1-værelses lejligheder

1-værelses lejligheder med dobbeltseng eller to separate senge. Ekstraopredning i ordinær seng eller sovesofa. Tv med satellitkanaler. Lille køkken med kogeplader, køleskab og enkle køkkenfaciliteter. El-kedel og kaffemaskine. Intet køkkenbord. Gratis wifi og aircondition. Bad/brus og toilet. I visse lejligheder er der en frostet glasvæg mellem brus og toilet. Hårtørrer. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejligheder

2-værelses lejligheder med dobbeltseng eller to separate senge. Ekstraopredning i ordinær seng eller sovesofa. Tv med satellitkanaler. Lille køkken med kogeplader, køleskab og enkle køkkenfaciliteter. El-kedel og kaffemaskine. Intet køkkenbord. Gratis wifi og aircondition. Bad/brus og toilet. I visse værelser er der en frostet glasvæg mellem brus og toilet. Hårtørrer. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-5 personer.

2-værelses lejligheder i etage

2-værelses lejligheder i etage med dobbeltseng eller to separate senge i soveværelset, der findes en trappe op. To separate senge og mulighed for ekstraopredning i ordinær seng eller sovesofa på nederste plan. Tv med satellitkanaler. Lille køkken med kogeplader, køleskab og enkle køkkenfaciliteter. El-kedel og kaffemaskine. Intet køkkenbord. Gratis wifi og aircondition. Bad/brus og toilet. I visse værelser er der en frostet glasvæg mellem brus og toilet. Hårtørrer. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-5 personer.