Deluxe-suite med privat pool

Deluxe-suiterne består af et soveværelse og et opholdsrum, der adskilles af en skydedør. Soveværelset har en stor dobbeltseng og et badeværelse med badekar, separat bruser og toilet. I opholdsrummet er der mulighed for ekstraopredninger i sovesofaer. Toilet i forbindelse med opholdsrummet. Kaffe-/te faciliteter samt minibar. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Terrasse med loungemøbler og solstole samt privat pool.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

Deluxe-værelser

Deluxe-værelser med dobbeltseng eller to enkelt senge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Kaffe-/te faciliteter samt minibar. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badeværelse med badekar, separat bruser samt toilet. Balkon eller terrasse, visse med havudsigt eller udsigt mod poolen.

Antal personer: 2-3 personer.

Dobbeltværelser med delt pool.

Dobbeltværelser med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel og kaffe/te. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badeværelse med badekar, separat bruser og toilet. Terrasse med delt pool.

Antal personer: 2-3 personer.

Dobbeltværelser med privat pool.

Dobbeltværelser med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra seng i sovesofaen. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel og kaffe/te. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badeværelse med badekar, separat bruser og toilet. Udeplads med solstole og privat pool.

Antal personer: 2-3 personer.

Familie-værelse med 2 ord. senge

Familie-værelser med en dobbeltseng. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel og kaffe/te. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badeværelse med badekar, separat bruser og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

Junior-suiter med privat pool

Junior-suiter med en dobbeltseng. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofaen. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel og kaffe/te. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badeværelse med badekar, separat bruser og toilet. Balkon eller terrasse og privat pool. Solstole og stole og borde på terrassen.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.