Dimitrios Village Beach Resort

 • • All Inclusive indgår
 • • Stort poolområde
 • • Gratis wifi

På Hotel Dimitrios Village Beach Resort trives hele familien! Her findes et stort poolområde med børnepool med vandrutsjebaner, og stranden ligger lige ved hotellet, hvis du foretrækker at bade i havet. Et par kilometer væk venter den charmerende by Rethymnon, hvor der er masser af restauranter og forlystelser.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder i etage for 2-5 personer. 2-værelses lejligheder for 2-5 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Morgenmad dejligt med frisklavet omelet mv. Gyros-baren og mulighed for friskbagte crepes
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 20 m
Til centrum: 2,7 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Dimitrios Village Beach Resort bliver du mødt af en indbydende atmosfære. Hotellet ligger lige ved siden af Missira-stranden og består af flere bygninger.

Ved poolområdet er der to udendørs pools, en indendørs pool og to separate børnepools, hvoraf den ene har en vandrutsjebane. I hjørnet af en af de store pools findes en dejlig jacuzzi. Solstole og parasoller ved poolområdet. På stranden findes solstole og parasoller mod betaling. Håndklædeservice mod betaling.

Hotellets hovedrestaurant serverer buffet med både græske og internationale retter. Ved poolområdet er der også en poolbar, der serverer forfriskende drinks.

Receptionen er åben 24 timer i døgnet, og du kan surfe med gratis wifi. Wifi med høj hastighed findes mod betaling. Hvis du vil forkæle dig selv med ekstra afslapning, er der massage mod betaling. Gratis bordtennis og billard. Elektroniske spil mod betaling.

Dimitrios Village Beach Resort ligger ca. 2,5 kilometer fra den hyggelige lille by Platanes og ca. 2,7 kilometer fra den større by Rethymnon, hvor du finder et stort udvalg af restauranter, barer og shopping.

Måltider

I visse lejligheder indgår All Inclusive, og i andre er kun morgenmadsbuffet inkluderet.

All Inclusive

 • Tidlig morgenmad, kl. 03.00-07.00 (mod forespørgsel)
 • Kontinental morgenmad, kl. 07.00-07.30
 • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.00
 • Sen morgenmad, kl. 10.00-10.30
 • Kager, snacks og is i baren, kl. 10.30-23.00
 • Pizza, hamburger, spaghetti, salat og lignende, kl. 11.00-18.00
 • Frokostbuffet, kl. 13.00-14.30
 • Middagsbuffet, kl. 18.00-21.00
 • Sen middag, kl. 21.00-24.00 (mod forespørgsel)
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 10.30-24.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

Ved ankomst og afrejse stopper transferbussen ved hovedgaden ca. 250 meter fra hotellet. Gæster skal selv transportere sin bagage, men det er muligt at låne små vogne.

Altid på vores hoteller for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Rethymnon by

Fortezza

Fortezza er et meget populært, ældre hotel af god standard. Her bor du perfekt i hjertet af Rethymnons gamle by, lige ved den venetianske borg med samme navn som hotellet. Du bor i pæne dobbeltværelser med gratis aircondition, med en masse oplevelser i vente lige uden for hotellet, ikke mindst den hyggelige lille havn en kort gåtur herfra.

Medusa

Medusa er et hyggeligt lejlighedshotel, hvor det især er beliggenheden nær stranden, som lokker. Alle balkoner vender mod havet eller poolen - så hvor end du vender dig, kan du nyde synet af vand. Langs med strandpromenaden findes masser af restauranter, og hvis du har lyst til at udforske den charmerende bykerne, ligger den inden for gåafstand.

Aquila Porto Rethymno

Aquila Porto Rethymno er et smagfuldt hotel med privat del på stranden med miljømærket Blå Flag for sit rene vand. Her mødes du af en international atmosfære og fantastisk service. For lidt ekstra luksus kan du tilkøbe All Inclusive og nyde en romantisk middag med lys på bordet, eller booke et executive-værelse med havudsigt, tre balkoner og jacuzzi.

Minos

På Hotel Minos vælger du selv, om du vil tilbringe dagen ved hotellets poolområde eller gå den korte gåtur ned til den fine strand. Byens liv og den gamle bydels snoede gader ligger kun en behagelig gåtur væk.

Achillion

Nyd den betagende havudsigt fra Achillions pool på taget. Der er kun et par hundrede meter til Rethymnons gamle bydel med hyggelige restauranter, smalle gader og den lille skønne strand.

Summer Dream (Kreta)

Summer Dream er et godt ferievalg til dig, som vil bo i en lejlighed tæt ved stranden. Der er poolområde med separat børnepool samt solstole og parasoller. Der er snackbar ved poolen samt á la carte-restaurant, hvor du kan købe lette retter. På hotelområdet er der mulighed for wifi.

Ionia Suites

Ionia Suites er et populært lejlighedshotel i gåafstand til restauranter, smalle gader, caféer, barer og underholdning i Rethymnon by. Der er kun et par hundrede meter til stranden.

Swell Boutique Hotel

På det moderne Swell Boutique hotel bor du med en top beliggenhed direkte på strandpromenaden i Rethymnon. Hotellet har en dejlig beliggenhed i nærheden af det meste og den gamle by i Rethymnon ligger blot en kort gåtur herfra.

Steris

Steris er et godt og populært hotel, der kun ligger et stenkast fra stranden og den skønne strandpromenade i Rethymnon . Det tager kun 15 minutter at gå til den smukke venetianske havn og de smalle gader i den gamle by. Hvis du vil forkæle dig selv så book en en balkon med havudsigt.

Bio

Bio er et populært hotel, hvor mange gæster vender tilbage til igen. Beliggenheden, det fine poolområde og den gode service, er kun nogle af grundene. Hotellet ligger i den centrale del af Rethymnon by, nær restauranter, barer og små butikker. Du har hotellets eget strandområde, Bio Beach, kan findes nede på stranden i Rethymnon.

Sentido Aegean Pearl

Sentido Aegean Pearl er et stilfuldt hvidt strandhotel med moderne og smagfulde værelser. Her bor du på førsteklasse og kan nyde beliggenheden ved Det Ægæiske Hav samt hotellets populære poolområde. Hvis kroppen trænger til lidt motion, så kan du smutte en tur ned i hotellets flotte fitnessrum.

Ideon

Ideon er for dig, der elsker at gå rundt i de smalle gader med hyggelige caféer, kulturhistorie og charmerende taverner – her bor du nemlig midt i den gamle by. Hotellet tilbyder både dejlige dobbeltværelser og lejligheder og har både pool, restaurant og bar. Hvis du er en natteravn, findes der masser af barer i nærheden...

Melrose by Mage Hotels

Melrose by Mage Hotels er et dejligt hotel nær stranden i centrum af Rethymnon med høj kundetilfredshed. Her findes et poolområde, restaurant og spaafdeling. Gåafstand til taverner, shopping og barer i centrum.

Aquarius

Det populære lejlighedshotel Aquarius er et godt valg for dig, der vil bo i moderne lejligheder med kort afstand til Rethymnons hyggelige små stræder. Slap af oppe på taget, hvor hotellets poolområde med tilhørende poolbar findes, eller ved stranden som ligger nær hotellet.

Atlantis Beach

På Atlantis Beach bor du tæt på stranden og vælger selv om du vil sole og bade i det store poolområde eller på den lækre strand. Maden på hotellets taverne er i top, og den nærliggende bar er perfekt til en godnat-drink. Hvis du har valgt at bo i en junior-suite, kan du nyde en jacuzzi midt i værelset.

Palazzino di Corina

Palazzino di Corina er et smukt hotel med hvælvinger og en smuk, velbevaret facade i venetiansk stil. Her findes en lille pool, og værelserne er fint indrettet. Palazzino di Corina ligger i en af Rethymnons charmerende stræder og er det perfekte alternativ for dig, som vil nyde din ferie i ro og mag med gåafstand til alt.

Astali

Hotel Astali er et udemærket valg for dig, som vil bo meget centralt i Rethymnon by, nær det meste. Den smukke venetianske havn og den gamle bys smalle gader ligger blot nogle minutter herfra, og der er kun 200 meter til den brede sandstrand.

Theartemis Palace

Hotel Theartemis Palace i Rethymnon tilbyder god beliggenhed kombineret med god service. Der er kun et par minutter til Rethymnons populære sandstrand, og en kort gåtur til centrum. På hotellet er der to pools, et lille fitnessrum og en jacuzzi.

Melmar

Hotel Melmar i Rethymnon har mange stamgæster der holder af den dejlige beliggenhed og den gode service. Her bor du tæt ved stranden i rummelige lejligheder. Den gamle by i Rethymnon ligger i gåafstand fra hotellet, og her er der charmerende små gader med restauranter og butikker.

Marel

Marel er et vellidt mellemklassehotel med perfekt beliggenhed ved strandpromenaden i Rethymnon. Hotellet er kun for gæster over 12 år. Her kan du både nyde svømmeture i havet og skønne dyp i poolen.

Sentido Pearl Beach

Sentido Pearl Beach i Rethymnon er for dig, der ønsker en god beliggenhed nær sandstranden. På hotellet findes et dejligt poolområde, fitnessrum, to restauranter og mulighed for afslapning med massage eller i dampbad. Et lille stykke væk ligger de charmerene stræder i Rethymnons gamle bydel med bl.a. restauranter og caféer.

Iperion

Hotel Iperion ligger direkte på stranden i Rethymnon. Her vælger du selv, om du vil bade i pool eller strand, og hvis du vil ind til centrum, tager det ca. 30 minutter til fods.

Kriti Beach

Hotel Kriti Beach har en attraktiv beliggenhed ved strandpromenaden i populære Rethymnon. Stranden tilbyder gratis solstole og parasoller, men det hyggelige poolområde inviterer dig også til at tage en dejlig dukkert. Om aftenen kan du sidde på hotellets à la carte-restaurant, Chimera, som siges at være en af de bedste restauranter i Rethymnon. Book et værelse med havudsigt for at nyde udsigten direkte fra værelset.

Kyma Suites Beach

Kyma Suites Beach har en fantastisk beliggenhed nær Porta di Sabbionara, den østlige indgang til Rethymnons gamle by. Butikker, restauranter og barer findes lige rundt om hjørnet såvel som den fine strand i Rethymnon.

Bio Beach Boutique

Velkommen til Bio Beach Boutique, et hotel kun for voksne. Hotellet tilbyder den bedste beliggenhed lige over stranden i Rethymnon på solrige Kreta. Alle suiter har havudsigt, og det har hotellets restaurant og bar også.

Avli

Avli er et af vores Apollo Mondo One of a Kind-hoteller og er beliggende i hjertet af Rethymnons gamle bydel, få minutters gang fra Fortezza og den venetianske havn. Der er en udendørs jacuzzi på taget af hotellet og en kendt restaurant i gården.

Theo

På lejlighedshotellet Theo bor du lige ved Rethymnons lange sandstrand. En kort gåtur væk venter den gamle bys smukke gyder med restauranter, barer og butikker.

Palazzo Vecchio Exclusive Residence

Palazzo Vecchio Exclusive Residence er et unikt lejlighedshotel blandt Rethymnons gyder. Hotellets bygning er fra 1600-tallet og har en smuk og indbydende gårdhave med en pool. Rundt om hjørnet venter smalle gyder med små butikker, restauranter, der serverer det bedste fra det kretensiske køkken og en sandstrand lidt længere væk.

Nautilux Rethymno by Mage

Nautilux Rethymno by Mage er et stilfuldt og veldesignet hotel i udkanten af Rethymnon. Her bor du i flotte værelser, og den dejlige sandstrand ligger kun få skridt væk. Nyd en morgendukkert i poolen og spis derefter en velsmagende og sund morgenmad. Hotellet tilbyder helpension, hvor drikkevarer er inkluderet hele dagen. Hotellet har en aldersgrænse på 12 år.

Galeros

På Galeros er der blot 12 lejligheder – så her er en hyggelige atmosfære. Hotellet er centralt beliggende, og der er ikke langt til Rethymnons dejlige havn, hvor tavernaer ligger på rad og række.

Pantheon

Velkommen til Atsipopoulo og Hotel Phanteon. Her bor du komfortabelt, moderne og rummelige dobbeltværelser. Hotellets dejlige have har pool, solstole og poolbar, der også serverer enkle måltider. Hotellet tilbyder også en gratis shuttlebus fra hotellet til Rethymnon og tilbage flere gange dagligt.