1-værelses lejligheder

Pæne 1-værelses lejligheder med varierende størrelse, udseende, alder og indretning. Kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Kaffemaskine og el-kedel. Tv. Gratis aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. I nogle lejligheder er der et trappetrin i lejligheden. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 1-2 personer.

2-værelses lejligheder

Pæne 2-værelses lejligheder med varierende størrelse, udseende, alder og indretning. Separat soveværelse og kombineret minikøkken og opholdsrum. Kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Kaffemaskine og el-kedel. Tv. Gratis aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-4 personer.

2-værelses lejligheder i etage

Pæne 2-værelses lejligheder i etage med varierende størrelse, udseende, alder og indretning. Separat soveværelse og kombineret minikøkken og opholdsrum. Kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Kaffemaskine og el-kedel. Tv. Gratis aircondition og deponering. Hårtørrer. To badeværelser, et på hver etage med bad/brus og toilet. I nogle lejligheder er der et trappetrin i lejligheden. Balkon.

Antal personer: 2-4 personer.

3-værelses lejligheder

Pæne 3-værelses lejligheder med varierende størrelse, udseende, alder og indretning. To separate soveværelser (et med dobbeltseng og et med to separate senge) og kombineret minikøkken og opholdsrum. Bemærk at der kan blive trangt på værelset, når alle ekstraopredninger anvendes. Kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Kaffemaskine. Tv. Gratis aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-6 personer.

3-værelses lejligheder superior

3-værelses lejligheder superior med en smal trappe, som fører op til en hems i åben planløsning. To separate soveværelser og mulighed for ekstraopredning i sovesofa eller fold-ud seng. Kombineret minikøkken og opholdsrum. Bemærk at der kan blive trangt på værelset, når alle ekstraopredninger anvendes. Kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Kaffemaskine. Tv. Gratis aircondition og deponering. Hårtørrer. To badeværelser, et med brus og toilet og et med bad og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 4-6 personer.