Bedømmelse af Palazzino Di Corina

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,5 ud af 10 baseret på 48 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,5 / 10
Rengøring
 
9,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,2 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mad og drikke
 
8,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,1 / 10
Service
 
9,1 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Charmen, personalet, v?relset.
-
Intet umiddelbart.

Bekræftet køb : 2021-09-05


8 ud af 10

+
Lille familie ejet hotel
-
Ikke nok skabsplads

Bekræftet køb : 2021-09-03


7 ud af 10

+
Beliggenhed
-
Morgenmad og lidt modernisering af det nedslidte indtryk, trappe, krukker itu, badeværelse osv.

Bekræftet køb : 2021-07-18


10 ud af 10

+
Fantastisk beliggenhed midt i den gamle bydel. Dejligt værelse og god, varieret morgenmad.
-
Det er synd, den fine atriumgård med den lille pool bruges som rygeområde. Nu er jeg ikke ryger, og det betød at jeg absolut ikke havde lyst at sidde der. Rygerne må udenfor på gaden for at ryge. I bør nok tydeligere fremhæve, at poolen er bittelille og nok bare til pynt. En børnefamilie vil have nogle meget skuffede børn, såfremt de glæder sig til poolen.

Bekræftet køb : 2019-11-02


10 ud af 10

+
Beliggenheden, skønne personaler på hotellet
-
Flere solsenge og hynder på - skønt område hvor det findes men 2 er alt for lidt. Meget lille pool uden trappe. Ser større ud på foto af stedet.

Bekræftet køb : 2019-08-30


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-08-24


8 ud af 10

+
Maden om aften og personalet general. God kundemindet.
-

Bekræftet køb : 2019-08-03


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-07-20


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-07-06


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

91% af gæsterne anbefaler

396 bedømmelser
Meget godt
 
238
Godt
 
124
Middel
 
21
Mindre godt
 
11
Dårligt
 
2

5 nyeste bedømmelser

08-09-2021

af Jonas J Malmø, Sverige

THE perfect hotel in Rethymnon!

Excellent location and reception by the staff. We got the Leonidas room, a spacy rustique two-storey room. Lovely! Big bathroom w jacuzzi. Cozy ”living-room w sofa and TV. Upstairs a romantic bedroom w big TV. AC on both storeys. Spledid breakfast. Well, everything to be expected from a luxury hotel!

 
01-08-2021

af laurademmil

Just perfect!

Beautiful hotel and amazing service! Location couldn’t be better as well! We were greeted with refreshing drinks and led to our room. For the first night we got a room on the ground floor, but from the morning next day they offered us a very romantic room with a french balcony just above the pool. The staff is so friendly and they really go beyond to make you feel happy. If we come back to Crete we will definitely stay again at this hotel!

 
14-06-2021

af Janet J New York City, New York

Charming setting

This hotel was perfectly located in the old town and close to the Venetian Fortezza. The architecture was beautiful and the interior pool area was absolutely serene. Staff was friendly and gave us great recommendations for things to do when we arrived. The only disappointment was the bed… not very comfortable. But otherwise a charming hotel!

 
01-06-2021

af Skinboy Buckingham, Storbritannien

Fab small cosy

Lovely little place in the old town. Great rooms with four poster beds. All clean with friendly staff and lovely restaurant. What’s not to like? If you like small boutique hotels then this is right up your strasse. Only a small pool with the courtyard much like a Moroccan riad.

 
11-11-2020

af HansieDub Amsterdam, Holland

Classic hotel-restaurant

Centrally located in the Old Town of Rethymno, this is a hotel-restaurant with a very nice vibe: great food, very friendly staff and beautiful classic rooms with plenty of space. The only negative we could come up with: a lack of available electrical power points: a no-no in this day & age...