Bedømmelse af Porto Platanias Beach & Spa

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,1 ud af 10 baseret på 273 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,1 / 10
Rengøring
 
8,4 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mad og drikke
 
8,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,5 / 10
Service
 
8,3 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Hotellet havde en god beliggenhed, tæt ved by og strand. Personalet var serviceminded og smilende. Restauranter og barer havde et fint udvalg af friske råvarer og drikke.
-
Selvom det var sidst på sæsonen, var der lovet at der ville være opvarmede pools og adgang til spa faciliteter. Pools var ikke over 20 gr. og derfor ingen badende gæster. Spa faciliteter var lukket og indendørs relax pools var tømt og lukket.

Bekræftet køb : 2021-10-30


7 ud af 10

+
Legepladserne og de mange pools
-
Bedre brusenicher hvor vandet ikke fosser ud på gulvet, når man er i bad + bedre tekøkken. Modernisering af værelser.

Bekræftet køb : 2021-10-29


7 ud af 10

+
Rent og centralt.
-
Prisen på leje af padelbane er voldsom. Den blev derfor ikke benyttet. Hvis de havde sat pris ned til 1/3 så havde vi brugt den. Nu står den urørt fordi den er voldsomt dyr. Men den er da også pæn at kigge på. En kop gratis kaffe ved afrejsen havde været en pæn service, mens vi ventede på bussen i regnvejr. Lidt kedelig morgenmad.

Bekræftet køb : 2021-10-29


8 ud af 10

+
-
Vi havde forventet, at strandstolene var en del af All Inclusive. Det var de ikke. Hotellet krævede særskilt betaling for dem.

Bekræftet køb : 2021-10-24


10 ud af 10

+
Hygiejnen, personalet.
-
Vi var syv, heraf tre teenagere, som et par aftner sad i lobbyen og spillede kort. Kunne have brugt et mindre rum.

Bekræftet køb : 2021-10-23


5 ud af 10

+
Den opvarmede svømmingpool
-
Mere varieret mad i buffeten tænke græske retter ind og mere oksekød. Snack buffet mere variation det er det samme hver eneste dag.

Bekræftet køb : 2021-10-23


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-10-23


8 ud af 10

+
dejligt rolig sted
-

Bekræftet køb : 2021-10-23


5 ud af 10

+
Beliggendes og parkering
-
Flere liggestole … mærkeligt at man skal betale for logge stole ved stranden da de ellers ligner dem for hotellet

Bekræftet køb : 2021-10-22


8 ud af 10

+
Pool områder og rigtig god morgenmadsbuffet
-
Fint hotel, men vær nu lidt service minded . Vi fik Ingen one page med vigtige info - vi skulle spørge om alt i reception. Ingen forsøg at sælge wellness /spa eller informere om dette. Vi havde kun morgenmad med , men en ide kunne være at sælge deres restaurant bedre, det kunne være en til to gange om ugen feks grill eller buffet aften. To -tre retters menu m.m. Vi havde to værelses i to plan . Førstesal var ikke rengjort under seng , vi bad rengøring om ekstra rengøring, ligeligt hjalp det. Stadig en død græshoppe under sengen i anden sats højde.begge toilet sæder sad løse. Hvorfor tilbydes der ikke opvaske sæt til feks 50-100kr. Vi skulle ud og købe alt til lejligheden . Vi havde rigtig fine altaner, men det var hårde plastik stole - måske en ide med hynder- evt leje.

Bekræftet køb : 2021-10-22


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

74% af gæsterne anbefaler

1349 bedømmelser
Meget godt
 
532
Godt
 
425
Middel
 
246
Mindre godt
 
92
Dårligt
 
54

5 nyeste bedømmelser

16-10-2021

af 647connieh Rødekro, Danmark

Skønt hotel

Vi valgte dette hotel pga placering, størrelse og værelser til 3 personer. Vi har virkelig ikke været skuffet. Alle på hotellet har været hjælpsomme, lige fra tjek ind til restauranten og rengøring. Vi kom sent om natten og de stod klar til at vise os vores værelse. Vi har været oppe og spise i restauranten nogle gange og er gået der fra mætte. Vi vågnede den ene morgen uden lys i hele værelset, der kom hurtig en op og fik det ordnet. Og da vi bedte om en stol mere til altanen kom den også hurtig. Vi har kun været glade for at bo her på hotellet, og kommer gerne igen en anden gang.

 
04-10-2021

af nuka1980 Nuuk, Grønland

Meget pæn og stor hotel tæt på stranden

Vi fik en gratis upgradering ved ankomst til Sea view. Værelset var meget stor og pænt. Der er 5pools. Hotellet er på stranden, men der er lidt har små sten. Området er meget godt, hvor der er mange restauranter, cafeer, butikker som er lige i nærheden. Busstoppet som går til Chania er 200m væk, det tager ca 1/2time. Hotellet er meget pænt og smukt.

 
11-08-2021

af Signe F

Udsøgt fornøjelse. Et sted man vil komme tilbage til.

Helt igennem fantastisk hotel tæt på havet. Der var god service døgnet rundt, samt nogle super gode unge mennesker, der holdte gang i stedet, med forskellige aktiviteter. Specielt Neil og Emo var gode til at sætte gang i tingene. Der var sjove aktiviteter hver aften og i læbet af dagen. Maden smagte forrygende og ligeledes gjorde diverse ting man kunne få i baren

 
08-08-2021

af Camilla L

Ikke et 5 stjernet hotel

Guider usynlige på hele rejsen trods det at vi rejste i tid med stigning i COVID tilfælde og brande i området. Det 5 stjernede hotel vi bookede var på ingen måde det vi forventer at et 5 stjernet hotel til den pris vi betalte - Porto Platanias, Chania (Meget lempelig tilgang til covid sikkerhedsforanstaltninger, dårlig rengøring og træt personale, ikke småbørnsevenligt pga. manglende solafdækning ved pools, meget højt støj niveau generelt på hotellet, og dele af hotellet fremstår meget nedslidt). TUI oplyste ydermere via sms at vi kunne stille spørgsmål på det pågældende nummer hvilket vi gjorde 3 gange uden at få svar. Vi havde noget højere forventninger til TUI og kvaliteten af det vi bestilte end det vi fik. Vi kommer naturligvis ikke igen og benytter nok ikke TUI igen heller.

 
03-08-2021

af Linette H Hørve, Danmark

Utrolig dårlig oplevelse og service

Min familie og jeg havde glædet os til den mest fantastiske ferie på dette 5-Stjernet hotel, men det eneste der er 5-Stjernet, er udsigten fra restauranten. Vi boede på værelser med havudsigt i stueplan. Rum 101, 102, 108 og 109. Der var kakelakker på værelset 108. Kortene til døren på værelse 109 virkede ikke, og døren skarpede på gulvet så man dårligt kunne åbne døren. Vi havde alle fået enkeltsenge, men den ene enkeltseng på værelse 101 knirkede når man vendte og drejede sig, og sengene gled fra hinanden når man prøvede at ligge tæt. Der blev ikke fyldt op med shampoo, balsam eller showergel, så da vi havde brugt dét der var, allerede på første dag, så måtte vi købe noget selv. Jeg har været på 3- og 4-Stjernet hoteller hvor der blev gjort rent hver dag, og fyldt op hvis der manglede noget, så dét forventer man også på et 5-Stjernet hotel. Især når man betaler turistskat. Da vi havde værelser tæt på poolen og trappeopgang til receptionen, betød det at der var enormt meget larm. Der var alt for lyt. Der blev afholdt arrangementer lige ved vores værelser, flere af aftenerne, og en af de første aftener, faldt min svigermor over en ledning til deres musikanlæg. Hun slog ryggen og fik en flænge i den ene hånd, så resten af ferien var ødelagt for hende. Hun måtte til lægen og have smertestillende medicin, og ligge på værelset resten af ferien. Min mand klagede til receptionen, og deres kommentar var: "Jamen vi har jo fjernet ledningen nu!" Ingen kompensation, eller noget som helst andet, fik hun. Vi fik af vide af receptionisten at hun skulle spørge om kompensation af hendes chef, men efter at vi havde taget kontakt til receptionen 3 dage i træk 2 gange om dagen, efter episoden med min svigermor, så opgav vi. Når man kommer på et 5-Stjernet hotel, så forventer man service i topklasse. MIN FAMILIE OG JEG VIL IKKE ANBEFALE DETTE HOTEL OVERHOVEDET TIL NOGEN!!