Bedømmelse af Minoa Palace Resort & Spa

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9 ud af 10 baseret på 136 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,0 / 10
Rengøring
 
8,8 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,9 / 10
Mad og drikke
 
8,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,8 / 10
Service
 
9,3 / 10

Seneste anmeldelse


6 ud af 10

+
Poolområdet var glimrende, flotte og velholdte grønne områder
-
Værelser med støjreduktion mod naboerne, mere variation i buffeten f.eks. Show/live cooking stationer, øget opmærksomhed ved poolservice, opgradering af rengøring - f.eks. tørre støv eller rengøre toiletter,

Bekræftet køb : 2021-09-17


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-09-10


8 ud af 10

+
Vores værelse med pool og havudsigt
-

Bekræftet køb : 2021-09-10


10 ud af 10

+
Service og faciliteter
-
Ingen kommentarer

Bekræftet køb : 2021-09-03


8 ud af 10

+
De mange muligheder for at bade….
-
Deres fitness er helt til grin! Det kan man ikke være bekendt med 5 stjerner. Det var piv dårligt og meget gammelt!

Bekræftet køb : 2021-08-29


9 ud af 10

+
Den meget fornemme service vi fik.
-
Vi havde halvpension, og der var ikke noget i vejen med kvaliteten af den mad de serverede specielt ikke morgenmaden, men des buffet om aftenen var meget ensformig når man var der en uge.

Bekræftet køb : 2021-08-08


9 ud af 10

+
Det venlige personale.
-
Vi boede ikke hovedbygningen, så når vi kom tilbage til hotellet skulle vi hele vejen igennem hovedbygningen for at komme over til vores værelse. Det var lidt irriterende.

Bekræftet køb : 2021-08-01


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-07-25


8 ud af 10

+
Venligt personale
-
Mudder ved liggestole ved pool og rengøring , glemte skraldespand og håndklæder

Bekræftet køb : 2021-07-23


9 ud af 10

+
Placeringen lige ned til stranden, dejlige store/flere hyggelige poolområder med græs, virkelig hjælpsomt og sødt personale, i det hele taget nogen lækre og pæne arealer med god luft omkring én, selvom der er mange mennesker. Fin størrelse værelse og pænt indrettet. Overordnet synes jeg det var en god oplevelse.
-
Det er så ærgerligt at alle pools kun er åbne fra kl. 10 til kl. 18! Fra 8 til 20 ville være mere passende. Men nogen folk endte også med at ignorere deres skiltning og brugte poolen alligevel. Og så kan de lige så godt åbne den for alle. Og så ville det være dejligt hvis de rent faktisk håndhævede, at man ikke må reservere liggestole. Nogen smed deres håndklæder kl. 8 om morgenen, men kom måske ikke før middagstid. Det er så irriterende som gæst, når der ikke er plads til alle. Det var også ærgerligt, at der tit ikke var plads i restauranten ved stranden til aften. Når man ikke har købt halv eller helpension, så vil man jo gerne spise der. Men den var tit helt booket. Så der manglede faktisk et ekstra spisested til aften på sådan et stort resort, når man ikke gider buffet. (Og mere fisk/skaldyr på deres menu!) Det endte med roomservice de fleste aftener. Jeg vil nok ikke vende tilbage dertil lige i højsæsonen. For man betaler den dyreste pris samtidig med at faciliteterne er mere begrænsede end ellers, fordi der er så mange gæster. Jeg må nok også indrømme, at jeg var en smule skuffet over placeringen af værelset til den pris og på et 5-stjernet hotel. I stueetagen helt ude i den ene fløj, med placering af altanen lige ud til parkeringspladsen og hovedindgangen. Og med alle deres affalds- og flaskecontainere på den anden side. Det er første gang jeg har været på ferie og ikke brugt altanen overhovedet. For det svarede simpelhen til at sidde til udstilling ude på parkeringspladsen. Men ved bestilling var der ingen valgmuligheder, fordi det var enkeltværelse. Men det var jo i virkeligheden et dobbeltværelse magen til alle de andre. Bare med en dårlig placering.

Bekræftet køb : 2021-07-17


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

90% af gæsterne anbefaler

1561 bedømmelser
Meget godt
 
1102
Godt
 
341
Middel
 
75
Mindre godt
 
31
Dårligt
 
12

5 nyeste bedømmelser

28-08-2021

af 18uffek Holte, Danmark

Et skønt sted - med en fodfejl!

Lad det være sagt med det samme! Det er en skønt sted. Alt spiller og man føler i den grad man er på de 5 stjerner som hotellet har. Der er dog et stort minus i min bog: Stedets fitness faciliteter er til en halv stjerne. Virker meget underligt når alt andet ellers er helt i top. Men det er gammelt og slidt og out of date. Maden er god - græsk stil og værelserne og beliggenheden er vidunderligt. Det kan kun blive til 4/5 alene fordi gym er elendig!

 
10-08-2019

af Soren709 Platanias, Grækenland

Et af de bedste resorts og hoteller på Kreta

Dejligt lækkert, rent hotel med gode faciliteter. Her er utrolig god service og sødt personale. Værelserne er i top, og der er mange muligheder for tilvalg. Kan varmt anbefales. Havde halvpension, men restauranten var god til både middag og aften. Dejlig rene og gode poolområder. Gode Beach områder, med stole nok og gratis frugt snacks om formiddagen.

 
16-10-2018

af Vigg0H Silkeborg, Danmark

Maj ferie.

Vi har boet to gange på Minoa, så hotellet er helt i top med halvpension, stille og rolig beliggenhed, fine værelser, god mad alt okay, så kan anbefales, tager bussen ind til byen koster 2-3 eu Mvh Viggo

 
05-09-2018

af bjmach Næstved, Danmark

Tak for endnu en god ferie

Vi har besøgt Minoa Palace for 13. gang og er fortsat vildt begejstrede for stedet og det venlige personale. Vi føler os altid godt modtaget og fik et dejligt værelse med hav- og pooludsigt. Maden på stedet er fantastisk. Vi ses forhåbentlig næste år

 
02-09-2018

af MIKKELBYRGESEN Odense, Danmark

Ganske enkelt fantastisk!

Det er anden gang, at min kæreste og jeg besøger hotellet her. Denne gang var lige så skøn som sidste gang. Begge gange oplevede vi, at alt poersonale var yderst professionelle og serviceminded. Morgenmaden og aftensmaden var fantastisk, og der var mere, end hvad man kunne rumme, værelserne var flotte og havde en afslappende atmosfære og poolområderne, haven og stranden var rene og pæne. Så hvis du søger ren afslapning og luksus, kan dette sted varmt anbefales.