1-værelses lejligheder

1-værelses lejligheder med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Lille køkken. Gratis wifi og aircondition. Brus og toilet. Balkon eller terrasse. Visse balkoner har havudsigt eller udsigt mod poolen, og visse terrasser har udsigt mod poolen eller delvis havudsigt.

Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

1-værelses lejligheder med delt pool

1-værelses lejligheder med direkte udgang til delt pool. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Lille køkken. Gratis wifi og aircondition. Brus og toilet. Værelset har direkte adgang til delt pool. Poolen er dyb, så husk at holde øje med børnene!

Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

2-værelses lejligheder

2-værelses lejligheder med et separat soveværelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Lille køkken. Gratis wifi og aircondition. Brus og toilet. Balkon eller terrasse. Visse balkoner har havudsigt eller udsigt mod poolen, og visse terrasser har delvis havudsigt eller udsigt mod poolen.

Antal personer: 1-4 personer.

2-værelses lejligheder med delt pool

2-værelses lejligheder med delt pool. Separat soveværelse med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Lille køkken. Gratis wifi og aircondition. Brus og toilet. Terrasse med adgang til delt pool. Værelset har direkte adgang til delt pool. Poolen er dyb, så husk at holde øje med børnene!

Antal personer: 1-4 personer.

2-værelses lejligheder med privat pool

2-værelses lejligheder med privat pool. Separat soveværelse med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Lille køkken. Gratis wifi og aircondition. Brus og toilet. Udeplads med privat pool. Værelserne er åbne direkte ud mod den private pool. Poolen er dyb, så husk at holde øje med børnene!

Antal personer: 1-3 personer.

3-værelses lejligheder

3-værelses lejligheder der består af en 2-værelses lejlighed og en 1-værelses lejlighed med dør imellem. To separate soveværelser med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Lille køkken. Gratis wifi og aircondition. Brus og toilet. Balkon, nogle med havudsigt eller terrasse, nogle med delvis havudsigt.

Antal personer: 4-8 personer.

Dobbeltværelser

Dobbeltværelser med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Lille køleskab. Gratis wifi og aircondition. Brus og toilet. Balkon eller terrasse. Visse balkoner har udsigt mod poolen, og visse terrasser har delvis havudsigt eller udsigt mod poolen.

Antal personer: 1-3 personer.

Dobbeltværelser med delt pool

Dobbeltværelser med delt pool med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Lille køleskab. Gratis wifi, aircondition og deponering. Brus og toilet. Værelset har direkte adgang til delt pool. Poolen er dyb, så husk at holde øje med børnene!

Antal personer: 1-4 personer.

Handicapvenlige dobbeltværelser

Handicapvenlige dobbeltværelser med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Lille køleskab. Gratis wifi og aircondition. Brus og toilet. Terrasse med pooludsigt.

Dørbredde ind til værelset: 100 cm.
Dørbredde til balkon: 160 cm.
Dørbredde til badeværelse: 80 cm.

Antal personer: 1-3 personer.