Værelsestyper

1-værelses lejligheder

Moderne og smagfulde 1-værelses lejligheder med kombineret soveværelse/opholdsrum og minikøkken med enkelt køkkenudstyr. I visse lejligheder er der plads til ekstraopredning i sovesofa. Køleskab. Tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Brus og toilet. Terrasse.

Antal personer: 1-3 personer.

1-værelses lejligheder med delt pool

Moderne og smagfulde 1-værelses lejligheder med kombineret soveværelse/opholdsrum og minikøkken med enkelt køkkenudstyr. Køleskab. Tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Brus og toilet. Udeplads med delt pool.

Antal personer: 1-2 personer.

2-værelses lejligheder

Moderne og smagfulde 2-værelses lejligheder med separat soveværelse og kombineret opholdsrum og minikøkken med enkelt køkkenudstyr. Køleskab. Tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Brus og toilet. Terrasse med delvis havudsigt.

Antal personer: 1-4 personer.

Dobbeltværelser

Moderne og smagfulde dobbeltværelser. I visse værelser er der plads til ekstraopredning i sovesofa. Køleskab. Tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Brus og toilet. Terasse eller udeplads med pooladgang.

Antal personer: 1-3 personer.

Dobbeltværelser i etage

Moderne og smagfulde dobbeltværelser i etage med åben planløsning. På nederste etage findes badeværelse og et lille opholdsrum med sovesofa. På øvre plan findes en sovealkove. Køleskab. Tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Brus og toilet. Balkon med pooludsigt eller delvis havudsigt.

Antal personer: 1-3 personer.