Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,8 ud af 10 baseret på 121 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,8 / 10
Rengøring
 
8,9 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mad og drikke
 
8,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,8 / 10
Service
 
8,8 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-08-07


10 ud af 10

+
Værelset, poolen
-

Bekræftet køb : 2022-08-06


9 ud af 10

+
Maden og at vi kunne spise udenfor
-

Bekræftet køb : 2022-08-05


9 ud af 10

+
Dejligt område god mad venligt personale
-

Bekræftet køb : 2022-08-04


5 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-08-04


10 ud af 10

+
Morgenmaden (vi havde ikke all inklusiv)
-

Bekræftet køb : 2022-08-03


7 ud af 10

+
Det ligger godt og personalet…pænt hotel og pæne værelser
-

Bekræftet køb : 2022-07-31


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-07-31


10 ud af 10

+
Morgenmaden
-

Bekræftet køb : 2022-07-28


9 ud af 10

+
Beliggenhed , dejlig område.
-

Bekræftet køb : 2022-07-27


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

81% af gæsterne anbefaler

839 bedømmelser
Meget godt
 
396
Godt
 
316
Middel
 
96
Mindre godt
 
22
Dårligt
 
9

5 nyeste bedømmelser

31-07-2018

af Lieve S Brøndby Kommune, Danmark

Charter - all inclusive

Rejste 2 voksne, 1 teenager og 1 infant. Hotellet er delt op i 2 bygninger, hvor bygning nr. 2 ligger på den anden side af gaden. Hovedbygningen rummer det der kan kaldes selve hotellet, hvor spisning og underholdning foregår. Her er også den store pool med børnepool, underholdning og med personlig servering af drinks. OBS! Er du ikke-ryger og søger røgfrit område frarådes det at vælge dette hotel, idet rygning er tilladt over alt på matriklen og hele området lugter af røg! Det er da også dette som trækker ned i denne vurdering. Buffetten er stor og afvekslende og der er noget for hver smag i alle 3 buffetter. Det er et plus at også personalet er virkelig på dupperne når det gælder service. Servering af drinks går til tiden noget langsomt, pga travlheden og opdelingen af personalets opgaver. Bygning nr. 2 hvor vi skulle bo fremstår som en udvidelse af hotellet. Værelset er pænt og rent men der findes KUN 1 stikkontakt bag fjernsynet. Receptionen var dog villig til at udlåne en forlængerledning med et par ekstra stik. I denne bygning findes en mindre pool med meget begrænset plads og en lille bar med et begrænset udvalg af drikkevarer. For begge bygninger gælder det at der mangler siddeplads ved poolen. En rigtig unode der praktiseres blandt gæsterne her er at, du skal stå op kl 6.00 og løbe ned og lægge håndklæder (spærre siddeplads) hvis du vil have en chance for at være i nærheden af poolen! Man planlægger jo ikke lige at skulle sætte vækkeuret til når man er på ferie, vel? Også dette trækker ned i vurderingen. Hotellet ligger 5 min gang til stranden og esplanaden og i gå- afstand til havnen og den gamle bydel. Her findes uanede mængder af butikker og spisesteder. Alt i alt trækker rygningen og manglende plads ved poolen ned i denne vurdering.

 
31-07-2018

af Majken J

Overordnet godt - men vær forberedt på, at stå MEGET tidligt op

Vi har boet 4 personer på hotellet - 2 voksne, en teenager og et spædbarn. Hotellet er opdelt i to afdelinger, som ligger på hver sin side af en lille vej. Den ene side, hovedhotellet, hvor den store pool er, er lækkert og lever op til sine 4 stjerner, hvad angår faciliteter og service. Den anden side er lidt en anden historie. Det er mere slidt og klart af ældre dato. Max 3. stjerner, vil jeg mene - og lever ikke helt op til det image man fik vist på hjemmesiden af et 4-stjernet hotel. Det var i denne afdeling, vi boede. Værelset er fint nok, men kun udstyret med én eneste stikkontakt. Lidt op ad bakke, når man er 3 personer, der gerne vil oplade telefoner med mere. Dog var de søde i receptionen og vi fik en forlængerledning, så alle var glade. I den "gamle del" er der også en lille pool i bunden. Vandet her har en bedre temperatur end den store, men der er meget trængt ved solstolene, som kun akkurat kan stå mellem hækken og poolen. Der er en lille bar med begrænset udvalg, men nok til at man kan klare sig igennem dagen. Vi benyttede primært den store pool, da vi havde spædbarn og klapvogn med og havde brug for lidt ekstra plads. Desuden er der servering ved solstolene ved den store pool. Det er der ikke ved den lille. Maden er som at forvente med buffet og all inclusive. Fint udvalg og variation - men som bliver lidt ensformigt efter en uge. Personalet er super super, men har super travlt, især ved måltiderne og man skal derfor forvente at vente lidt ekstra på drikkevarer. Hotellets største minus er, at der på ingen måde er solstole nok til alle hotellets gæster. Den første dag fik til derfor ikke rigtig mulighed for at sole før om eftermiddagen, hvor der ved alt held blev et par stole ledige. Vi hørte fra nogle af de andre gæster, at man skulle være meget tidligt ude, hvis man skulle gøre sig forhåbninger om en solstol. På vores anden dag stod vi op klokken 6, hvor spædbarnet vågnede og gik ned til poolen. Til vores store forargelse så vi, at stort set alle solstole allerede var spærret med håndklæder! Det er en absurd sørgelig trend, at man som gribbe skal kæmpe sådan, for at få en solstol - og det sætter virkelig en dæmper på oplevelsen, at det er nødvendigt at stå op nærmest midt om natten, hvis man gerne vil ligge på en solstol i løbet af dagen. Jeg har oplevet, at folk spærrede solstole før, men det her er alligevel det vildeste, jeg nogensinde har oplevet. Men hvis du er frisk på at stå op før resten af verden får øjne, skal du nok få et fint ophold.

 
30-06-2018

af Sidseldahl Århus, Danmark

Super dejlige Theartemis

Faciliteter: Super fint hotel. Poolen er lækker og stor. Der er rigeligt med liggestole. Tag dit eget strandhåndklæde med, da det koster 10 euro at leje per person. Der er mulighed for at spille bordtennis. Fitnessrummet bærer præg af dårlige maskiner og sparsom vedligeholdelse. Kiosken på hotellet er til overpriser, så gå ned i supermarkedet, det er meget billigere. Mad: Min kæreste og jeg havde halvpension. Morgenmaden var rigtig fin med stort udvalg. Aftensmaden var også god. Drikkevarer til aften betaler man selv. Vi valgte at spise ude de fleste aftenen for at opleve aften stemningen i byen. Dr Spa: Vi bookede massage, men vi var langt fra tilfredse. Vi skulle have 25 minutters massage, og vi fik 15 minutter gratis på en voucher (det får alle ved ankomsten). Damen der skulle massere havde lange negle, og vi fik kun 25 minutter selvom, vi skulle have 40 minutter. Da vi konfronterede damen med det, sagde hun bare: “see you in the spa”. Dårlig service, vi var meget skuffede. Receptionen: Super fin og god service. De kan hjælpe med lidt af hvert. Stranden: Stranden er lækker, men bølgerne er store, og der er understrøm, så pas på derude. Leje af strandstole kan ske langs stranden. Nogle steder er billigere end andre. Alle strandstole sælgere er søde, og nogle steder kan du/I bestille drinks eller få dem gratis med ved køb af en stol.

 
10-06-2018

af Jesper B Horsens, Danmark

Virkelig godt all inclusive hotel

Vi var her i en uge i juni 2018 (to voksne, en dreng på 4 år og en dreng på 7 år). Positive: - Gode værelse med udmærket udsigt - Ingen larm på værelserne - Alt var i god stand og alt virkede - Maden var rigtig fint for all inclusive, samt havde fin variation af maden - Udmærket underholdning om aftenen - Rigtig god underholdning for børnene (selvom der ikke var ret mange børn på hotellet på dette tidspunkt) - Alt personale var virkelig søde hele tiden - Rigtig god placering i forhold til byen og stranden Negative: - Flere borde udenfor, så man kan sidde ude at spise - Flere solsenge ved den store pool - Mindre reservation af stole med håndklæder i timevis Tak for en god ferie.

 
11-06-2017

af 232randir Havdrup, Danmark

Gruppe med vandgymnastikhold

Vi var en gruppe på 37 og alle var tilfredse med værelserne (standard) der blev gjort rent hver dag og skiftet håndklæder. Vi havde et særskilt lokale hvor vi kunne spise sammen om aftenen og vi blev serviceret af nogle utrolig søde servitricer. Nød underholdningen om aftenen og prøvede diverse drinks ude på pool terrassen -vi havde all inklusive !