Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,8 ud af 10 baseret på 63 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,8 / 10
Rengøring
 
9,4 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mad og drikke
 
7,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,2 / 10
Service
 
9,2 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Rent og pænt.
-

Bekræftet køb : 2022-07-23


9 ud af 10

+
Det lå helt centralt.
-

Bekræftet køb : 2022-07-22


10 ud af 10

+
Beliggenhed, god service, smilende og altid hjælpsom personale.
-

Bekræftet køb : 2022-06-19


9 ud af 10

+
Beliggenheden og personalet.
-

Bekræftet køb : 2022-06-18


10 ud af 10

+
Det er et meget hyggeligt og fint og rent har været der flere gange kommer gerne i gen.
-

Bekræftet køb : 2022-06-16


9 ud af 10

+
Hyggeligt. Meget central beliggenhed.
-

Bekræftet køb : 2022-06-11


10 ud af 10

+
Damen i receptionen var en fornøjelse at blive mødt af hver morgenđź‘Ť Rigtig godt voksen hotel hvor man kan nyde sin ferie i ro og mag.
-

Bekræftet køb : 2022-06-11


10 ud af 10

+
Super location, smuk beplantning og miljø ved pool, veldesignet interiør,, søde og kompetente medarbejdere.
-

Bekræftet køb : 2022-06-09


10 ud af 10

+
Det meget søde personale
-

Bekræftet køb : 2022-06-05


9 ud af 10

+
Pool område og have. Beliggenhed . Hyggeligt hotel og roligt. Servicen.
-

Bekræftet køb : 2022-05-26


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

85% af gæsterne anbefaler

312 bedømmelser
Meget godt
 
147
Godt
 
114
Middel
 
41
Mindre godt
 
7
Dårligt
 
3

5 nyeste bedømmelser

12-06-2022

af 729arenk

Perfekt har været der tidligere.

Utroligt sødt, opmærksomt og serviceminded personale. Og hele hotellet bliver rengjort hver dag. Gode faciliteter. Spiste frokost hverdag i pool baren, som har et stort udvalg af lette frokostretter i store portioner. Aftensmaden spiste jeg på min stam taverna Sofa. Stor anbefalingad mit Fortezza ophold

 
17-08-2021

af Eva M Skagen, Danmark

Skønt ophold!

Fantastisk hotel! Boede der med min kæreste. Helt perfekt beliggenhed i Rethymnons charmerede gamle bydel (som klart er federe end byens mere turistede områder!!) Hotellet er beliggende lige ud til byens charmerede smalle gader med masser af dejlige restauranter og små butikker. Hotellets poolområde er dejligt og afslappende, og ellers er der 300 meter ned til en dejlig ubefærdet strand uden liggestole; liggestolestrandende finder man længere inde i byen. Morgenmad er skøn! Stort udvalg af forskellig mad og selfølgelig de karakteristiske græske specialiteter - savner allerede morgenbuffeten efter jeg er kommet hjem! Personalet er utrolig hjælpsomt og venligt. Vi fik endda en morgenmadspose med i lufthavenen, da vi skulle flyve klokken 6:30. Fine værelser og god rengøring. Wifi'et på værelset er ikke-eksisterende, der skal man ned i receptionsområdet. Men hvem tager på ferie for at sidde på nettet ? ;)

 
22-07-2019

af TorbenO Farum, Danmark

Super venlig service i Rethymnons bedste beliggenhed

Vi søgte et godt hotel lige i midten af Rethymnons gamle bydel, og det fik vi! Hotellet er et godt mellemklassehotel, men servicen er som på de bedste luksushoteller. Det er tydeligt at de sætter en ære i at yde en god og personlig betjening. Rengøring er super og ikke til at sætte en finger på. Morgen buffeten er ok og rigelig, men mangler lidt finesse, dog bliver der hele tiden fyldt op. Hotellet har en dejlig Pool, og vi registrerede den omhyggelighed personalet havde med at holde hele pool områder rent og rydeligt. Den eneste anke er hotellets WiFi der ikke er tilstrækkelig når alle er hjemme og på nettet samtidig. Hotellet bør nok erkende at i 2019 er alle på WiFi med telefon/Ipad og pc hele tiden, og så dyrt kan det ikke være at opgradere anlægget. jeg tror at det fleste gerne betaler 10 EUR mere for en velfungerende WIFI. Bortset for denne relative lille anke vil vi meget gerne anbefale hotellet . Vi kommer meget gerne igen.

 
15-07-2019

af 929michaele

Sommerferie

5. Gang vi har boet der, det er uden tvivl det fedeste og bedste hotel. Personale tip top, bliver genkendt lige med det samme, renlighed, lige i old town uden og være generet af støjen. Vi er tilbage næste år. Kh. Mette og Michael

 
28-12-2015

af Ole_Millarch Lolland, Danmark

Hotellet man vender tilbage til

Igen i år boede vi 14 dage på dette dejlige hotel, det er nu 7.gang og hver gang bliver det kun bedre. Det i forvejen utroligt venlige og serviceminded personale, tager imod os som familien ville, interesseret og venlige. Vi har sågar et foretrukken værelse, som de altid sikre vi får(skriver til dem en måned før). Nå, men lidt er der jo altid, for et par år siden er parkeringspladsen blevet lavet om(den ligger lige over for) og nu skal man betale, sørg for at lave en aftale med dem fra start og sig du bor på hotellet, så får man en god pris. WiFi er noget bras, så forbered dig på ustabilt og langsomt netforbindelse. Ellers så ligger det centralt i byen, som ligger centralt på øen, det kan ikke blive meget bedre for en ferie med mad, aftenliv og ture rundt på øen, en solferie ved stranden skal du dog ud på den lange promenade med, eller selv køre til Epsikopi vest for byen, som vi gør:)