Værelsestyper

1-værelses lejligheder

Lyse og fine lejligheder af varierende størrelse og udseende. Der er to senge og mulighed for ekstraopredning. Minikøkken, kogeplader, køleskab og køkkenudstyr. Kaffemaskine, el-kedel, brødrister og mikroovn. Tv og vaskemaskine. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon, nogle med pooludsigt.

Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejligheder

Lyse og fine lejligheder af varierende størrelse og udseende. Separat soveværelse samt kombineret opholdsrum og minikøkken med mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Kogeplader, køleskab og køkkenudstyr. Kaffemaskine, el-kedel, brødrister og mikroovn. Tv og vaskemaskine. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad og toilet. Balkon eller balkon i stueplan. Visse balkoner har pooludsigt.

Antal personer: 1-4 personer.

3-værelses lejligheder

Lyse og fine lejligheder af varierende størrelse og udseende. Separate soveværelser samt kombineret opholdsrum og minikøkken med mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Kogeplader, køleskab og køkkenudstyr. Kaffemaskine, el-kedel, brødrister og mikroovn. Tv og vaskemaskine. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller balkon i stueplan. Visse balkoner har pooludsigt.

Antal personer: 2-5 personer eller 2-6 personer.