Lamon

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Det familieejede hotel Lamon tilbyder en førsteklasses beliggenhed i Plakias på Kreta lige ved den lange sandstrand og med gåafstand til byens centrum. Både poolområdet og restauranten har udsigt over vandet, og på bagsiden af hotellet er der en græsplæne med legeplads. I centrum af Plakias foregår livet ved strandpromenaden, der er omgivet af restauranter og barer.


Værelsestyper

Superior-værelser for 2 personer eller 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 20 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Lamon er et familieejet hotel lige på sandstranden i Plakias, der fik sit navn fra hotelejerens arkæologiske fund fra en af Kretas 147 antikke byer kaldet Lamon. Ved poolområdet er der en pool samt solstole og parasoller, og på den anden side af gaden venter stranden og havet.

Morgenmadsbuffet indgår under opholdet og serveres i hotellets restaurant. Gratis wifi på hotelområdet. Døgnåben reception. Tablets og laptops kan lånes med betaling. På bagsiden af hotellet er der en legeplads.

Lamon tilbyder en god beliggenhed i Plakias med gåafstand til centrum, hvor der er masser af restauranter, caféer, små butikker og supermarkeder. Busstoppested og taxa ligger kun 50 meter væk. Hvis du vil opleve mere end den nærmeste strand, kan du også besøge strande som Souda, Damnoni og den berømte palmestrand Preveli.

Måltider

Morgenmadsbuffet.