Deluxe-suiter med privat pool

Deluxe-suiterne består af et soveværelse og et opholdsrum, der adskilles af en skydedør. Soveværelset har en stor dobbeltseng og et badeværelse med badekar, separat bruser og toilet. I opholdsrummet er der mulighed for ekstraopredninger i sovesofaer. Toilet i forbindelse med opholdsrummet. Kaffe-/te faciliteter samt minibar. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Terrasse med loungemøbler og solstole samt privat pool.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 2 børn.

Deluxe-værelser

Pæne og moderne deluxe-værelser med dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Kaffe-/te faciliteter samt minibar. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badekar, separat bruser samt toilet. Balkon eller terrasse, visse med havudsigt eller udsigt mod poolen.

Antal personer: 1-3 personer.

Dobbeltværelser med delt pool.

Pæne og moderne dobbeltværelser med dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Kaffe-/te faciliteter samt minibar. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badekar, separat bruser samt toilet. Terrasse med delt pool.

Antal personer: 2-3 personer.

Dobbeltværelser med privat pool.

Pæne og moderne dobbeltværelser med dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Kaffe-/te faciliteter samt minibar. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badekar, separat bruser samt toilet. Udeplads med solstole og privat pool.

Antal personer: 2-3 personer.

Familie-værelser

Pæne og moderne familie-værelser med dobbeltseng og mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Kaffe-/te faciliteter samt minibar. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badekar, separat bruser samt toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 2 børn.

Superior-værelser med privat pool

Moderne superior-værelser med dobbeltseng. Mulighed for ekstraopredninger i sovesofaer. Kaffe-/te faciliteter samt minibar. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badekar, separat bruser samt toilet. Balkon eller terrasse med solstole og adgang til privat pool.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 2 børn.