Sentido Aegean Pearl

  • • Værelser med privat pool
  • • Stilfuldt strandhotel
  • • Fitnessrum og indendørspool
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Sentido Aegean Pearl er et stilfuldt hvidt strandhotel med moderne og smagfulde værelser. Her bor du på førsteklasse og kan nyde beliggenheden ved Det Ægæiske Hav samt hotellets populære poolområde. Hvis kroppen trænger til lidt motion, så kan du smutte en tur ned i hotellets flotte fitnessrum.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2-3 personer. Dobbeltværelser med privat pool for 2 personer. Suiter for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Maden, og det venlige personale.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 10 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Sentido Aegean Pearl er et fint hotel beliggende ved stranden, ca. 2 kilometer udenfor Rethymnon. Hotellet består af to luksuriøse bygninger. Her er to poolområder med solstole og parasoller, hvoraf den ene pool har børnesektion. Gratis solstole og parasoller på stranden. Poolhåndklæder mod depositum.

To restauranter, heraf en à la carte-restaurant (pæn påklædning er et krav til middag, hvilket indebærer lange bukser for mænd og ingen korte kjoler for kvinder samt ingen sandaler). Á la carte-restauranten serverer kretensiske og internationale retter, deles med søsterhotellet Sentido Pearl Beach. Lobbybar.

Gratis adgang til fitnessrum og sportsaktiviteter som yoga og aerobics. Indendørs pool og jacuzzi. Hamam, sauna og flere skønhedsbehandlinger mod betaling. Bordtennis. Minimarked på hotelområdet. Vaskeservice mod betaling. Underholdning om dagen og sportsaktiviteter som yoga og aerobics samt shows om aftenen, nogle aftener er der livemusik. Gratis wifi på fællesområder. Gennemkørselstrafik som kan virke forstyrrende i nogle værelser.

Måltider

Enkelt- og dobbeltværelser uden privat pool: Morgenmadsbuffet indgår. Halvpension kan tilkøbes.

Dobbeltværelser med privat pool samt suiter: Halvpension indgår.

Værd at vide

Vej skal krydses for at komme til stranden. Specielle måltider for allergikere er muligt ved tidligt ønske, gerne sammen med bookningen. Gæster med halvpension kan skifte middagen ud med frokost; dette skal blot meddeles hotellet en dag i forvejen.