Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,6 ud af 10 baseret på 77 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,6 / 10
Rengøring
 
9,2 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,2 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mad og drikke
 
8,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,7 / 10
Service
 
9,1 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Fin pool
-
Afløb på værelset løb over efter et bad og når man så er 3 der bader var der vand på hele gulvet

Bekræftet køb : 2021-10-24


8 ud af 10

+
Placering ved havet, samt pænt udeområde.
-
Billeder af værelser stemmer ikke overens med virkeligheden, man viser kun billeder fra de ny-renoverede værelser, og vi fik et af de gamle, som bestemt ikke lever op til billederne på Apollos hjemmeside.

Bekræftet køb : 2021-10-24


8 ud af 10

+
Beliggenheden
-
Morgenbuffet: selvkomponeret omelet mangler. Laks mangler. Hel frugt man kan tage med. På badeværelset mangler kroge el.lign. til at hænge håndklæder på. Tørremulighed til badetøj og håndklæder mangler.

Bekræftet køb : 2021-10-17


8 ud af 10

+
Poolområdet
-
At vi naturligvis får havudsigt når vi har bestilt og betalt for det. Fik det først efter en dag på et forkert værelse og en masser tom snak fra hoteldirektøren - ikke godt nok - og en væsenligt årsag til at jeg har svært ved at anbefal jer og hotellet til andre.

Bekræftet køb : 2021-10-17


9 ud af 10

+
Den god stemning og hjælpsomhed.
-

Bekræftet køb : 2021-10-03


5 ud af 10

+
Beliggenhed
-
Få nogle glutenfri, lactosefri eller i det hel taget allergivenlig udvalg.

Bekræftet køb : 2021-09-25


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-08-14


8 ud af 10

+
Imponerende morgenmadsbuffet
-
Længere åbent i pool- og strandbar

Bekræftet køb : 2021-07-18


8 ud af 10

+
At de gjorde en indsats for at give os en bedre værelse, en skøn morgenmadsbuffet og at der altid var ledige liggestole ved poolen
-
At man i højere grad prøver at leve op til kundernes værelsesønsker, når man har bestilt lang tid i forvejen. Værelserne mangler generelt lys (for få og uhensigtsmæssige lamper). Det er besværligt at tage brusebad i et højt, smalt badekar og gulvet sejlede bagefter.

Bekræftet køb : 2021-07-16


6 ud af 10

+
Betjening i reception og restaurant
-
Fx kunne det vel kræves på et 5-stjernet hotel, at der er et klædeskab, hvor en almindelig kort kjole kan hænge i fuld længde - og mere plads i skabet generelt.

Bekræftet køb : 2019-10-05


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

92% af gæsterne anbefaler

474 bedømmelser
Meget godt
 
275
Godt
 
140
Middel
 
35
Mindre godt
 
17
Dårligt
 
7

5 nyeste bedømmelser

11-10-2021

af Pia L

Flot hotel med god beliggenhed

Super flot hotel. Rent og pænt og meget velholdt. Fin pool, der var solsenge nok og dejlig strand med tilhørende service fra hotellet. Lækker morgenmadsbuffet med fin variation med udsigt til havet. Smilende og serviceminded personale. 20 min. Gå gang til byen langs vandet af stor vej med restauranter, hotellet og butikker.

 
30-10-2018

af livetvedvandet

Afslapningsferie

Virkelig godt..., levede mere end op til forventningerne for os, kanon lækker mad og smilende personale der altid var der for gæsterne... det var rent og pænt alle vegne og det virkede ikke overfyldt, så det kan klart anbefales❤️

 
30-07-2016

af isah6118 Haderslev, Danmark

Super godt hotel

Super hotel. Værelserne er pæne og rene. Rigtig god morgen- og aftensmad med meget forskelligt, hvor vi kunne spise og drikke (til morgenmad) lige så meget som vi ville. Meget venligt personale som gør alt for at din ferie bliver perfekt. Privat strand hvor vi betalte 7 euro for 2 liggestole og parasol. Stille poolområde med rent vand i poolen.

 
11-07-2016

af michaelnO1079QT Stockholm, Sverige

Dejligt hotel

Dejligt hotel med meget venlig betjening. Poolen er passende stor og man kan både spise en god frokost og få en is eller noget at drikke hvis man ønsker. Området omkring poolen er ikke mega stort men det er bare positivt, der er en stille og rolig stemning, også selvom der er børn i poolen. Halvpension med fin morgenmad og aftensmad. Der betales for drikkevarer til aftensmaden men det er helt okay priser. Vi gik ind til nærmeste by og spiste aftensmad et par gange for at få lidt andet mad og opleve stemningen.

 
06-07-2016

af Jens Henrik N

Okay ferie på atlantis

Super hotel lige på stranden. Første gang jeg har været ude for at der var restriktioner på morgenmaden. 1 glas juice og nogle få brød til morgenmad og så kunne man vælge mellem kage eller omelet. Super sød servetrice. Vi havde en 3 værelses mod gaden ( nr 17 ) . Små rum , okay terrasse. Dårlig bruser , næsten ingen vand og dårlig plads i baderummet. Vi spiste aldrig aftensmad på hotellet for Vi vil helst ud om aftenen. Vi spiste på pyramis , super restaurant og kanon god mad. Mega store portioner. Kan anbefales. Men i alt en okay ferie.