Plakias Resort by Alegria

Hotel Plakias Resort by Alegria på Kretas sydkyst lokker med rummelige, veludstyrede lejligheder, hvor der er plads til hele familien. Der er et charmerende poolområde på hotellet med separat børnepool, og beliggenheden ved havet er virkelig optimal. I byen Plakias og på Plakias Resort by Alegria vil du opleve den ægte, græske atmosfære på nært hold.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. 3-værelses lejligheder for 4-5 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

At bruge poolen
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 700 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Ved hotellets poolområde er der pool og separat børnepool. Solstole og parasoller samt pool-/strandhåndklæder. Poolbar der serverer kølige drinks i løbet af dagen. Hotellet tilbyder også gratis solstole og parasoller på stranden nedenfor hotellet. På stranden tilbydes en række vandsportsaktiviteter (ikke i hotellets regi) mod betaling.

Hotellet deler mange faciliteter med det nærliggende (kun ca. 20-30 meter væk) hotel Alegria Beach Resort. Her ligger buffetrestauranten Almyra og à la carte-restauranten Macrioni's, som du som gæst på Plakias Resort by Alegria er velkommen til at besøge, det samme gælder naturligvis snackbaren ved stranden. Ønsker du at spise middag på à la carte-restauranten, skal du bestille bord senest kl. 15.00 samme dag. Sportsfaciliteterne på Alegria Beach Resort, såsom fitnessrum og padelbaner (mod betaling) kan også benyttes af gæster på Plakias Resort by Alegria. Ved ankomsten foregår indtjekning på Alegria Beach Resort-hotellet.

Byen Plakias har et ægte græsk præg og en dejlig bred strand. Fra hotellet kan du gå til byen, og det meste er en strandpromenade uden trafik. I Plakias er der det meste, du skal bruge til en skøn ferie såsom små restauranter, hyggelige barer, supermarkeder, apoteker og et bageri. Men der er også dykkercentre, lokale håndværkere og ikke mindst en dejlig badebugt direkte efter byen Plakias. En smallere vej med meget lidt trafik skal krydses for at nå stranden.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

  • Morgenmadsbuffet

Morgenmaden serveres på hotel Alegria Beach Resort.

Værd at vide

Der kan til tider blæse med kraftig vind.

Hotel for børnefamilier

  • Mange tilfredse gæster
  • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
  • Separat børnepool eller pool med børnesektion
  • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
  • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Plakias

Alianthos Garden

På Alianthos Garden i det naturskønne Plakias mødes du af en herlig atmosfære. Hotellet drives af en familie, som altid sætter din trivsel øverst, og i den smukke have er det nemt at slappe af. Poolområdet ligger lige ovenfor stranden, så der er ikke langt til skønne dyp i havet. Et stenkast fra Alianthos Garden venter den hyggelige strandpromenade, som kantes af restauranter og barer.

Alegria Beach Resort

Alegria Beach Resort er et Apollo Mondo Family-hotel i Plakias på Kreta. Nyd en familieferie på et moderne hotel lige ved stranden med adgang til flere pools, restaurant og aktiviteter. Præcis som på vores andre familiehoteller findes også Club Polly & Mino og svømmeskole. For en ekstra bekvem ferie kan du tilkøbe All Inclusive.

Alegria on the Hills - Family Premium

Alegria on the Hills - Family Premium er et Apollo Mondo Family-hotel for familier, der ønsker at forkæle sig selv med det bedste på ferien! Udover faciliteter som Club Polly & Mino, svømmeskole og træning med skandinavisktalende instruktører, kan gæster på Alegria on the Hills - Family Premium se frem til blandt andet reserverede solstole på stranden og mulighed for at få leveret morgenmad direkte til lejligheden.