Bedømmelse af Aquila Porto Rethymno

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,5 ud af 10 baseret på 487 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,5 / 10
Rengøring
 
8,6 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mad og drikke
 
8,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,1 / 10
Service
 
8,8 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Personalet var omsorgsfulde. Der var altid rent og pænt uanset hvor vi var.
-
Buffeten var for meget af det samme, de kunne lave flere varianter.

Bekræftet køb : 2021-09-12


10 ud af 10

+
Det hele
-
Irriterende når rengøringspersonalet pludseligt fjerner et lagen til at tage over sig

Bekræftet køb : 2021-09-12


8 ud af 10

+
Placering ved by og strand
-
Kaffen

Bekræftet køb : 2021-09-12


9 ud af 10

+
Morgenmad, værelsesrengøringen og over-all god service.
-
Vi blev inviteret til et cocktailparty, hvilket vi gerne havde deltaget i. Desværre fik vi invitationen dagen før afholdelse, og da havde vi allerede anden aftale. Lidt tidligere varsel vil være bedre. Ved 5 stjernet hotel bør der være afhentning af bagage ved værelset ved afrejse.

Bekræftet køb : 2021-09-12


9 ud af 10

+
Dejligt hotel, dejlig personale og god beliggenhed.
-

Bekræftet køb : 2021-09-11


3 ud af 10

+
Placering i forhold til byen, samt venligheden af personalet
-
Det vurderes hverken til at være 5 stjerner (hotellets egen rating) eller 4+, da det er ganske slidt, og standart værelserne på ingen måde lever op til forventningerne for lignende standart. Slidt værelse, gammelt badeværelse, med håbløs indretning af bruser i badekar, samt elendig belysning. Hotellet generelt trænger til en indvendig makeover på såvel værelser, som restaurent. Vi betalte 1500kr ekstra for værelse med havudsigt, hvilket lå helt i bunden af hotellet længst væk fra havet, på ingen måde 1500kr værd.

Bekræftet køb : 2021-09-10


7 ud af 10

+
Personalets utrolige imødekommenhed var på pletten med det samme når man satte sig• det var 5 gang vi var der Og man blev genkendt utrolig de kan
-
Rengøringen var absolut ikke som før, badeværelset var snavset fyldte ikke op i sæbedispenseren første uge gik der 4 dage før vi fik redt seng. Har aldrig oplevet det før.

Bekræftet køb : 2021-09-05


10 ud af 10

+
Personale, gode faciliteter og beliggenhed
-
Kunne godt bruge 1 stol mere på værelset. Der var kun en stol til 2 personer

Bekræftet køb : 2021-09-04


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-09-03


8 ud af 10

+
-
ind og udtjekning

Bekræftet køb : 2021-08-29


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

86% af gæsterne anbefaler

1858 bedømmelser
Meget godt
 
1158
Godt
 
470
Middel
 
146
Mindre godt
 
45
Dårligt
 
39

5 nyeste bedømmelser

24-08-2021

af T2961ZPmathiass

Not 5 *****

Hotel skulle forstille at være 5 stjerne der er ikke noget viser det. Her i corona tid bliver der bare brugt vaske klude på bordene. Og ikke sprit som man bør. Hotellet ligger lige ud til meget larmene vej. Der mangler bord ved maden. Deres strand er fyldt med pind og andet træ. Solsenge er mangle her på hotellet. Ligesom de få er halvt ødelagt.

 
10-08-2021

af jadegry København, Danmark

Fint Hotel & a la carte restaurant.

Dejligt hotel , vi havde tre værelser med skrå havudsigt , 3 sal , kan varmt anbefales, fin morgenmad , rengøring og Ok personale ,som det skal være på sådant et hotel. Specielt deres a la carte restaurant er et besøg værd , maden var uovertruffen , champagne og vin ligeledes og ikke mindst deres mandlige restaurant chef , han kunne sig kram...

 
23-07-2021

af 23vibekea

Ferie

Vi have bestilt et Superior Værelse m/ havudsigt + m/ All inclusiv. Det var en stor fornøjelse, at være gæst på dette hotel. Alt var i top klasse, hvor man på ingen måde følte det stift og upersonligt - tværtimod. Servicen var i top hele vejen igennem - receptionen, tjenerne og kokkene m.m. Det var en fornøjelse, at se hvor synlige ledelsen var på hotellet. Alt var rent og pænt - værelset, hotellet, baren, poolområdet osv. Placeringen er i top i forhold til stranden og byen. Der er muligheder for forskellige former for vandsport. Mange muligheder tæt på hotellet, hvor man bestille ture rundt på øen. Det er bestemt et sted vi vil vende tilbage til.

 
15-09-2020

af sscheibel2020 Ringsted Kommune, Danmark

5/9 - 12/9 1 uges ferie på Aquila Porto Rethymno

Hotellet svarede til forventningerne. Meget venligt og imødekommende personale. Rengøring i top og meget lækker morgenmad, hvor man havde taget de rette forholdsregler på grund af nuværende situation” Corona “. Beliggenhed / strand rigtig fin. Alt i alt et anbefalelseværdigt hotel som gjorde alt for deres gæster.

 
01-09-2020

af Anne J

Absolut 5 stjernet luksus!

Enormt lækkert hotel, søde ansatte og absolut lækre fysiske rammer. Lækker morgenmad. Vi havde bestilt værelse m. Delvis havudsigt og fik værelse på 6. Etage med en lækker stor altan og flot flot udsigt over det lækre hav. Vi har tidligere boet på Kriti Beach. Hvilket vi var glade for, men Aquila Porto Rethymno er absolut vores favorit. Kan kun varmt anbefale det. Der var en super service ved stranden med servering af forfriskninger og andre lækre ting. Vi havde fuld wifi helt ned til stranden, som virkede upåklageligt. Vi kommer helt sikkert tilbage! Vi havde bestilt med morgenmad, fordi vi gerne vil ud og spise i byen hver aften, men er sikre på, at deres aftensmad/all inklusive også var i top! Bestilte massage i deres spa afdeling, hvilket også var så lækker en oplevelse. Absolut en super lækker oplevelse for alle sanser.