Casa Chris

apollo mondo local

Nybyggede Casa Chris ligger ved stranden i Platanias på Kreta. Her ligger butikker og restauranter kun få minutter til fods fra hotellet. Som det lille ekstra kan du booke et værelse med udgang mod poolen eller tilkøbe halvpension.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Dobbeltværelser i etage for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 900 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Det nybyggede hotel Casa Chris ligger i den livlige by Platanias. På hotellet har du mulighed for at nyde den rolige atmosfære og slappe af ved poolen eller tage en svømmetur på stranden. I restauranten kan du nyde en kølig drink og noget let at spise eller du kan gå en tur til en af de lokale taverner og restauranter i nærheden.

Slap af ved poolen eller stranden
Ved det dejlige poolområde finder du solstole og parasoller. Hvis du foretrækker at bade i havet, er der ikke langt til stranden, her er solstole og parasoller mod betaling. Pool- og strandhåndklæder er inkluderet og skiftes en gang om ugen.

Mad og drikke
I den moderne restaurant kan du nyde lidt skygge, en god, lokal frokost fra en a la carte-menu samt flere forskellige drikkevarer.

Træning og velvære
På Casa Chris er der et lille fitnessrum for dem, der vil benytte lejligheden til at træne på ferie. Der er også spa-faciliteter på hotellet.

Oplev omgivelserne
Det er kun ca. 900 meter til torvet i Platanias, og der er også minimarkeder, butikker og restauranter indenfor gåafstand fra hotellet. Platanias er et livligt sted med flere klubber og barer. Hvis du leder efter mere rolige omgivelser, anbefaler vi en dejlig vandretur op gennem olivenlundene til den gamle bydel. Hvis du ønsker at opleve Kreta på egen hånd, anbefaler vi at leje en bil eller tage bussen til de forskellige byer. Der er et busstoppested omkring 50 meter fra hotellet.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg.

Værd at vide

Hotellet består af flere bygninger. I få værelser kan trafikken fra vejen virke forstyrrende.

Apollo Mondo Local
  • Høj kundetilfredshed
  • Hyggelig beliggenhed
  • Gode faciliteter
  • Gratis wifi