1-værelses lejligheder

Hyggelige 1-værelses lejligheder med minikøkken med kogeplader, køleskab, miniovn, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Strygefaciliteter kan lånes. Gratis wifi, deponering og aircondition. Hårtørrer. Brus og toilet. Terrasse, balkon i stueplan eller balkon af varierende størrelse. Nogle lejligheder har pooludsigt eller delvis havudsigt. Der er trappetrin op til alle udepladser.

Antal personer: 1-2 personer.

1-værelses lejligheder i etage

Hyggelige 1-værelses lejligheder i etage med soveværelse og badeværelse på øverste etage samt minikøkken, opholdsrum og endnu et badeværelse på nederste etage. Åben planløsning. Mulighed for ekstraopredning til 3. og 4. person, der er børn, i sovesofa. Kogeplader, køleskab, miniovn, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, deponering og aircondition. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon med pooludsigt.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 2 børn.

Dobbeltværelser

Enkle dobbeltværelser nogle med ekstra opredning på sofalænestol. I dobbeltværelser med terrasse skal 3. person være et barn. Værelset bliver trangt, når ekstra opredningen anvendes. Satellit-tv og minikøleskab. Gratis aircondition, deponering og wifi. Brus og toilet. Hårtørrer. Balkon eller terrasse. Nogle balkoner har havudsigt eller begrænset havudsigt.

Antal personer: 1-2 personer eller 1-3 personer heraf 1 barn.