Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,7 ud af 10 baseret på 1319 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,7 / 10
Rengøring
 
8,7 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mad og drikke
 
7,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,4 / 10
Service
 
8,7 / 10

Seneste anmeldelse


7 ud af 10

+
Beliggenhed & poolområde
-
Hotellets restaurant ( a la Carte mad)

Bekræftet køb : 2021-09-19


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-09-19


10 ud af 10

+
Beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2021-09-19


8 ud af 10

+
Beliggenheden og de lyse værelset
-
Mine bedømmelser er kun på vores nr. 2 værelse, da det første ikke var godt

Bekræftet køb : 2021-09-19


9 ud af 10

+
Centralt beliggenhed
-
Flere liggestole og reparation af poolstiger

Bekræftet køb : 2021-09-19


9 ud af 10

+
Hotellet ligger centralt til restauranter og barer i byen.
-
Bedre møbler til altanen vil være rart, samt et par ordentlige stole i stuen i stedet for spisebordsstole som er umulige at sidde på.

Bekræftet køb : 2021-09-19


8 ud af 10

+
Beliggenheden og værelset
-
Gratis håndklæder til pool og strand Mere styr på hvor mange som er i fitness.

Bekræftet køb : 2021-09-19


5 ud af 10

+
Beliggenhed
-
Rengøring var under al kritik. GYM kan man IKKE kalde GYM - det var det ældste l... man kan tænke sig

Bekræftet køb : 2021-09-18


9 ud af 10

+
-
Syntes at man skal kigge lidt på maskinerne i deres motionslokal, maskinerne er nedslidte og nogle virker ikke. Det var lidt skuffende at komme derned, så var der kun en dag.

Bekræftet køb : 2021-09-18


10 ud af 10

+
Behagelige omgivelser og god service
-

Bekræftet køb : 2021-09-17


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

80% af gæsterne anbefaler

201 bedømmelser
Meget godt
 
93
Godt
 
76
Middel
 
19
Mindre godt
 
5
Dårligt
 
8

5 nyeste bedømmelser

20-08-2021

af lasseb1990

Det er bare ikke pengene værd..

Ingen liggestole, meget støj, grundet pool og egentlig bare ikke optimalt. Vi har kommet her før, men man kan godt mærke at det er krisetider. Personalet kan nærmest ikke smile og srbejd r som slaver i døgndrift. Viber færdige med santa helena efter 5. besøg.

 
31-07-2021

af 962rikkep

Ok hotel men ikke et vi vælger igen

For få liggestole til trods for sedler på værelset om at man ikke måtte reservere... Man skulle op kl 7 for at få en liggestol... der er ca. 90 liggestole ved pool området til 110 værelser ? Fint og rent hotel ellers med dejlig pool og adgang til strand. Værelset med 2 senge og en 1 ekstra seng er alt for lille til 2 voksne og en 17 årig pige. Badeværelset er 120cm x 300= 3,6 m2 hvor alt vandet fra den ødelagte bruser løber væk fra risten.

 
21-07-2021

af 975olen Odense, Danmark

God service

Fint hotel mod poolen, men standarden og vedligehold kunne godt forbedres for os, der bor på bagsiden. For lidt liggestole i forhold til stedets størrelse. Særligt på stranden. Der skrives, at håndklæder på brikse fjernes efter 15 min, når briksen ikke bruges. Hotellet gør dog ingenting. Dejlige værelser. Lidt byggestøj fra værelser mod den ene bagside. Rengøring ok. God morgen og aftensmad. Stort udvalg. God reception. Venlige og imødekommende.

 
01-09-2019

af Nille_rejser

Dejligt hotel med perfekt beliggenhed

Virkelig dejligt hotel med skøn beliggenhed lige ned til stranden. Gode værelser, grundig rengøring og sødt personale. Maden i poolbaren er ok, men ikke prangende. Lækre juicer og kaffe. Wi-Fi virker perfekt i værelser/lejligheder i bygningerne med nr 1, 2 og 3 samt ved begge pools. Wi-Fi virkede ok men med udfald, da vi boede i lejlighed i bygning 6.. Eneste minus på værelserne er at der bliver meget vådt på gulvet i badeværelset, da bruseren sidder lige på væggen i åbningen til brusekabinen i stedet for på væggen bag glasruden. Der er en del niveauforskelle på hotellet og ingen elevator i opgang med lejlighederne... Vi kommer helt sikkert igen!

 
16-06-2019

af Jette M Pandrup, Danmark

Lækkert hotel med en fantastisk beliggenhed🤩

Vi er lige kommet hjem fra endnu en 2 ugers sommerferie på Kreta - denne gang sammen med børn og barnebarn❤️ Santa Helena Beach er samlet set det skønneste hotel, vi har boet på indtil videre. Før besøget havde jeg tænkt, at billederne på Apollo’s hjemmeside nok overgik virkeligheden.....men det gjorde de ikke! Vi havde booket en lejlighed med havudsigt, og vi havde derudover fuld udsigt over poolområdet - det er den smukkeste udsigt, jeg endnu har oplevet at stå op til hver eneste dag. Hotellet har også lejligheder uden pool-/havudsigt, og sådan en ville jeg nødigt have, da vi bruger altanen meget. Vi er vant til, at wifi’en ikke fungerer så godt på Kreta, men jeg tror, at Santa Helena fik forbedret forbindelsen, mens vi var dernede.....de makkede i hvert fald med nogle bokse, og forbindelsen var en del bedre, end hvad vi ellers har oplevet på Kreta. Rengøringen var super med daglig håndklædeskift, og vi havde fornøjelsen af et par søde og smilende rengøringsdamer. Ved poolen mærkede vi, hvor meget smil og venlighed kan gøre for stemningen - Santa Helena Beach er nemlig så heldige at have en super sød pige ansat ved navn Daniella, som altid gjorde sit bedste for at gøre det rart for os gæster. Hun gik i den grad forrest med arbejdsiver og service, og den ene dag i vores ferie hun havde fri, var det så tydeligt, hvor meget hendes søde smil, “Goodmorning” osv. fyldte i det positive billede❣️ På den negative side må jeg igen igen igen nævne de mange håndklæder, der ligger og soler til ingen verdens nytte på en masse solvogne.....det er SÅ pisseirriterende for at sige det ligeud!!!! Disse super egoistiske reservationer af fælles solvogne ved poolen gjorde så, at der ikke var solvogne nok til de, som gerne ville ligge der. Hotellet havde ellers udleveret en fin seddel, som vi fik ved ankomsten. Af sedlen fremgik at håndklæder ville blive fjernet, hvis de optog en solvogn uden at blive brugt i 30 min. Det skete bare ikke, men efter at have gjort hotel, poolbar og guide opmærksom på problematikken efter et par dage, blev håndklæder fjernet den næste morgen....stor opstandelse ved poolen den morgen, men derefter begyndte flertallet af gæsterne kun at reservere solvogne, som de reelt brugte. Men efter udskiftning af gæster startede det hele forfra, og denne gang fik det lov at fortsætte. Ærgerligt at så mange voksne mennesker ikke kan finde ud af at dele...