Bedømmelse af Creta Princess Aquapark & Spa - Sommer 2022

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,1 ud af 10 baseret på 93 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,1 / 10
Rengøring
 
7,8 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mad og drikke
 
8,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
6,5 / 10
Service
 
8,7 / 10

Seneste anmeldelse


4 ud af 10

+
-
Jeg må sige, at jeg er skuffet. Man skal indstille sig på, at der må ryges over alt ved pool området (børne hotel). Der skulle laves ryge steder. Værelset er alt for lille til 2 voksne og 2 børn. Bedre rengøring ved poolen, værelset var der blevet gjort overfladisk rent. Der ligger cigaret skodder ved poolen. For lidt medarbejdere til afrydning af borde ved morgen, middag og aftensmad.

Bekræftet køb : 2021-07-25


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-20


7 ud af 10

+
Facilliternr
-
I bør ikke anbefale 1 værelses lejligheder til familier med 1 eller 2 børn. Værelserne er så små, at der ikke er plads til noget som helst. Der er ikke engang 2 stole, fordi der ikke er plads til dem. Terrassen er så lille, der bare er plads til 2 stole og et minibord. Så det er ikke muligt for familier at være sammen på den. Så flere steder, hvor familier var nødt til at flytte ud på græsset for at være der.

Bekræftet køb : 2019-10-19


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-19


9 ud af 10

+
Super ferie vi havde. Alt levede op til eller var bedre end forventningerne fraset værelset. Lækker mad, skønne pools til børnene og fantastisk beliggenhed ned til vandet.
-
Lav en ordentlig beskrivelse af værelset på nettet evt med plantegning. Vi blev ret skuffede over hvor lidt plads der var til en familie på 4

Bekræftet køb : 2019-10-19


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-04


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-04


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-04


9 ud af 10

+
Vandland
-
Maden og drikkevarerne, lidt sammenbidte barpersonale ved poolbaren

Bekræftet køb : 2019-09-27


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-21


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

76% af gæsterne anbefaler

1842 bedømmelser
Meget godt
 
962
Godt
 
570
Middel
 
224
Mindre godt
 
57
Dårligt
 
29

5 nyeste bedømmelser

04-09-2019

Indlæg af Niels R

Super ferie

Et rigtig god hotel for børn med mange muligheder i de forskellige pools, maden var god og meget varieret , pæne og rene værelser og venlig betjening. Fin underholdning om aftene. Stranden var også ren og pæn og en rigtig god badestrand.

 
30-08-2019

Indlæg af Kallepigen

Super hotel

Vi var 1 uge på hotellet,og er meget positive.fantastisk poolområde,lækker mad,søde folk,legeplads mm.rødt flag på stranden stort set hele ugen,så er man til strand vælger man ikke dette sted.området er kedeligt men nemt at komme ind og se noget med bus el taxa.vi Elsker pool og er ikke til strand derfor fungerede dette for os,vi vender gerne tilbage næste gang 14 dage

 
20-07-2019

Indlæg af stepher1 Maleme, Grækenland

Det bedste all inklusive vi har været på !

Super fint hotel .. vores dreng på knap 2 havde den bedste uge .. Rigtig god mad i restauranten, med noget forskelligt hver dag, men også nogle klassiskerne som pizza og pasta osv .. Kan klart anbefales🤗 Hvis man er STOR strandgænger er dette nok ikke stedet, da stranden er meget stenet ..

 
28-10-2018

Indlæg af 892problem

Super Hotel.

Det er en fornøjelse at komme til hotellet og møde så mange mennesker, der vil gøre alt for du får en fantastisk ferie.. Lige fra øverste ledelse til tjenere og rengøring.. Der er altid rent på området og poolen er altid ren og indbydende.. Der er god mulighed for at ligge forskellige steder, alt efter alder og børn. (Dog kan der godt være meget larm ved poolen fra event musik) . Stranden er ikke helt børne venlig, men i stille vejr og med et par sko, over det første lille stykke med sten,kan man fint ligge i det hurtigt dybe vand og nyde det.. Maden er afvekslende og med tema dage, som gør der altid er nyt at prøve. Selv om det er et stort hotel med mange mennesker, kan man godt få en hyggelig middag med pool og havudsigt, hvis man tager bord ude.. Middagsmaden kan indtages flere steder , blandt andet et lille område ved stranden med hyggeligt kig til havet og der er også lidt forskelligt til alle ( de bager selv 2-3 forskellige pizzaer ) Der er forskellige værelser og stand, men ikke så vigtigt, da det meste af tiden bruges ude på området. Hotellet ligger lidt væk fra større byer , men nemt med bus mod de større byer,hvis man skal handle større ting eller ud og spise noget andet en dag. Jeg kunne enlig blive ved med at skrive, men for vores familie har vi haft omkring 10 år i træk på hotellet (kun afbrudt af en overbookning, hvor vi desværre blev flyttet til dyrere og dårligere hotel). Det har været fantastisk og vores søn er startet i baby pool, videre til vandrutchebanen og nu til at ligge og slappe af ved den store pool.. Området har alt og hotel personalet er fantastisk. Man går aldrig sulten eller tørstig i seng.

 
04-10-2018

Indlæg af Bjornblob Løkken, Danmark

Stort og støjende

Det er et stort hotel, der er 420 værelser og normalt ca. 1200 gæster. Det er derfor vigtigt at vide, hvad man går ind til. Hotellet er flot, rengøringen fin og personalet er flinke og imødekommende. Poolområdet er imponerende, der er noget for alle. All inclusive fungerer perfekt, der er masser af mad og drikke, så man mangler ikke noget på det område. På den måde kan hotellet være en fin løsning for børnefamilier, som gerne vil have det hele samlet på et sted. Men man skal også være indstillet på at leve i et inferno af klapvogne, skrigende småbørn, støjende underholdningsteams, høj ungdommelig musik og en evindelig venten ved de kun to elevatorer. Når vejret er dårligt og man ikke kan spise udendørs, er den store spisesal ulideligt støjende, man kan simpelthen ikke føre en samtale. Desuden er hotellet placeret i omgivelser, der ikke byder på noget som helst. Der er ikke mulighed for at gå en tur i byen om aftenen. Man kan tage en bus til Chania, hvilket tager ca. en time hver vej, incl. ventetid