Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,6 ud af 10 baseret på 213 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,6 / 10
Rengøring
 
8,6 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mad og drikke
 
8,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,3 / 10
Service
 
9,1 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Beliggenhed, positivt personale og gratis solsenge på stranden
-
Termostat blandingsbatteri i brusekabine på badeværelse samt bedre wifi hastighed.

Bekræftet køb : 2021-09-04


9 ud af 10

+
Meget venligt personale. Vi ankom kl 3 om natten og skulle selv tjekke ind via et link QR kode, det var lidt træls (hvis ikke jeg havde en kvik 21 årlige datter med ville det have tager lang tid fir mig).
-

Bekræftet køb : 2021-09-04


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-09-04


10 ud af 10

+
-
Grundet til 5 i faciliteter er at jeg prøvede de 15 min. Gratis massage som man kunne få, hvilket i sig selv var en fin gestus, men at kalde det massage er nok lige overdrevet nok - nærmere indsmøring i olie

Bekræftet køb : 2021-08-29


10 ud af 10

+
Det bedste var det utrolig venlige, sjove og søde personale.
-
At de måske reklamerede lidt mere for deres arrangementer. Da vi var der opdagede vi ved et tilfælde at der var et arrangement på vej ud hotellet.

Bekræftet køb : 2021-08-28


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-08-28


10 ud af 10

+
Alt var godt
-

Bekræftet køb : 2021-08-28


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-08-27


9 ud af 10

+
Venligt personale og god beliggenhed tæt på strand men ikke direkte på trafikeret strandvej
-
Lidt bedre udnyttelse af området omkring poolen. Flyt borde og stole ud for restauranten i dagtimerne hvor poolen har åbent.

Bekræftet køb : 2021-08-22


10 ud af 10

+
roligt hotel med god beliggenhed - venligt personale og pænt og rent på både værelser og poolområde
-

Bekræftet køb : 2021-08-15


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

82% af gæsterne anbefaler

441 bedømmelser
Meget godt
 
208
Godt
 
172
Middel
 
47
Mindre godt
 
8
Dårligt
 
6

5 nyeste bedømmelser

17-10-2020

af marlenegorgulla Nyborg, Danmark

Dejligt hotel

Efterårsferien foregik denne gang i Grækenland hvor vi boede på Bio Suites Hotel. Hotellet får de bedste og varmeste anbefalinger. Hotellet ligger tæt på stranden hvor der er gratis liggestole til hotellets gæste. Hotellet ligger også tæt på den gamle bydel. - Fantastisk morgenmads buffet og personalet er hjælpsomme og høflige. - Poolen gav anledning til en masse leg og sjov for vores 2 piger på 7 og 8 år. Eneste minus var, at der var dårlig internetdækning på vores værelse. Det uden tvivl et hotel vi ville booke igen.

 
28-08-2020

af MikaelconsultIng Broby, Danmark

Lækkert hotel

Skønt moderne hotel, der ligger lige det rigtige sted i forhold til stranden og den gamle bydel. Vi havde liggestole ved stranden med i prisen, så det var bare godt. De håndterer Covid alletiders. Man føler sig tryg.

 
30-07-2020

af FamilienR København, Danmark

Vidunderligt Hotel med de bedste personaler

Vi nyder en vidunderlig ferie på BIO Suites Hotel i Rethymnon, sammen med vores dejlige datter, svigersøn og 2 dejlige børnebørn, Kaisa og Alinaūüėć Vi bor tæt på strand og by. Og her er Så smukt. Servicen på hotellet er enestående! Marina og Johanna, er elskede af både Kaisa og Alina og de får os alle til at føle os særdeles velkomne, her eneste dag. Tak fra os, vi kommer helt sikkert tilbage. Kærlige hilsener fra Familien Rømer

 
24-06-2018

af Hemmsen Tønder, Danmark

God beliggenhed og strand

Hotel med god beliggenhed fin strand med god service. Morgenmad og restaurant var under middel. Fik godt som det samme hver dag. Samme ost, pølser, æg mm. Aftensmad var kun buffet, som var lunken. Ingen frisk fremstillet fisk mm. Skuffende for ellers et fint hotel.

 
15-09-2017

af gunvac Tårnby, Danmark

Dejligt hotel med en fin service

Supergod beliggenhed. Der er ikke langt til den gamle bydel i Rethymnon. Dejligt med stranden så tæt på. Meget venligt og imødekommende personale. Både på strand og på hotel. Der er rent og pænt på hele hotellet