Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,9 ud af 10 baseret på 145 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,9 / 10
Rengøring
 
9,2 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mad og drikke
 
9,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,2 / 10
Service
 
9,2 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Restaurant er bedste i platanias
-

Bekræftet køb : 2022-08-13


8 ud af 10

+
Restauranten og udendørs områder
-

Bekræftet køb : 2022-08-11


7 ud af 10

+
God placering.
-

Bekræftet køb : 2022-08-07


10 ud af 10

+
Beliggenhed og stemning
-

Bekræftet køb : 2022-08-04


10 ud af 10

+
Skøn stemning, dejlige værelser og skøn placering.
-

Bekræftet køb : 2022-08-03


10 ud af 10

+
Vi kender hotel og ejer rigtig godt og er ALTID flade for det.
-

Bekræftet køb : 2022-07-28


8 ud af 10

+
Pænt og rent.
-

Bekræftet køb : 2022-07-27


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-07-24


10 ud af 10

+
God stemning. Sødt personale. Placering.
-

Bekræftet køb : 2022-07-22


10 ud af 10

+
Vi har været der før og vi kender det
-

Bekræftet køb : 2022-07-22


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

93% af gæsterne anbefaler

254 bedømmelser
Meget godt
 
181
Godt
 
59
Middel
 
9
Mindre godt
 
6
Dårligt
 
0

5 nyeste bedømmelser

03-07-2022

af Vacation27259312220 Holte, Danmark

Fantastisk hyggeligt hotel lige til vandet

Fantastisk hyggeligt sted. Det er længe siden jeg har boet på et hotel der passede på beskrivelsen men var meget hyggeligere i virkeligheden. Sonio Beach Hotel har en speciel charme med sin beliggenhed, det hyggelige lille poolomåde med direkte forbindelse til den dejlige strand og ikke mindst restaurant Sonio Beach, wauw! Hotellets værtinde Sofia er meget imødekommende og man føler sig hjemme. Hendes personale er venlige og smilende og man har virkelig lyst til at komme igen.

 
27-05-2022

af mingostrup

Hyggelig perle på stranden

Fantastisk lille perle som drives af parret Sofia og Stathis. Rent over alt, service i top, søde ansatte som kun vil det bedste for deres gæster. Beliggenhed ved stranden og samtidig tæt på centrum af platanias. Vi kom aldrig ud at spise andre steder - restauranten som ligger på stranden har den skønneste udsigt over havet og solnedgang - hyggelig græsk / Mama Mia stil. Meget lækker mad til fornuftige priser. En af de mest besøgte restauranter i området. Besøges også af gæster udefra. Husk at bestille bord. Vi vender helt sikkert tilbage. 5 store stjerner herfra.

 
20-08-2021

af HeleneE144

Dejligt sted på stranden

Vi har haft en skøn uge på Sonio Beach hotel. Virkelig pæne og rene værelser. Maden er af høj kvalitet med gode råvarer. Værtinden er utrolig sød og hjælpsom. Ligger meget centralt men roligt . Kan varmt anbefale dette hotel .

 
08-08-2021

af Nadia B

Super behageligt, flot, rent og nærværende ophold

Værtinden der er svensk og styre hotellet og ægtemanden der er græsk der styrer restauranten, er simpelthen så søde og nærværende. Alt vari orden, rent pænt og de var nemme at få kontakt til hele ferien igennem. Vi spiste på deres restaurant hele ugen selvom vi er foodie, men den smagte godt, var meget lækkert tilberedt og til gode priser. Vi mødte flere stamgæster på både hotellet og restauranten og vi vil også gerne selv tilbage næste år. Fedt roligt og rent sted, med den hyggeligste restaurant. Der er lavet små udendørs kroge hvor man enten kan sidde og spille kort under en pergola eller ligge i en hængekøje og nyde livet

 
30-06-2021

af tralalars København, Danmark

Skønt hotel og perfekt beliggenhed

Endelig ude at rejse igen..endte på dette skønne hotel, meget tæt på den skønne strand i platanias. Havde bestilt2 vær lejlighed for at sikre mig at jeg havde balkon, men ved ankomst spurgte Sofia, den søde svenske ejer, om jeg ikke hellere ville have 1 vær med udsigt til vandet istedet. Det tog jeg, og er så glad for det. Sidder hver aften med 1 glas rødvin eller 2 og nyder udsigten. Lejligheden er stor, lys, køkken med hvad der skal bruges, og super fin tengøring HVER Dag...uauww Bruger hotellets restaurant på stranden rigtig meget, lækker , billig mad, og fantastisk personale..Her vil jeg gerne bo igen