Sentido Pearl Beach

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Sentido Pearl Beach i Rethymnon er for dig, der ønsker en god beliggenhed nær sandstranden. På hotellet findes et dejligt poolområde, fitnessrum, to restauranter og mulighed for afslapning med massage eller i dampbad. Et lille stykke væk ligger de charmerene stræder i Rethymnons gamle bydel med bl.a. restauranter og caféer.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer. Enkeltværelser for 1 person.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Værelset, poolen, massage, drinks 😁
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 10 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Hotel Sentido Pearl Beach i Rethymnon venter en fantastisk beliggenhed nær sandstranden, der er blevet tildelt det internationale flag Blå Flag for rent og klart vand. På hotellet er der en pool, separat børnepool og en omgivende solterrasse med solstole og parasoller. I poolbaren kan du købe noget forfriskende at drikke, og i haven er der palmer, der byder på dejlig skygge. Der er også en buffetrestaurant og en a la carte-restaurant på hotellet.

Hvis du vil træne, er der et fitnessrum og til afslapning finder du en sauna, en opvarmet, indendørs pool, et spabad, et dampbad, massage og skønhedsbehandlinger. Gratis wifi på hotelområdet. Receptionen er døgnåben.

Den gamle bydel i Rethymnon ligger ca. 2 km væk, og blandt de hyggelige stræder finder du masser af restauranter, butikker, barer og natklubber.

Måltider

Morgenmad indgår. Halvpension kan tilkøbes.