Porto Platanias Luxury Selection

  • • Lige ved stranden
  • • Gåafstand til centrum i Platanias
  • • Gratis fitness-faciliteter
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

På Porto Platanias Luxury Selection bor du lige ved stranden i det populære Platanias. Her er du nær havet og du kan hygge dig ved poolen. Her er et gratis fitnessrum og nybyggede padelbaner. Der er en kort gåtur til alle Platanias' restauranter og barer.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Lækkert pool-område, masser af muligheder til morgenmad.
Læs kommentarer

Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 450 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Porto Platanias Luxury Selection er beliggende på stranden i populære Platanias. Poolområdet består af to større pools, hvoraf en har børnesektion. Ved poolområdet er der solstole og parasoller. Gratis håndklædeservice. Stranden nedenfor hotellet består af sten og klipper, og her findes gratis solstole og parasoller. Ca. 40 meter fra hotellet er der en sandstrand.

En restaurant som serverer morgenmadsbuffet, frokost fra en á la carte-menu og middagsbuffet. Bar.

På hotellet findes to nybyggede padelbaner og en tennisbane. Booking af bane og leje af udstyr foregår i receptionen mod betaling. Gratis fitnessrum, kun for gæster over 16 år.

Gratis wifi på fællesområder. Legeplads og legerum. Nogle timer om dagen er der aktiviteter for børn (6 dage om ugen) med engelsktalende personale. Reception åben døgnet rundt. Roomservice mod betaling.

Minimarked på hotelområdet. 650 meter til centrum i Platanias med restauranter, barer og klubber. 10 kilometer til Chania by. Niveauforskelle på hotelområdet. Begrænset antal parkeringspladser.

Måltider

Halvpension indgår.

Værd at vide

Bussen standser ca. 70 meter fra hotellet ved ankomst og afrejse. Bagagen transporteres ikke. Elevator kører ikke til alle rum.