Libyan Princess

  • Tilfredse gæster. Tæt på forskellige strande. Moderne hotel med dejligt poolområde.

Libyan Princess er et af Paleochoras mest moderne hoteller. Her holder du ferie i komfortable deluxe-værelser og kan læne dig tilbage og slappe af i de komfortable solstole ved poolområdet eller tage i fitness for at træne. Hotellet ligger centralt i Paleochora med tavernaer og butikker i gåafstand, og du kan også gå til stranden på ingen tid.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 2-3 personer eller 1-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

9,5 ud af 10
Baseret på 39 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Libyan Princess er et populært hotel i Paleochora. Der er et lille poolområde med et par gratis solstole. Gratis poolhåndklæder. Snackbar, der serverer lettere anretninger kl. 13.30-17.00. Sauna og jacuzzi kl. 16.00-19.00 mod reservation, anden tid mod gebyr. Massage mod betaling. Gratis fitnessrum.

Gratis wifi på offentlige områder. Vaskeservice mod betaling. Fra hotellet er der cirka 200 meter til en stenstrand og cirka 400 meter til en sandstrand. Lokaltrafik, der i nogle rum kan opfattes som forstyrrende.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Værd at vide

Lokaltrafik, der i nogle værelser kan opfattes som forstyrrende.

Alle hoteller i Paleochora

Poseidon

Poseidon Aparthotel ligger lige ved stranden i Paleochora på det sydlige Kreta. Her kan du nyde fine sandstrande, storslået natur og charmerende græsk landsbystemning. Hotellet ligger i gåafstand fra hyggelige tavernaer, barer og butikker.

Rea

Hotel Rea ligger lige i centrum af Paleochora. Hotellets morgenmad serveres udendørs på terrassen, så nyd dagens første måltid i solen, og slap af bagefter på stranden - som heldigvis kun er en kort gåtur væk.