønhedssalonen findes der manicure og pedicure.

Oplev omgivelserne
Hotellet ligger i den populære kystby Adelianos Kampos, der byder på en unik, græsk oplevelse. Hertil kommer dem, der søger fred, lange hvide strande og lokale restauranter. Ca. 8 km væk ligger Rethymnon by med sin charmerende gamle bydel, hvor de smalle gader er fyldt med restauranter, barer og butikker. Hvis du vil opleve omgivelserne i bil , tilbyder hotellet privat parkering.

Indgår i Apollo Mondo Duo på Amira Beach Resort & Spa

 • Yoga 3-5 gange om ugen
 • Fitnessrum
 • Wifi på fællesområder
 • Solstole og parasoller ved poolen og stranden

Mod betaling

 • Spa
 • Vandsport ved stranden
 • Billard

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg.

Apollo Mondo Duo
 • Kun for voksne
 • Tilfredse hotelgæster
 • God beliggenhed
 • Gratis wifi