Alianthos Beach

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Hvis du elsker stranden, er hotel Alianthos Beach i Plakias et perfekt valg. Her bor du lige ved den lange sandstrand, hvor vandet er krystalklart. En kort gåafstand væk ligger strandpromenaden i Plakias, der er omgivet af restauranter og barer.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Hotellet har en god græsk atmosfære ,maden var græsk . det var dejligt at sidde på tavernaen og spidse god mad.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 20 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Alianthos Beach er et hotel ved stranden i den hyggelige by Plakias på Kretas sydkyst. Her kan du nyde en lang sandstrand, hvor vandet er krystalklart, og det er let at finde dit eget lille sted med en rolig atmosfære. Der kan lejes solstole og parasoller. Hvis du har lyst til miljøforandring, er der flere andre smukke strande i nærheden, såsom Amoudi, Amoudaki, Souda og Damnoni. Kun 7 kilometer væk venter den berømte Preveli-strand med sin naturlige palmeskov. På nabohotellet Alianthos Garden findes gratis pool. Wifi på fællesområder.

Hotellets restaurant serverer morgenmad, frokost og middag, og en gang om ugen er det græsk aften med traditionel græsk livemusik. Plakias centrum ligger i gåafstand, og der er et dejligt udvalg af restauranter, barer og forlystelser langs strandpromenaden.

Måltider

Halvpension.

Alle hoteller i Plakias

Alegria Beach Resort

Alegria Beach Resort er et Apollo Mondo Family-hotel i Plakias på Kreta. Nyd en familieferie direkte ved stranden med adgang til flere pools, restaurant og aktiviteter. Præcis som på vores andre familiehoteller findes også Club Polly & Mino og svømmeskole. For en ekstra bekvem ferie kan du tilkøbe All Inclusive.

Alianthos Garden

På Alianthos Garden i det naturskønne Plakias mødes du af en herlig atmosfære. Hotellet drives af en familie, som altid sætter din trivsel øverst, og i den smukke have er det nemt at slappe af. Poolområdet ligger lige ovenfor stranden, så der er ikke langt til skønne dyp i havet. Et stenkast fra Alianthos Garden venter den hyggelige strandpromenade, som kantes af restauranter og barer.