Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,2 ud af 10 baseret på 861 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,2 / 10
Rengøring
 
8,4 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mad og drikke
 
7,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,9 / 10
Service
 
8,4 / 10

Seneste anmeldelse


4 ud af 10

+
Poolområde, haver og grønne områder, lokation ift strand.
-
Maden og mindre sæbe på gulvet på værelserne - man skøjter rundt på fliser.

Bekræftet køb : 2021-10-24


3 ud af 10

+
beliggenhed
-
at der er overensstemmelse mellem billeder på apollo hjemmeside og de faktiske værelser - det er der slet ikke ingen katte på de borde man spiser ved om morgen morgenmad der ikke bare står fremme i 3 timer (og som er lavet dagen før) at hotellet ikke lukke ned mens man er der (igen hynder til solstole og poolbar lukket de sidste 2 dage

Bekræftet køb : 2021-10-23


8 ud af 10

+
Det bedste var uden tvivl maneger Volga. Hun var en humørbombe. Vi skulle holde rund fødselsdag og havde selv pynt med men Volga pyntede op for os og gjorde det rigtig festligt. Hun sørgede for græsk dans i og med hun selv hoppede op på vores bord og dansede. Hun gjorde alt for vi havde en dejlig aften og maden var fuldstændig fantastisk.
-
Rengøringen af værelserne kunne godt være bedre. Der var afførring på og under toiletbrættet sa vi kom. Der lå lidt skidt bag døren og det lå der hele ugen. Vi fik Rene håndklæder hver dag, hvilket selvfølgelig er lækker men lidt frås. Morgenmadsbuffeten er ikke noget at råbe hurra over. Det kan spises men ikke hver dag i en uge. Desværre blev vi “straffet” for at være der i uge 42, hotellet skulle lukke ned om lørdagen og det kunne desværre mærkes. Der var ingen is til børnene, og stille og roligt løb de tør for flere og flere ting i baren, allerede onsdsg var det slut med pina colada, tirsdag blev det Rom, gin og øl. Det var lidt ærgerligt da vi var 19 mennesker afsted sammen på rejsen.

Bekræftet køb : 2021-10-22


8 ud af 10

+
At det lå nede ved stranden. Hyggelig atmosfære ved at bibeholde lave bygninger.
-
At det var muligt at få varmt vand. Kun 3 af dagene lykkkedes at at kunne bade i varmt vand. Om aftenen var det helt umuligt. Lod vandet løbe mindst 5 min.

Bekræftet køb : 2021-10-22


7 ud af 10

+
Hotellet var ganske fint i helhed - kunne dog godt mærkes, at det var sæsonens sidste uge.
-
Deres marmorfliser udenfor og på den terrasse vi havde - blev ekstrem glatte når det havde regnet - så i klipklapper skulle men gå meget forsigtig.

Bekræftet køb : 2021-10-22


8 ud af 10

+
Personalet
-
Mulighed for at informere om ønsker inden jeg kommer. Har fået nyt knæ og var placeret på 1. sal. Det blev lavet om da de så jeg ikke var så mobil. Et kommentar felt hvor jeg kunne have skrevet det på forhånd ville være dejligt.

Bekræftet køb : 2021-10-17


10 ud af 10

+
Gratis solsenge Hyggelig pool bar De kunne huske os fra tidligere besøg !!§
-
en hylde på badevær. til toiletsager

Bekræftet køb : 2021-10-16


9 ud af 10

+
Dens beliggenhed, samt at det er meget ret på hotellet, samt rundt om det
-
Kan jeg ikke rigtig finde på noget

Bekræftet køb : 2021-10-16


10 ud af 10

+
Beliggenheden
-
Alt ok

Bekræftet køb : 2021-10-10


9 ud af 10

+
Det ved jeg ikke
-
Det ved jeg ikke

Bekræftet køb : 2021-10-10


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

65% af gæsterne anbefaler

180 bedømmelser
Meget godt
 
44
Godt
 
80
Middel
 
43
Mindre godt
 
8
Dårligt
 
5

5 nyeste bedømmelser

03-07-2021

af 204anetted København, Danmark

Hyggeligt familiehotel

Upgraded for 100 EUR til et skønt værelse ved vand og pool … dejligt værelse… der var hvad der skulle være … det sødeste personale… alt var rent og pænt…. Morgenmaden var fin ….alt i alt en skøn ferie med hotel på stranden ….det oprindelige værelse var meget lille …

 
23-10-2020

af momo43 Sønderborg, Danmark

Dejlig roligt hotel

Dejligt hotel, p.g.a. Corona var der kun danske gæster og et par svenskere. Personalet ualmindelig servicemindet. Morgenmaden ikke overvældende, men ok. Havde 2 værelses lejlighed, den var fin. Hurtigt wifi 😀 God plads ved poolen, og havet var uden de store bølger de fleste dage. Kommer gerne igen

 
20-10-2020

af hch042

ok Value for money

Beskedent værelse, men funktionelt med køkken og bad, håndklæder og rigelig varmt vand. Jævnlig, men sparsom rengøring og fitness/træningsfaciliteter tilgængelige af ældre kvalitet. Fin pool og flink beværtning i hotellets restaurant. Det var fint til prisen. Vi var afsted i efterårsferien 2019

 
14-07-2019

af SimoneVL0

Udemærket

Fint hotel, rent og pænt. Dog et meget lille køkken, så der er ikke plads til at lave mad. Der er alt i køkknet, gryder, kaffemaskine osv. osv. Men ALLE solsenge ved poolen er optaget kl. 6 om morgen... Poolen er meget lille i forhold til hvor mange mennesker der er ved poolområdet.

 
20-04-2019

af 674gittev

Godt hotel,fantastisk personale

Et rigtig godt og hyggeligt sted. Beliggenheden er god,ned til dejlig strand. Personalet er fantastiske og meget imødekommende. Selve beliggenheden i Platanias er dog et meget turister sted.. alt i alt,god ferie og godt sted.