Summer Dream (Kreta)

  • • Hyggeligt poolområde
  • • Fine lejligheder
  • • Familievenligt hotel
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Summer Dream er et godt ferievalg til dig, som vil bo i en lejlighed tæt ved stranden. Der er poolområde med separat børnepool samt solstole og parasoller. Der er snackbar ved poolen samt á la carte-restaurant, hvor du kan købe lette retter. På hotelområdet er der mulighed for wifi.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer. 3-værelses lejligheder for 2-5 personer eller 2-6 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Poolområdet, hvor der altid var læ og sol.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 80 m
Til centrum: 2,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Det populære Summer Dream består af 3 bygninger på en sidegade til den dejlige strandpromenade i Rethymnon. Poolområde for både store og små med pool og separat børnepool samt solstole og parasoller. Blot et stenkast herfra ligger stranden.

Ved poolområdet ligger hotellets snackbar, som serverer enkle retter. Gratis wifi. Billard mod betaling.

Hotellet har et værelse, hvor gæster kan tage et bad og skifte tøj ved hjemrejsen. Godt udbud af hyggelige restauranter og butikker i området. Ca. 2,5 km til Rethymnon centrum. Bytrafik, som kan virke forstyrrende i nogle lejligheder.

Måltider

Morgenmadsbuffet.

Værd at vide

Receptionen er åben fra morgen til sen aften. Receptionspersonalet arbejder både i receptionen og i poolbaren lige ved siden af. Man kan få hjælp begge steder. Vej skal krydses for at komme til stranden.