Bedømmelse af Creta Princess Aquapark & Spa - sommer 2022

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8 ud af 10 baseret på 105 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,0 / 10
Rengøring
 
7,9 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mad og drikke
 
7,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
6,4 / 10
Service
 
8,7 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
-
Værelserne er meget små for 4 personer

Bekræftet køb : 2021-10-16


6 ud af 10

+
Rigtig god service, dejligt poolområde.
-
Der var meget larm i spisesalen, vi kunne dårligt tale sammen pga. dårlig akkustik. Vi havde all-inclusive, men valgte at spise ude flere gange for at få ro til maden. Det var et meget slidt hotel. Stranden kunne vi kun bade ved i de 2 af dagene, pga. meget store/kraftige bølger.

Bekræftet køb : 2021-10-09


6 ud af 10

+
Skøn mad
-
Små værelser med dårlig indretning. Hotellet trænger til renovering - meget nedslidt og kedelig mørk reception mv.

Bekræftet køb : 2021-09-25


10 ud af 10

+
Mad og området
-
At man kan komme til på den Asiatiske restaurant. Alt var booket, da vi ville bestille bord. Restauranten var kun åben om onsdagen.

Bekræftet køb : 2021-09-24


6 ud af 10

+
Poolen
-
Maden og mere underholdning

Bekræftet køb : 2021-08-22


3 ud af 10

+
Poolområdet
-
Maden var elendig og tjenerne og køkkenpersonalet kunne slet ikke følge med. Om morgenen stod vi 20 min i kø for at få pandekager og æg til trods for at de sagtens kunne åbne en anden side for at få køen afviklet hurtigere. Personalet var i øvrigt sure og man følte sig ikke velkommen.

Bekræftet køb : 2021-08-06


8 ud af 10

+
Swimmingpool og poolbar
-
Størrelsen på værelser

Bekræftet køb : 2021-07-30


4 ud af 10

+
-
Jeg må sige, at jeg er skuffet. Man skal indstille sig på, at der må ryges over alt ved pool området (børne hotel). Der skulle laves ryge steder. Værelset er alt for lille til 2 voksne og 2 børn. Bedre rengøring ved poolen, værelset var der blevet gjort overfladisk rent. Der ligger cigaret skodder ved poolen. For lidt medarbejdere til afrydning af borde ved morgen, middag og aftensmad.

Bekræftet køb : 2021-07-25


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-20


7 ud af 10

+
Facilliternr
-
I bør ikke anbefale 1 værelses lejligheder til familier med 1 eller 2 børn. Værelserne er så små, at der ikke er plads til noget som helst. Der er ikke engang 2 stole, fordi der ikke er plads til dem. Terrassen er så lille, der bare er plads til 2 stole og et minibord. Så det er ikke muligt for familier at være sammen på den. Så flere steder, hvor familier var nødt til at flytte ud på græsset for at være der.

Bekræftet køb : 2019-10-19


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

76% af gæsterne anbefaler

1912 bedømmelser
Meget godt
 
982
Godt
 
587
Middel
 
239
Mindre godt
 
64
Dårligt
 
40

5 nyeste bedømmelser

26-09-2021

af John S

Dejlig ferie, bestilt igennem SPIES

Vi var på familieferie. 7 personer, i alderen fra 20 - 50 år, All Inclusive. Behageligt personale, flinke og rare, maden er som den er, når det er All Inclusive og drikkevarer det samme. Rigtig dejligt hotel, lidt slidt, ellers lækker pool område, tæt på strand. Vores erfaringer med at rejse gjorde at vi tog ud for at spise lidt mere lokalt. På modsatte side af hotellet ligger et lille supermarked, med salg af det mest nødvendige. På samme side er der et busstop, hvor bussen kører kvart over og kvart i. Turen ind til Platanias tager 10 minutter og koster 1,60 eur. Turen til Chania tager ca 30 minutter og koster 2,60 eur.

 
15-08-2021

af katjakO476MV

Passer ikke til beskrivelsen

Billederne og anmeldelser passer ikke til hvad vi oplevede. Det store børnebassin var blevet nedlagt og skibslegepladsen på stranden eksisterede ikke mere. Området ved poolen var beskidt og det var tilladt at ryge ved poolområdet hvilket til tider var meget generende! Værelserne var ekstremt små og der var pletter på lagenerne! Bestemt ikke et 4+stjernet hotel!

 
04-09-2019

af Niels R

Super ferie

Et rigtig god hotel for børn med mange muligheder i de forskellige pools, maden var god og meget varieret , pæne og rene værelser og venlig betjening. Fin underholdning om aftene. Stranden var også ren og pæn og en rigtig god badestrand.

 
30-08-2019

af Kallepigen

Super hotel

Vi var 1 uge på hotellet,og er meget positive.fantastisk poolområde,lækker mad,søde folk,legeplads mm.rødt flag på stranden stort set hele ugen,så er man til strand vælger man ikke dette sted.området er kedeligt men nemt at komme ind og se noget med bus el taxa.vi Elsker pool og er ikke til strand derfor fungerede dette for os,vi vender gerne tilbage næste gang 14 dage

 
20-07-2019

af stepher1 Maleme, Grækenland

Det bedste all inklusive vi har været på !

Super fint hotel .. vores dreng på knap 2 havde den bedste uge .. Rigtig god mad i restauranten, med noget forskelligt hver dag, men også nogle klassiskerne som pizza og pasta osv .. Kan klart anbefales🤗 Hvis man er STOR strandgænger er dette nok ikke stedet, da stranden er meget stenet ..