Værelsestyper

Dobbeltværelser

Moderne og smagfulde dobbeltværelser med et lille køleskab/minibar samt kaffe-/te faciliteter. Tv med satellitkanaler. Myggenet. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. I nogle værelser er badeværelset åbent mod værelset, hvor det kun er ved toilettet, at der er en dør. Balkon eller terrasse, nogle med delvis havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer.

Dobbeltværelser med privat pool

Moderne og smagfulde dobbeltværelser med privat pool. Lille køleskab/minibar samt kaffe-/te faciliteter. Tv med satellitkanaler. Myggenet. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. I nogle værelser er badeværelset åbent mod værelset, hvor det kun er ved toilettet, at der er en dør. Terrasse med privat pool, solstole og havudsigt.

Antal personer: 2 personer.

Enkeltværelser

Moderne og smagfulde enkeltværelser med et lille køleskab/minibar samt kaffe-/te faciliteter. Tv med satellitkanaler. Myggenet.Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. I nogle værelser er badeværelset åbent mod værelset, hvor det kun er ved toilettet, at der er en dør. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 1 person.

Suiter

Fine suiter med panoramaudsigt over stranden. Lille køleskab/minibar samt kaffe-/te faciliteter. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. I nogle suiter er badeværelset åbent mod værelset, hvor det kun er ved toilettet, at der er en dør. Jacuzzibadekar og brus samt toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.