Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,9 ud af 10 baseret på 88 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,9 / 10
Rengøring
 
8,5 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,6 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mad og drikke
 
7,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,9 / 10
Service
 
7,7 / 10

Seneste anmeldelse


3 ud af 10

+
Lækkert motionsrum.
-
Mad, standard, rengøring.

Bekræftet køb : 2022-08-03


7 ud af 10

+
Hjælpsom personale
-

Bekræftet køb : 2022-07-27


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-07-22


10 ud af 10

+
Området som helhed
-

Bekræftet køb : 2022-07-20


9 ud af 10

+
all inclusive
-

Bekræftet køb : 2022-07-16


7 ud af 10

+
Hotellet lå midt i byen. Men der var ro på værelset selvom det lå i byen.
-
Vi havde bestilt 2 1. Lej. Og det ene lejl. Var så lille at der ikke var plads til 2 kufferter. Det er simpelhen ikke okay at lave så små værelser. Vi har haft fat i Apollo på rejsemålet. Men de prøvede at hjælpe men de kunne ikke gøre noget.

Bekræftet køb : 2022-07-14


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-07-14


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-07-14


8 ud af 10

+
Muligheden for at besøge søsterhotellet overfor.
-

Bekræftet køb : 2022-07-13


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-07-09


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

54% af gæsterne anbefaler

296 bedømmelser
Meget godt
 
111
Godt
 
104
Middel
 
48
Mindre godt
 
24
Dårligt
 
9

5 nyeste bedømmelser

02-08-2022

af Jimmi H

Middel, ikke premium

Vi troede vi havde købt en premium hotel, alt kun rækker til middel, kun personalet lever op forventningen. All inclusive er et absolut skandale: kantine standard, støjende omgivelser vin på hane. Værelset var slidt og mangelfuldt, klagede men intet gjorde hotellet. Rengøring af værelset manglede 4 ud af 13 dage. Myrere overalt. Deres nye vandpark er også en joke, det er 3 korte rutsjebaner og en baby-pool, som man skal betale 10 euro per person ekstra. Vi havde dog fornøjelsen med alt støjen derfra alle dage. Porto Platanias Beach er meget bedre, her kunne vi få lov til st spise en gang om ugen. Sød og venligt personale som knokler 14 timer om dagen.

 
21-07-2022

af CharlotteL2008 Hillerød Kommune, Danmark

Vær opmærksom på værelserne kan være meget små

Vi havde bestilt 2 stk 1. Lejlighed. Den ene lejlighed var så lille at vi ikke engang kunne have plads til begge vores kufferter. Der var 6 bøjler i et skab. Og det var det eneste sted vi kunne have væres tøj. Ingen hyller til at lægge det. Dejlig sval pool, når temp. Er over de 30 grader.

 
23-06-2022

af Travel42928151213 Juelsminde, Danmark

Skønt og velfungerende hotel. Særdeles gode værelser/lejligheder. Rigtig god rengøring. Restauranterne fungerer flot

Velfungerende hotel/lejligheder. Gode værelser. Flot rengøring. Skader uarbejdes hurtig. Restauranter fungerer flot set i relation til de mange gæster. Maden rigtig god, når man tænker på, hvor mange nationaliteter den skal have mad til. Flot i service med hurtig afrydning af ens brugte service. Ok…. Drikkevarerne har ikke samme smag, som du kender det hjemme - men ikke dårligere end , når du selv går ud og køber lokale produkter. Der anføres ofte kritik af, at der ikke er solsengen nok. Men der er faktisk ikke plads til flere omkring poolen, hvis man ikke skal ligge “oven i hinanden”. Der er voksenpool , mam kan søge over i. Fint med samarbejdet med søster hotellet. Som man på flere områder kan bruge, hvis man har all. Inkl.

 
15-10-2021

af Tinaskov11

Turistfabrik og elendig mad

Hotellet har rummelige og rene værelser med god daglig rengøring. Omgivelserne i boligområderne er hyggelige. Desværre er stilen ikke ført igennem til pool, bar og restaurant. Her virker det som om det kun skal være praktisk. Dette hotel lever ikke op til forventningerne for et 4-stjernet hotel. Det hele er meget discount-agtigt. - elendig og ensformig mad i buffeen og deres alkohol er fortyndet. Både vin og spiritus. - restauranten er som en kantine eller en banegård. Vildt stressende at sidde der. Ikke spor hyggeligt. - alt er funktionelt men rippet for hygge og charme. Der er fx hvid, kold belysning overalt. - kun lille del af restauranten er udendørs - WiFi er ustabilt - der er adgang til faciliteterne på søsterhotellet på den anden side af gaden, dvs. pools og bar. Desværre er den indendørs pool lukket grundet covid. Bemærk at der IKKE er adgang til restaurant og tagterrasse på søsterhotellet. - venligt personale Jeg kommer aldrig igen.

 
23-07-2021

af RossDaddy Korsør, Danmark

Dejlig ferie

Vi var afsted på Porto Platanias Village Resort i en uge, fredag til fredag - 3 voksne og en teenager på all inclusive. Fantastisk tur. Gode oplevelser: Fantastisk pool, og dejlig størrelse. Super venligt personale, både i restaurant og poolbar. God buffet, meget det samme hver dag, men det var godt. Dejlig lejlighed, moderniseret med 2x toilet/bad og aircon i begge værelser. Dejlig tæt på by og strand. Ting som kunne være bedre: Ikke nok liggestole efter kl. 09.00 - måske pga. Covid-19. Alt i alt levede hotellet op til vores forventninger og nok også mere end det. Vi var heldige at møde et andet dansk ægtepar med deres børn som var super hyggelige at være sammen med, hvilket helt sikkert også var et kæmpe plus for vores generelle oplevelse :)