Bedømmelse af Sentido Pearl Beach

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

80% af gæsterne anbefaler

704 bedømmelser
Meget godt
 
320
Godt
 
285
Middel
 
67
Mindre godt
 
17
Dårligt
 
15

5 nyeste bedømmelser

09-08-2020

Indlæg af dguling Kalundborg, Danmark

Fin service

Dejlig modtagelse og pænt værelse og meget fin beliggenhed. Havde problemer med toilet der løb, værelse der ikke blev rengjort dagligt og pool håndklæder der kun skiftes 3x ugl- toilet blev udbedret.. efterfølgende var der dog stadig vand på gulvet... 3 dage af vores ferie gik med at være irriteret. Samtale med hotel manneger Nicolas, der lovede at få styr på tingene og tilbød også et nyt værelse( vi ville dog helst blive der hvor vi var) Fik lovning på at der ville blive gjort rent hver dag samt at de sendte håndværker med det samme og udbedrede skaden der viste sig at være en utæthed. Så alt i alt tilfredshed med hotel og service

 
08-07-2019

Indlæg af mmulvad Odder, Danmark

Ferie

Fik en fantastisk velkomst og vist op på værelset. Skønt værelse, dog lidt negativt at det er lidt svært at komme på toilettet da vasken går så langt ud i rummet mod døren at det er svært at komme der ud når man har lidt for meget på sidebenene ūüėģ Morgenbuffeten er fantastisk, poolen er allerede lun fra kl. 9-10 stykker om morgen. Personalet er søde og venlige. Og der er masser af underholdning på hotellet hele ugen. Dog er al underholdning ikke lige godt. Hotellet ligger ca 2,2 km fra midtbyen, og det kan være noget hårdt at gå der ind pga varmen, men en taxa koster kun 5 euro, og det er det vær. Et godt hotel generelt

 
28-09-2016

Indlæg af Rie Ø

Ikke imponeret

Min mand kontaktede hotellet før ankomst med en forespørgsel i anledning af vores bryllupsrejse, hotellet tilbyder en flaske vin og en frugtskål ved ankomst. Vores forventninger til god service var inden ankomst høje. Værelset var pænt men småt, badeværelset er imponerende dårligt indrettet men pænt. Lækker brusekabine der dog trænger gevaldigt til afkalkning, vandet stikker. Den sødeste rengørings dame og morgenmads personale der i den grad trækker stjernerne i får op. Morgenmad nåede vi aldrig meget af, vi havde valgt hotellet fordi de som de eneste serverede morgenmad til kl 12 (i følge Spies rejseselskab) men det var kun til kl 11. En aften vælge vi at tage en drink i baren. På trods af 4 bartendere går der umådeligt længe og der er selvom vi sidder i baren og de passerer forbi flere gange mens der bliver talt med nogle af de få gæster der. Vi retter efter lang ventetid selv henvendelse og bestiller, og så er vi igen usynlige, jeg har aldrig i de 30 år jeg er kommet på Kreta oplevet så ringe betjening. Ikke bare må vi afbryde deres hyggesnak for at få drikkevarer men selv under betjeningen var vi dårligt et blik værd, samtalen de var i gang med, fortsatte da også. Damerne i receptionen var også søde og hjælpsomme men til den ældre herre der stod der var vi også bare luft. Det er fandeme ikke i orden at behandle betalende gæster sådan. Det var min bryllupsrejse, godt nok 12 år for sent men tro mig det gør ikke at jeg ikke har glædet mig. Vi kommer ikke til at besøge jer igen, servicen har været langt bedre de andre steder vi har boet i rethymnon.

 
24-05-2014

Indlæg af V3391YBSusan Tårnby, Danmark

Dejligt hotel

Dejligt hotel ! ...ualmindelig venligt og løsningsorienteret personale. Dejlige fællesområder. Rent overalt men ret slidte værelser og hårde senge. God morgenmad med alt hvad maven kan begære. Let at komme med bus til Rethymon by. Stranden god, men desværre en del store sten at passere førend man kommer i til knæene.. lidt længere nede af stranden er det bedre. God oplevelse.

 
28-06-2021

Indlæg af Janne E Jämtland, Sverige

Pearl Beach delivered more than expected

Beachfront hotel with several pools and overall good standard. Large and spacious areas. The staff is very friendly, helpful and service minded. The food is very good at Pearl Beach and the sister hotel Aegean Pearl. The hotels serve a large and good breakfast buffet as well as a very good and varied dinner buffet. The service on the beach is good and there are safe distances between the sunbeds. Bathing shoes are recommended The hotel felt very safe during these pandemic times (good measures to prevent the spread).