Alianthos Beach

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Hvis du elsker stranden, er hotel Alianthos Beach i Plakias et perfekt valg. Her bor du lige ved den lange sandstrand, hvor vandet er krystalklart. En kort gåafstand væk ligger strandpromenaden i Plakias, der er omgivet af restauranter og barer.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

8 ud af 10
Baseret på 1 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 20 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Alianthos Beach er et hotel ved stranden i den hyggelige by Plakias på Kretas sydkyst. Her kan du nyde en lang sandstrand, hvor vandet er krystalklart, og det er let at finde dit eget lille sted med en rolig atmosfære. Der kan lejes solstole og parasoller. Hvis du har lyst til miljøforandring, er der flere andre smukke strande i nærheden, såsom Amoudi, Amoudaki, Souda og Damnoni. Kun 7 kilometer væk venter den berømte Preveli-strand med sin naturlige palmeskov. På nabohotellet Alianthos Garden findes gratis pool. Wifi på fællesområder.

Hotellets restaurant serverer morgenmad, frokost og middag, og en gang om ugen er det græsk aften med traditionel græsk livemusik. Plakias centrum ligger i gåafstand, og der er et dejligt udvalg af restauranter, barer og forlystelser langs strandpromenaden.

Måltider

Halvpension.