1-værelses lejligheder

Pæne 1-værelses lejligheder med kombineret soveværelse, opholdsrum og minikøkken. Kogeplader, køleskab, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Strygefaciliteter mod forespørgsel i receptionen. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon eller terrasse med myggenet i døren, nogle med havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2 personer.

1-værelses lejligheder med privat pool

Pæne 1-værelses lejligheder med kombineret soveværelse, opholdsrum og minikøkken. Kogeplader, køleskab, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Strygefaciliteter mod forespørgsel i receptionen. Hårtørrer. Brus og toilet. Udeplads med privat pool og havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2 personer.

2-værelses lejligheder i etage

Pæne 2-værelses lejligheder i etage med et soveværelse med dobbeltseng på øverste etage og et opholdsrum og minikøkken på nederste. Kogeplader, køleskab, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Mulighed for ekstraopredninger i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Strygefaciliteter mod forespørgsel i receptionen. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon eller terrasse med myggenet i døren og havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-4 personer.